november 2009

SøstreneSisters<3

Må gi litt creds til den pene søstra mi, hun er den aller beste syns jeg :)) <3

Vi er herlige sammen, syns du ikke? Tihiii ..
Selvom vi krangler er vi utrolig glade i hverandre fordeee.
Går ikke 1 dag uten latter fra begge 2, men det er jo slik det skal være være !!!
Utrolig glad i deg søstra mii !! : )) <3

oss stiser 
sstrene
 
                 sisters 


"Store" og "lille" søster <3


Brownies <3

Hatt en fin og rolig dag, vert på Strandtorget med mamma og kikket litt og når jeg kom hjem tok jeg meg en joggetur med Bonzo. Da vi kom inn gikk jeg i dusjen, og når jeg var ferdig stelt lagde jeg brownies til familien. Det var utrolig godt.. Så nå skal jeg slappe av resten av kvelden, mens pappa lager salat til oss : )) <3

Bad day ..

Dagen startet veldig bra, jeg ble vekt av mamma som ropte opp på rommet mitt og sa at hun hadde bakt rundstykker. De var utrolig gode, så jeg fikk en fantastisk god frokost av henne.. Hun var flink <3 Så tok vi i familien en tur på OBS, og handlet litt til kvelden. Vi skulle spise indre-filet med masse godt tilbehør, også skulle vi ha "kokkelag" nede hos et vennepar av oss. Det var jo hyggelig, maten var god også.. Men jeg fikk sykt vondt i magen å dro hjem igjen ..
Men mellom alt det koselige har det vert mye crap også .. Først fikk jeg vite 1 ting som skjer utti juletider, noe som var sykt kjett.. For jeg hadde gledet meg sånn til akkurat noe spesielt, men det ble komplikasjoner som følger at folk ble dolket i ryggen deriblandt meg. Rett etter dette ble det diskusjoner i familien, noe som irriterte meg grådig og jeg ble forbannet. Heldigvis varte det bare i 20 minutter, men det var minutter med sinne skal jeg si dere.. Jeg er glad alt er over selv om det er en liten grad frustrasjon fortsatt, fra første dårlige ting som skjedde på dagen..

Koselig bursdag!

Akkurat stått opp, klokka er 12.00 og jeg merker at jeg fortsatt er litt trøtt etter gårsdagen. Jeg var på bursdag hos Martine puus, og det var utrolig koselig! Kom klokka 18.00 og dro litt over 12.00-12.30? Hmmm.. Er ikke helt sikker jeg gitt xD Vi var tilsammen 6 stykker, og vi hadde det som plommen i egget med pizza, film og masse godteri, så det var nijs. Ble utrolig mett av pizza'n vi spiste, vi fikk "Mjøsas spesial" og en anna en, de var begge gode! Etter maten var det film og godteri og vi så litt av en film som het "21" også så vi på "10 ting jeg hater ved deg" elns. Det endte med at noen ganger i filmen, at vi måtte stoppe fordi vi begynte å snakke om helt andre ting, som var litt mere spennende. Etter filmen gikk "Pinlige sykdommer" på tv'n, så det var det siste vi så på før vi dro. Når jeg kom hjem var jeg mega trøtt, så jeg la meg og det var sykt godt! I dag skal jeg på butikken å handle, litt usikker om det blir på LHM eller om det blir på CC, så får bare vente å se. HA EN GOD DAG!

friends

Bildet fra i går, noen som ikke ble med på bildet daa.. Men du veit hvem det er <3

Skolekjei og fear factor

Onsdagen har gått veldig sakte i dag, vi startet dagen med matte - naturfag - norsk og til slutt engelsk. Matten gikk ganske greit, jeg gjorde oppgavene mine greit nok og ble fort ferdig. Erlend, Anders og Erik satt som vanlig å tullet, og jeg satt å lo.. De sier jo utrolig mye rart! Snakker om .. Ja, skal jeg ikke nevne en gang ^^ Også har vi det utrolig artig med å ta bilder av læreren våres. I naturfagen hadde vi prøve, og den gikk forferdelig dårlig! Vi hadde om næringsstoffer og det er sykt vanskelig + at det er døds kjedelig. Idet du åpner boka og skal til å lese 20 sider om slikt, det er da du innser hvor trøtt du er.. Og det hjelper ikke akkurat så veldig mye at det ikke interesserer deg heller, så jeg er veldig skolekjei for tiden. Når dagen var over tok jeg buss til frisøren der mamma venta og ventet på min kjære søster som skulle bli ferdig. Nå ser jeg på fear factor, det er sikkelig creepy!! De som konkurrer er bare jenter og de har vert med i Misse konkurranser og er veldig "bertete", men jammen er de tøffe også! Akkurat nå svømmer de i døde fisker, fiske olje og 300 stykker med mark.. Det er bare ekkelt. Man mister matlysten når man ser hva slags ting de er nødt til å spise osv .. Etter på skal jeg øve på ny tysk prøve, men denne gangen er det kun gloser. Føler meg veldig sliten og utmattet for tiden, vi har bare lekser, prøver og innleveringer at jeg blir helt gal! Så det skal jammen bli godt å ta seg en liten ferie, jeg gleder meg til jul <3

One Piece?!

JA eller Nei?!
Hvor mange liker egentlig disse her?
De ser jo igrunn veldig gode å gå i daaaa.. Tenk dere en veldig kald dag i Hafjell, du kommer hjem tar en god og varm dusj, mammaen din lager kakao til deg og favoritt programmet ditt starter om ikke lenge, hvor godt ville det da ikke vert å hatt en slik kosedress? : D

Sååe.. Hva syns dere?
Burde man kjøpe sånne?

Gaaadh, kor teit?!

Jeg MÅ bare få det ut hvor utrolig teit jeg synes det er med gutter og jenter på 18 år og helt ned til 8. klasse som liksom skal være kjærester.. Å jadda, det er ikke noe jeg kødder med.. Jeg har sett det sjæl, og jeg blir rett og slett helt målløs. At det i det hele tatt funker med en som går på vgs og en på ung.skolen? For det første skjønner jeg ikke at foreldrene syns det er helt ok, for i slik alder og tidsperiode vi lever i dag så er det jo bare 1 ting som står i hodet på oss tenåringer, you got it... Nemlig,  SEX! Det er jo også et veldig stort sprang i grunn, mellom 2 personer med 3-4 års forskjell.. Jentene tenker sikkert "Jeg er veldig voksen, og jeg trenger en gutt som er eldre enn meg.. Som vet hva det vil si å være i et forhold, fordi gutta i klassa er så utrolig barnslige". Men tenk litt dah, mange du kanskje ikke har turt å ta kontakt med som er like gammel som deg, kan faktisk være veldig ålreite folk. Også må dere jo selvfølgelig tenke over at du er 13-15 år og sammen med en på 17-19 år, og skole-kjæresteforhold holder ikke livet ut.. Dere vil få dere mange kjærester opp gjennom åra og få oppleve posetive og negative sider ved kjærligheten, så ikke forhast dere inn i et forhold for det må pleies, tenk på at du kanskje ikke er den eneste i din "kjærestes" øyne..?
Også har du min personlige favoritt, den største og mest klassiske av alle svar, nettopp denna her: Alder spiller ingen rolle i ekte kjærlighet!

Den er jo egentlig litt lol, når jeg tenker meg om.. Det er helt OK, når du er voksen og du er 35 og er sammen med en på 40, eller noe i den duren, for da veit du nemlig hva et forhold innebærer og du har mye erfaringer fra tideligere.. Men når du går på ungdomskolen og sier slik, da har du jammen ikke opplevd et slag eller 2 i ansiktet.. Så tenk dere to ganger om, før det er for sent og dere møter dere selv i døra!

http://i621.photobucket.com/albums/tt291/Santareiel/cheaters.jpg

Ingen blodfan

Da er det Søndag og jeg vil vel si at meste parten av helga er slutt.. Det er igrun veldig dumt siden det er herligt å ligge leeenge om morgenen. På Fredag var jeg med Tove og Sindre på premieren av New Moon, det var koselig. Jeg syntes filmen var veldig bra, men at det ble veldig mye drama og frem og tilbake.. Filmen hadde stortsett fokuset på Bella og Jacob, men om jeg måtte gi filmen et terningkast ville det blitt 5. Robert var jo som vanlig utrolig kjekk i filmen og sto til alle forventninger, mens Taylor har krypet opp fra snill-gutt til det bedre! DAMN, kroppen hans er jo fantastisk! Lørdagen gikk ganske fort den også, hadde en fin dag.. Å på kvelden hadde vi i familien, vennebesøk og spiste kebabpizza.. Den var shit god! I dag har jeg hatt besøk av Hauger, vi har sett på tv, data og som vanlig soset rundt i huset og baksnakket folk.. Såee, ikke føl deg trygg..Vi har garantert snakka dritt om DEG å! Nei,da...Take it easy, jeg bare tuller :))
I morgen skal gruppa "mi" i Engelsken ha framlegg, det kommer sikkert til og gå helt greit. Jeg har ikke øvd enda, men det går nok..


De er hotte!! <3

Bling Bling!

I går skulle jeg legge meg, og når jeg skulle stelle meg fant jeg Amanda's øredobber liggende på benken. Å jeg tenkte "Hmm, skal jeg kanskje stikke opp igjen ørene mine?!" Sånn ble det til at etter 2 minutter klarte jeg å få hull på ørene igjen, jeg har faktisk vert uten øredobber på *tenke* hmm.. over 12 år!! Så det var ikke værst, men det var ikke vondt heldigvis. Når jeg skulle på skolen idag gikk jeg og Martine inn på Safari huset og jeg kjøpte meg bling-bling. På skolen gikk det ellers veldig greit, fikk tilbake prøven min i tysk og læreren min var veldig fornøyd med den.. Nå har jeg kommet hjem og jeg prøver å finne ut et nytt redigerings program...


anja og amanda

SøstreneSisters <3 

Harry Potter Og Halvblodsprinsen <3

YES, da er det ikke lenge til Harry Potter og Halvblodsprinsen kommer ut på DVD den 18. Oktober!! Å jeg SKAL skaffe meg den filmen i løpet av dagen, det er som melk..Må ha "den" bare må ha den!!! Jeg var jo på før premieren inne på Akershus festning å så filmen med ML og Ida, og det var bare KONGE bra, siden jeg er såå utrolig HP geek :')) <3
Men hva kan man vel gjøre? Jeg må også tilføye hvor utrolig FIIIIIN Daniel Radcliffe er, OMFG!!! Han har et utrolig godt skuespiller potensialet til å utvikle seg, også er han så flink til å spille Harry Potter..Gaah, blir helt rørt jeg :'))
OGSÅ er han MIN fremkomdige mann, so back off .. !!


<3

Flaks og uflaks

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Oslo, hele familien - pappa har vert hos mommo. På Fredagen skulle vi dra innover med tog til Tigerstaten og det var sålangt en fin dag uten noen ulykker, som jeg selvfølgelig var glad for siden jeg er litt av en ulykkesfugl. Da vi endelig var fremme i Oslo gjensto det bare å komme opp til parkeringsplassen, så hadde turen gått helt smertefritt! Men selvfølgelig måtte noe skje i siste liten, mamma skulle stoppe i et kryss pga vikeplikt fra bilene til høyre og mens hun stopper kommer det en bil og krasjer rett i baken på oss.. Det var bilen til mommo vi kjørte og vi syntes det var utrolig dumt fordi vi må sende bilen inn på rep. for 2 gang på kort tid. Det gikk bra med alle som satt i bilen untatt meg, for idet den andre bilen krasjet inni oss snudde jeg på hodet mitt og fikk en strekk.. Det var ikke godt! Mamma løp ut til den andre sjåføren og fikk sagt at vi kunne skrive skademelding når vi kom opp på parkeringsplassen. Når jeg kikket bak meg så jeg at det var en mann, og han så pisst ut..Men når vi fikk snakket var han utrolig hyggelig, så det var heldigvis ikke noe problem. Når vi hadde kommet opp til mommo var de mere bekymret for nakken min, så mommo jeg dro til legevakta. Vi var der i over en time og venta, men legen sa det var fint at vi kom så jeg fikk sjekket det..Hun sa at jeg kom til og bli stiv og at det var noe muskel greier elns...Resten av helgen hos mommo stor koste jeg meg, vi spiste god mat mens vi så på Skal Vi Danse osv ..

Nå er jeg endelig hjemme igjen, har nettopp hatt litt kvalitetstid med mamma på resturant..Vi spiste pizza, og Erlend spiste noe anna greier : )) Utrolig kjedelig at en ny uke starter, fordi skole suuuuger .. Men sånn vil det vel alltid være...Hehehe..

Onsdag er en ok dag!

Denne dagen har igrunn gått bedre enn ventet, jeg våknet opp i den tro om at dagen kom til og bli kjedelig, grå og trist. Men neidaaa...Når jeg kom på skolen hadde vi matte kun i en halv time også gikk vi ned på kinoen for å se en rar film og når vi kom tilbake på skolen ble vi fortalt at vi ikke skulle ha de siste 3-kvarterene av timen i Naturfag, da ble vi super glade..For ingen av oss var i tavleundervisnings-modus, så vi joinet kantina helt til neste time. Norsk timen våres besto kun av en prøve som jeg ble ferdig med etter en halv time. Siste time var det bare oss jentene i Engelsken + en gutt, der var i grunn veldig digg. Vi skulle ha dikt og deretter lese en laaang tekst som tok hele timen, så dagen har vert fin! Mamma har dratt til Oslo igjen, i morgen tar hun eksamen..Så sender henne masse gode tanker!!<3
Resten av kvelden skal jeg vel bare slappe av foran TV og data, muligens jeg tar meg en liten treningsøkt..Om jeg orker! Gleder meg til Fredag for da skal jeg og Martine kjøpe oss baguett på porten også skal vi besøke ung. skolen, blir godt å få se igjen lærere og andre venner.. NU skal jeg slappe av og se på *Dramatisk sangstemme på intro" FANTHOMAS!!!!

Nam Nam ..

Nå har jeg gått hele kvelden og ventet på at pappa skulle komme hjem fra OBS med frukt til oss. Mamma hadde planer om å skjære opp masse forskjellige frukter og koke opp varm sjokolade slik at vi kunne dyppe det oppi. Etter 2 timer kom han endelig hjem og vi fikk spist litt nam nam<3 Nå sitter jeg og ser på Top Model, har ikke fulgt med så veldig mye på det så har ikke dannet meg en mening om hvem som bør gå ut eller vinne xD Det var tøft å starte på skolen igjen etter en god helg, har hatt det veldig koselig. Jeg var hjemme alene såå jeg fikk ligge over hos bestemor og bestefar, det var utrolig koselig. I morgen har jeg kun halv dag, det blir godt å ligge litt lenge! Nå skal jeg bare ta kvelden med ro og kose meg med resten av familien foran TV'n..

Justin Bieber <3

Gaaaaadh, jeg har fått helt hekta på denne søte gutten fra Canada! Han er kun 15 år og er fantastisk flink til å synge, første gang jeg så han var det kjærlighet ved første blikk altså !! <3 Så jenter, denne gutten er min ass! Stay away! : D

fina

En ensom Lørdags kveld

I dag er jeg hjemme alene, det er i grunn veldig stuslig fordi det er så stille og ingenting å finne på utenom å glo TV. Jeg vet at det var mitt eget valg, men planen ble ikke som jeg forventet meg alikevel..Så jeg angrer på at jeg ikke ble med Mamma og Amanda til Oslo. I dag har jeg i grunn ikke gjort så veldig mye, før pappa dro på spilling var vi en liten tur på butikken og kjøpte inn litt godteri til meg.. Så jeg har bare ruslet stille rundt i huset og jeg har laget meg vafler, det var veldig godt! Nå har jeg sett på Hells Kitchen og andre programmet, går bare å venter på at Skal Vi Danse skal begynne.. Det må jeg jo få med meg. Jeg håper at Carsten vinner, fordi han er så utrolig flink! Akkurat nå sitter jeg og chatter litt på msn, det går også i nettby og facebook ...Okey, jeg skal ikke juge..Men GS også<3 Nå skal jeg finne frem snopet, såå snakkes!

Koselig Fredag!

Da var helgen kommet for tur og nok en uke er godt. Merket det veldig godt da jeg var ferdig med matteprøven og satt med Edrun, Martine og Marthe Lise på Opus å slappet av.. Vi skulle vente på Ida og Karoline som skulle være med oss på Peppes, da de kom gikk vi opp dit og spiste en Heavy Heven, Deep Love og Stars or Stripes. Da vi var ferdige og mette i påsan gikk vi ned til skysstasjonen og dro hjem. Nå har jeg overnattingsbesøk av Karoline og Ida, vi har det som plommen i egget, og har chatting på g. Cya Later Aligator !! ^^

bilde 038  bilde 039

Søtingene <3  Og Karoline med sine shønne armer <3

En nokså grei dag

Torsdag, den aller kjedeligste dagen i uka.. Jeg trodde jeg ikke skulle komme meg helskinna igjennom den kjedelig dagen på skolen, men jaggu som jeg gjorde! Matte timen fikk jeg mye hjelp av Martine sååe creds til hu!<3 Geografien gikk helt greit, vi hadde besøk av flere hospiterings elever så da var timen langt opp ganske bra med konkurranse og filmklipp om isbreer. Da dagen endelig var ferdig ruslet jeg og Martine litt i byen for å se etter noen kule klær, mye fint og se med mange "hyggelige" priser. Når vi var ferdige gikk jeg til dansehuset fordi min kjære søster skulle trene litt freestyle, mamma og jeg ventet tålmodig til hun var ferdig. Når vi kom hjem dro vi rett på barneskolen fordi søs og vennina hennes skulle ha egentrening, de skal nemlig være med på Dance Star i Februar og ha "parent and child" konkurranse. Foreldrene og døttrene skal løpe rundt i danseringen og gjøre nøyaktig det samme, mamma har rygg problemer så da ble jeg hentet inn...Heldige meg. Amanda prøvde tappert og lære meg sin så kalte "rekke" og det funket rimelig bra, men jeg fikk rimelig vondt i musklene mine ja. Vert på familie besøk til Emilie også, det var veldig hyggelig. Nå skal jeg snart busse lalle, så cya !! : ))

bilde 035

Anja og Martine på Bik Bok !!

Om meg

Jeg kan ikke annet enn å le når jeg blar i gjennom fotoalbumet mitt på dataen, der plopper det opp 2 bilder av mine søte klassevenniner i sikkelig turklær og gummistøvler xD. Vi skulle på naturfag ekskursjon med våres lærer for å se på økosystem i naturen. Når vi troppet opp på skolen tidlig på morgenen var vi alle ganske pisst, fordi vi hadde hørt at turen var lang. Å i tilegg var det KUN oppover bakke, men jeg prøvde å ha et åpent sinn og tenke postivit. Vi var 4 jenter på den turen og vi måtte høre på Jessica's klaging om naturen ^^, det var særiøst 2 timer med "DETTE ER SÅ KJETT!" fra Jessica.. Som i grunn var veldig morsomt, alltid like gøy når hun kommer med sånne ting.

bilde 033  bilde 031

Tripp trapp tresko .. ! Ehmm..Sorry, "GUMMISTØVLER"

Problemer i matte sa du?!

I dag skulle vi ha matte, en av mine hatefag. Siden jeg har vert syk den siste uka har jeg ikke fått med meg noen ting av mattetimene, og når jeg satte meg ned kom læreren og klasket et hefte ned på pulten min.. Om grafer -.-'. Det var utrolig kjedelig fordi jeg skjønner ingenting. Jeg har nullforståelse for matematikk, det er super vanskelig.. Det er så utrolig kjedelig når vi skal ha prøver, for da kommer alle med sine flotte 5'ere og sterke 4'ere og jeg med min lusene 2-. Men jeg får bare stå til disse 2 årene med matte..

Daffe dag

Nok en dag er gått og selv om jeg hadde halv dag på skolen er jeg like sliten som i går.. Skoledagen besto av naturfag og tysk som i grunn gikk helt greit. I naturfagen hadde vi med oss 6 elever fra 10. Klasse som var på hospitering hos oss, så den timen hadde vi kun forsøk. Vi skulle undersøke om det var proteiner i melk, tror jeg? I tysken startet vi dagen med prøve og jeg greide den sånn midt på 3, vi skulle bøye verb i presens.. Etter 20 minutters prøve stakk vi ned på språk-labben våres og skulle øve sammen med en annen elev på "Im Supermarkt". Det var sikkelig fancy, vi fikk øreklokker og skulle ta opp stemmen våres og deretter høre på det. Så var dagen over og vi ruslet ut i regnet, det er sikkelig nedtur når du kikker ut av vinduet også pøser det ned og det allrede har blitt mørk ute! Også denne dagen måtte jeg GÅ hjem, å denne gangen i regn..Det sugde sikkelig! Nå er jeg i kinda "blogg humør" siden det ikke er så veldig mye å finne på, så da skriver jeg litt istedet. Mamma er ikke hjemme, fordi hun er på noe kurs greier. Så da føler jeg meg ensom, men hun kommer senere i kveld å det er bra!

En helt vanlig dag

Uheldigvis er det starten på uka, nye dager med nye muligheter.. Vi startet dagen med det som egentlig skulle være en Engelsk time, men som heller ble til en time full av latter og internett bruk. Læreren våres dukket ikke opp pga sykdom, men vi tok ikke dette så sørgfullt. Jeg og Martine startet (som de geeks'a vi er) med å gjøre ferdig oppgavene vi hadde blitt tildelt, deretter ble det 1 time med youtube, mindfuck-bilder og nettby.. Den andre timen vår hadde vi Norsk, det gikk i grunn veldig greit fra min side fordi vi hadde 10. Klassinger på hospitering, derfor skulle vi lage en kort presentasjon av guttenes Fotball Linje. Etter matpausen hadde vi fritime, det var chill.. Vi satt i 1 og en halv time og bare snakket, og jeg brukte også 1 time på å finne ut ett passende navn til bloggen min. I siste time var det endelig gym, til min store "overraskelse" skulle vi ha turn..JOY!. Det var helt greit siden timen var ganske rolig. Da skolen var ferdig og jeg var hoppet av bussen måtte jeg starte på den utrolig lange reisen opp det grusomme fjellet av en vei jeg går til og fra holdeplassen.. Det værste i dag må ha vert den kjedelig snøen som kom dalende ned og sørpa på bakken som gjorde slik at jeg ble kliss våt når jeg spaserte ned i dag!! Men nå skal det ikke bare være klaging på sørpete veier og gyselig vær, for uten mat og drikke duger helten ikke..Når jeg kom hjem fikk jeg grøt, å det er max godt : ))
Nå skal jeg øve litt på Tysk prøva mi, sååe Auf Wiedersehen!

skolebildet

Larissa, Martine, Martin V, Jessica og Hanne Sofie nyter fritimen : ))

Anja Andersen

Heij.
Som dere sikkert har fått med dere heter jeg Anja Andersen, mitt siste etternavn er ikke så farlig i første omgang :)
Nu vell, jeg er 16 år og bor på en liten trivelig plass, et sted mellom Gjøvik og Lillehammer midt i smørøyet..Sååe beregn selv! På fritiden min går det for det meste i fotball, er med i verdens frakkeste Fotball Klubb, nemlig BiriIL.
Nå som jeg har begynt på videregående har jeg fokuset på skole, lekser og utdanning..DEN NØRDEN !! Selv aner jeg ikke hva jeg skal bli når jeg blir "stor", men det blir vel noe annet enn uteligger..Heh!

Som vanlig lar vi oss utnytte av gruppepress, og jeg måtte desverre følge strømmen.. Så det er vel grunnen til at jeg også måtte begynne å blogge.

Da antar jeg at du vil komme til og å lese mine synspunkter og "hemmligheter" for jeg er villig til å gå All The Way med deg!

Om meg

  • Anja Andersen

  • Bor i Gjøvik kommune

  • 16 år, 1993

  • Går på studiespessialisering (det er dritkjett, men det er lønnsomt å gå der)

 

Grunnen til at jeg begynte å blogge var fordi jeg ble utsatt for grovt gruppepress..Høhø. OG fordi hver dag i et par år da jeg satt på msn, kom alle de samme spørsmålene opp «Du drime a?» eller «Hva har du gjort i dag/helga?». Så da tenkte jeg at hvis jeg startet med blogg, så var alle sammen informert om hva jeg skulle gjøre i nærmeste framtid eller hva jeg hadde gjort disse dagene. Har fått mye positive tilbakemeldinger, noe jeg er glad for, så det er vel derfor jeg har fortsatt med å blogge. Men jeg har mange andre hobbyer også, så det er ikke alltid jeg får tid til blogg.


AJ

AJ

17, Gjøvik

Hei søting. (: Livet er en seksuelt overført sykdom med en dødelighet på hundre prosent! SMIL.

leser denne bloggen NÅ
Norske blogger

Meny


FORSIDEN
VALGFRITT!!
VALGFRITT!!
VALGFRITT!!

Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits