september 2010

FARGA HÅRET

Yesda, nå er det faktisk blitt brunt. Etter alle årene som blond, har jeg endelig tatt det store steget som alle andre. Nemlig den store forandringen! Damdamdamdaaa...!! Jeg måtte forhøre meg med mange folk først, før jeg i det hele tatt turte å farge det.. Men folk var faktisk ganske positivt innstilt på at jeg burde gjøre en forandring. Klart er det veldig uvant, men alt etter sin tid! Tilvenning er en bra ting.. Så regner med at jeg er blitt vant med det innen jeg skal legge meg. Den store reaksjonen skjer vel i mårra på skolen, for de som ikke har sett håret mitt enda.. Men får håpe det går greit! ;D

 Tjaaa.. Såee, uhmm.. Hva syns dere? =3
Hæppi!

JEG HAR FÅTT JOBB. Det var bra.. Trenger nemlig å ha en jobb i disse dager, siden jeg har bil og må betale for bensin. Dessuten er det kjekt å ha litt penger dersom jeg skal ut på shopping eller skal reise rundt å besøke folk. Nå skal jeg snart øve på tysk fremføring og mediaprøve. MEN det blir sikkert ikke lenge, fordi jeg skal på bursdag, igjen. JIPPI. Mere feitmat å trøkke ned i seg. Ahahaha.. SUKK. På Torsdag skal jeg farge håret mitt brunt, det blir sikkert bra. OGOGOGOG det er ikke lenge til høstferie!! Det er så sick godt.. Jeg er litt sliten av skole, så skal bli herlig å bare slappe av en uke før det nærmer seg siste innspurt til jul. Har masse planer for høstferien min også, da skal jeg til Trondheim. Skal nemlig se RBK-VIF.. Det blir konge. (((:


OG.. Line og John-Marius.. En ting.. Vålerenga kommer til å slå Rosenborg, bare vent å se! (((:

Deutsch macht Spaß

Jeg og Martine nerder tysk på msn nå. Dæven å flinke vi er! Vi har et miniprosjekt i klassa, der vi liksom skal være i Hamburg i et par dager. Også skal vi sette opp et budsjett og skrive litt om hva vi skal gjøre. Tror vi begynner å nærme oss slutten, har ikke alt for mye i gjen. Heldigvis. Jeg la meg ikke før halv 12 i går, så det var litt hardt å stå opp i dagmårres jah. Fint for meg er at jeg har halv dag i morgen, så da kan jeg ligge leeeenge. hjerte.

Dette innlegget ble litt kort. Men har ikke så mye mer spennende å si. Det dukker vel opp et nytt innlegg i kveld, dersom jeg har gjort noe morsomt utover dagen (:Sløv uten dop.....<3 

Gratulerer J16!

Gratulerer så mye med seieren J16!! Vi er seriemestere! WOHOO. Jeg fikk dessverre ikke blitt med på kampen, fordi det var ting som kom i veien for meg.. Jah, har grunner. Så da legger vi det bak oss. Fint. Flott! (:

I dag har jeg vært på bursdag, og det var gøy. Jeg og Emilie  ++ andre folk har vært ute, spist kake og ellers bare skravla. MEN jeg har også hatt besøk av Karoline og Hauger i dag. DET VAR VELDIG HYGGELIG. Lenge siden jeg har sett Karoline, så det var veldigveldig kos å ha henne på besøk igjen! (: Vi så på "The Runaways" med Kristen Stewart. Den var ganske bra, men litt sånn.. Frem og tilbake. Hoppet litt i scener å slikt. Men den dugde!


"Partyfaktor9"

Søta.

Yooo.
Slækk Lørdag

Overskriften sier sitt. Jeg har vært mega slapp i dag, bare sosa rundt i huset og daffa. Det er godt med en slik dag i helga også, da. Men har ikke vært helt på latsiden heller, jeg har vært ute en tur med Erlend og Stian. Også har jeg og mamma øvelseskjørt en del! I kveld skal vi restaurant å kjøpe mat og ta med hjemmat til Skal Vi Danse og God Kveld Norge begynner. Jeg er sikkert èn av få ungdommer som faktisk syns det er ganske morsomt å se på slike type programmer. Tror jeg er en skikkelig familieperson, sånn som er med familien en Lørdagskveld og vraker venna for å se et danseprogram. NEIDA, tulla. Men ja, syns det er veldig koselig å være sammen med familien jeg.. Man skal sette pris på hverandre og nyte den tiden man har, så lenge det er mulig. HIHI. I morgen skal jeg spille fotballkamp og jeg gleder meg. Det er siste kamp og vi skal kjempe om førsteplassen!!!

 

Teller du år blir livet kort,

teller du dager, går livet fort.

Teller du timer,varer livet en stund.

Men lengst varer livet om du nyter hvert sekund!!


(Dette var Martines ord for dagen, å det var så søtt.. Så måtte ha det med her :)

 

 

 Få kreativiteten din fra tanke til handling!

.... Det var dagens lille tips til meg. Sånn_horoskop_ting.

Så langt har jeg ikke gjort noe spess, men jeg tror jeg skal på obs senere i dag. Sikkert bare for å kikke i butikken etter noe nyttig, og ellers handle inn til i kveld. Egentlig har jeg veldigveldig lyst til å finne på noe gøy, men hva? Har lyst til å reise bort jeg.. Sånn bare vekk fra alt og alle. Det er så godt å få litt variasjon i helga, se nye ting og være med andre folk. Ikke at det er ille å være sammen med de folkene jeg omgås med nå, men jeg føler meg så rastløs for tiden.. For mye energi enn det jeg er vant til, ahhahaa.. Jah, den var det bare noen få som skjønte. Faktisk! ((: Det var meningen også. Nå er det ikke lenge til høstferien da, å det blir kos! Forhåpentligvis skal jeg ut å farte littegranne.. Noe som allerede er bestemt er at jeg og Mariann skal til Trondheim. Vi skal på RBK - VIF, og jeg gleder meg sinnsykt!

 Gjøvik Marken 10

Det var litt skuffende i år, syns jeg. Det var ikke så veldig mange karuseller eller boder som det var i fjor. Ikke at jeg tok en eneste karusell, da xD Men jeg spiste mæti vannmelonstenger, namm! Jeg gikk sammen med Silje og to av hennes venninner, + Ida x2. Tror vi gikk litt om hverandre, så til slutt var det bare meg, Hauger og Ida. Men det var da koselig det å! Merker veldig godt at ettersom årene går og jeg blir større, så blir marken mindre. Er liksom ikke så "gøy" som det det var før. Senere på kvelden kom Madcon for å holde konsert, den var i grunn ganske bra. De spilte seff glow, liar og beggin, og da ble jo folk helt gale. Yeah, det var fun.


Bilder fra oa


I dag skal jeg bare chille hjemme. Senere i kveld skal vi ha biff, det blir godt. Vi pleier ikke å ha det midt i hverdagen da, men siden pappa skal på spillejobb så må vi mixe sammen en lizzom-lørdag. Uansett, det blir kos!! (:

BakeBakeBake

Amanda fant ut at hun skulle bake boller, det er fint. Fordi jeg kjeder meg fryktelig.. Så da fikk jeg bli med å hjelpe til litt. Hihi. Men hun gjør mest, også er jeg flink å forteller åssen hun skal gjøre det ((:

Ellers i dag har jeg ikke gjort noen ting, jeg har rett og slett bare sitti foran TV'n og datan. Ikke spennende med andre ord. Eller JO, jeg har faktisk vært litt flink også.. Jeg rydda rommet mitt. HØHØ. Jeg blir like stolt over meg selv hver gang jeg setter ræva i gir og faktisk rydder og bretter klær. HEHE. Etter jeg var ferdig med rommet mitt, begynte jeg på sosiologileksa mi, men jeg skjønner egentlig ikke sånn kjempe mye av det.. Så jeg tror jeg drøyer'n til i kveld, da Erlend også kan være med. YaY, teamwork.

Candy eyes, I'm sugar addicted

DA har jeg kommet meg til Oslo, og skal være her i helgen fordi Amanda skal være med i ny dansekonkurranse. Hun danser freestyle, hvis dere ikke visste det. Hun er flink, yeah. Også så sprek og myk som hun er! Jeg er stolt, hun har arvet det av søstera si! HØHØ... C: I går var jeg med Hauger på shopping, det var jo som vanlig veldig morsomt. Vi brukte meste parten av tiden på å gå rundt hele senteret, før jeg i det hele tatt vurderte å kjøpe noe. Det er rart det derre, hvordan man tenker på forhånd.. "Jeg skal virkelig slå meg løs i dag! Skal kjøpe meg en del klær!..." Også kommer man fram til butikkene, også finner man ikke en damn shit. Men det var jo ikke så altfor mye stæsh der heller da. Var ikke så mye nytt, hadde liksom sett alt fra før av. Tror jeg skal bruke pengene mine til nettshopping, da skal jeg nok få svi av noe skarr'u se. HIHI. Uansett, jeg fikk kjøpt meg to cardigans i svart og grå. Men jeg må nok spare bittelitt penger også, fordi nå er det snart Gjøvik Marken og jeg SKAL dit i år. Må jo kjøpe sånn vannmelon-godteri-stang, eller hva det heter.. Det er jo super godt! I fjor brukte jeg nesten opp ALLE penga mine på det, det var litt flaut når jeg kom hjemmat. Men heeey, det er jo bare èn gang i året! ;D 
Hauger fant en genser som hun ville prøve. Hun lignet på en rumpeldunkspiller der hun stod, jeg ble flau. xD

I kveld skal jeg bare slappe av hos mommo, det er koselig. Elsker å være her, det er såå chill. Bare ta livet med ro, liksom. OGSÅ har vi kjøpt inn godteri til x-faktor og senkveld, jaaah.. Det er så herlig. HOFF, på en måte kunne jeg ønske at jeg ikke likte godteri. Man blir feit av det. ÅH. Jaja, me får trene det av att til uka. Hahaha.. lol. n__n''Vi er glad i hverandre, ama!!! ((:

 
Tatt for mye Möller's tran?..

Yeah, right!.. Jeg har tatt tran frivillig èn gang i hele mitt liv, å det var nå i dag. Å fy faaader, så møkk det smakte. ÆSJ, jeg blir kvalm bare jeg tenker på det. Det er helt greit hvis man liker fisk fra før av, å ikke har noe problem med å svelge torsken.. Men hallo i luken, jeg liker jo ikke fisk en gang. Så da blir det med en gang litt verre. Kjenne den ekle og feite væska renne nedover halsen, samtidig som du har den fiskesmaken i munn. IKKE GODT D: Men uansett er jeg nødt til å ta det, fordi det skal liksom gi meg mere vitaminer.. + at jeg må ta en anna vitamingreie. Skulle egentlig være med på høstdag med skolen, men siden jeg skulle til legen så hadde jeg ikke fått blitt med alikevel. Det var synd. ((((((: I dag har jeg vært veldig flink, syns jeg. Har faktisk rydda hele huset, så nå BØR folka mine bli litt glade når de kommer hjem. HIHI. Senere i dag, skal jeg og Hauger på shopping.. Det blir gøy. (Y)Stress

Dro til Oslo da klokka var 07.00 fordi jeg skulle til legen. OMG, i Oslo liksom. Det er langt det, men halloo.. Det var verdt det, for det var ganske så interessant. Er helt syykt trøtt, siden jeg og mamma har brukt alle timene på å kjøre oss vill pga ombyggning i kjøremønsteret. Legen sa at jeg var frisk, men hvis jeg fikk et tilbakefall så måtte jeg med_en_gang ringe, slik at jeg kan ta en søvntest. Jah, sheeempe gøy. Nå skal jeg nok ta det rolig resten av dagen, kanskje jeg tar meg en liten tur ut.. Men tror ikke jeg orker noe ville greier ;D;D;D

Måtte visst ha med et ubergammalt bilde. lol. x]

 

1 uke igjen........ (A)

I dag har jeg hatt en hel ok start på uka. Hadde først Norsk, deretter Tysk. De fagene er jo helt greie, så har vel ikke så veldig mye mer å si om det vi gjorde i de øktene. Tror nok jeg har hatt den morsomste mediatimen everrr.. Jeg, Martine og Ida satt nesten hele timen å lo. Herremin, så gøy det var. Læreren skjønte vel egentlig ikke hva som var så morsomt, å til slutt tror jeg ikke vi skjønte det heller. xD Hahaha.. Etter skolen dro jeg og Martine til friøsren. I begynnelsen ble jeg veldig skeptisk, fordi frisøren formet håret mitt på en rar måte.. Så jeg måtte spurte til butikken for å kjøpe hårspray, slik at jeg fikk stylet det selv. Foreløpig ser det jo greit ut, det er jo ikke store forandringen.. Bare litt kortere?.. Yeah. : >>
Dette er en video vi så i mediatimen.. For tiden driver vi med reklame, og hvordan man skal klare å lokke med seg kunder

Dagen i dag. Yeah..

I dag skal jeg hjemmat  fra pappa, det blir godt. Borte bra, men hjemme best! I helga har jeg for det meste kjørt bil, å det har vært suuuper gøy. I går kjørte jeg til sammen litt over 4 timer! HIHI. Nå skal jeg snart inn til bestemor å få litt mat, men jeg må høre litt mere på Dj X (Håvard) først. I dag er jeg litt trøtt, selv om jeg la meg ganske tidlig i går, så regner med at det ikke blir så seint i kveld.. Men jeg få med meg Vålerenga - Stabæk først.. Enga kommer til å knuse Stabæk. Ohyeas. Jeg vil klippe meg denne uka. Håret mitt er sick langt, og helt ustaylish. møkk.


Jeg er glad i denne fyren.<3

HELG

Nå sitter jeg inne hos pappa og ser på senkveld, det er gøy. I dag har vi kjørt gressklipper, henta papirene på bilen min, spist hamburger<3 og ellers bare loka rundt på gården. Meget spennende må jeg si. Men i morgen skal jeg øvelseskjøre myeee mer!! 

Dette ble et kort innlegg, men kommer mer i mårra!

Dignity Day

Har akkurat kommet hjem etter en chill dag på skolen. Lillehammer vgs har hatt besøk av kronprins Håkon og Mette-Marit, fordi de skulle ha et prosjekt om verdighet. Det var jo stor stas å ha de på besøk, hvert fall syntes lærerne det. De hadde jo pynta seg opp i finstasen og dekorert hele skolen med blomster. Etter foredraget skulle vi samles i klassa og fortelle hverandre om historier som handlet om verdighet.. Yeah. Mega gøy. På slutten av dagen gikk vi tilbake til gymsalen for å dele de fascinerende fortellingene. Det var mange rørende historier skal jeg si deg, å det kom jo ikke som noe stort sjokk at Mette-Marit tok til tårene. Men jah, hun var jo hyggelig. Hun smilte til meg. Det gjorde Håkon også.. KONGE! Haha, så morsomt. Nå skal jeg snart dra innover til pappa med toget, så jeg burde vel stikke. Jeg blogger nok videre i helga også, forhåpentligvis. Med mindre det ikke er internett hos pappa igjen, å serr.. Hvis det ikke er nett der, da blir jeg lei meg!!!!
Mette-Marit, 123JON!, Håkon, Rektor og Live C:

NAM

I kveld har jeg øvelseskjørt og spist brownies. Det var naijs. Dessuten ringte Anders i stad, det var veldig hyggelig.<3Jeg hørte på at han spiste knekkebrød, og vi snakket om juleball. Vi gleder oss. Nå ser jeg på "Evan den allmektige" på viasat 4 og spiser enda mere brownies. OMG, operasjon "ikke-rør-snoperier-i-uka" går i vasken! Men pytt, jeg trener det vekk. Sa vi. HIHI. I morgen drar jeg til pappa, det blir jo sikkert.... Morsomt. En veeeldig god grunn til at jeg gleder meg, er fordi jeg skal kjøre bilen min. Det er en ford escort, å den er mega fin ;D;D;DGooglebildeftw.!!!
Nei, harru'sett..

Jeg blogger visst igjen. Nå skal jeg bli flinkere også, det lovet jeg i alle fall. Men vi får sjååå. Jeg burde vel egentlig fortelle litt om hva jeg har gjort, men sannheten er at jeg ikke har gjort så fryktelig mye. Som sikkert noen har fått med seg, så har jeg hatt twar (utmattelsessyndrom) i muligens ett år. + kyssesyken. YAY. Legene i Norge er så utroolig flinke til å finne ut hva som er gæli! NOT. Helt utrolig sier bare jeg.... Etter alle gangene jeg har flydd til forskjellige leger å tatt mæti blodprøver, så har ikke tanken slått dem en gang at jeg har hatt twar og kyssesyken. Nå får jeg ikke trene heller, å det suger syyykt.. Må vente til svarene mine fra neste test blir klare. Ellers har jeg ikke gjort så mye denne uka. Eller forresten!! Jeg har vært på kino, jeg og Hauger så toy story 3.. HAHA. Den var morsom. Fikk totalt latterkrampe midt i filmen, så tror vi forstyrret litt.. Ehe.. Jeg følte meg veldig kul blant alle barnefamiliene. Nei, ikke egentlig. Nå skal jeg skrive ferdig brevet mitt, som skal sendes tilbake til Notodden. Jeg skal på ball, mann ;D;DUtfordret

av Tone<3 (http://enterlude.blogg.no/) <------ BESØK HENNE.

Legg ut et bilde av deg selv: 


Tok det første jeg fant.. HAH.

Skriv 7 ting om deg selv:
1. Jeg har en tvillingbror. JEG ER ELDST. Hele 6 minutter! x]
2. Jeg er en HP-geek. lol
3. Jeg bruker linserrrr
4. Jeg går nesten alltid med merkeklær, sossete yeah.
5. Jeg er jævlig lav -.-' 165, kanskje..
6. Jeg elsker fotball, og Vålerenga er det aller beste laget!! <3
7. Jeg er FOR naiv, omsorgsfull og klarer som regel aldri å si NEI....

Utfordre 7 blogger: 
1. tinaasin.blogg.no
2. hannehallo.blogg.no
3. singingina.blogg.no
4. marialaarsen.blogg.no
5. sigridmargrethemk.blogg.no
6. xcreepshow.blogg.no
7. angelicaheartit.blogg.no

HAHAHA.. Hei. Jeg blogger litt igjen. 8)

Naaah, jeg har vel ikke starta for fullt igjen.. Men holder litt liv i bloggen, jah.  


Hadde du kysset den siste du kysset, igjen? Ehehe.. Ja

Skal du til byen i dag? Nei
Den siste restauranten du var på? Peppes?
Hvem var den siste du snakket med på telefonen? Hauger

Har du noen gang farget håret? Mhmm.. Flere ganger. Brunt, og blondt.. + stripa det
Har du på deg et smykke? Ja
Hvem skulle du ønske du kunne ordne opp med? Den det gjelder vet det selv
Hvem kan alltid få deg til å føle deg bedre? Venner og famile
Har du fortsatt bilder av deg og din eks? Ja, faktisk. lol
Blir neste helg bra? Veit'a søren.. Skal til pappa
Hvem gav deg en klem sist? Mommo<3
Har du noengang gått i det motsatte kjønns klær? Naaai, hvertfall ikke!
Se bak deg, hva ser du? Vegg
Hva vil du kalle din framtidige datter? Hvem sier at jeg får en datter? Aner vel ikke jeg
Hvor lenge var du oppe i går, og hvorfor? Halv 1?

Hvem var den siste personen du sendte melding til? Hauger
Har du noen gang kysset noen som har en bokstav som inneholder E? Jaa
Har du vært i lag med noen lengre enn et år? Mhm
Har du noen gang vært så glad i noen at det gjorde vondt? Ja!
Er du lykkeligst i et forhold eller som singel? Begge tror jeg. Men akk nå trives jeg best som singel

Hater du den siste jenta du snakket med? Nei, jeg er utrolig glad i henne

Har du sovet hjemme eller borte i natt? Hjemme
Savner du noen? Ja.... : /
Hva sier din åttende melding? El: «Naturfagslæreren vår skriver aluminiumsfolie, «alluminiums folije»
Hva hører du på? I was made for lovin you babe
Er det et sted du vil besøke? Ja, gjett a!
Liker du vinteren? Nei
Angrer du på noe? Hoff ja
Planer i dag? Skal på bursdagspartyyy
Er du i et forhold nå? Nei
Hva gjør du i morgen? Antageligvis nerder GS, facebook og msn
Hvem er den viktigste personen på telefonlisten din? Det er så mange

Hvem kommer du ikke overens med? Kommer overens med alle, nesten
Hvor er den personen du liker nå? Liker mange. Så jeg har ingen anelse.. (:
Hva gjorde du 08:00 i morrest? SOOOOV
Siste ting du kjøpte? En hettejakke
Siste du drakk? Vann

Hvem er dine siste 4 meldinger ifra? Hauger, Edrun, Alice, Tone

Hvor er profilbildet ditt tatt henn? Inne i stua

Hvordan er humøret ditt nå? Helt ok! (Y)
Hvilken farger er det på t-shorten din nå? Blååå
Føler du deg romantisk eller freaky? Meget romantisk, oh yez

Hvis du kunne gått tilbake i tid og endret noe, ville du ha gjort det? JA
Hvor var du sist du var utenfor Norge? Sverige
Har du hatt en nær-døden-opplevelse? Nei, tror nok ikke det
Hva gjør du mest? Sku du likt å visst...
Liker du gnomer? Wtf?

Hvem kan du fortelle alt til? Mine bestevenner..

Si noen med samme bursdag som deg? Min tvillingbror
Når var det sist du var trist? Ikke alt for lenge sia..
Hvor er du nå? I stua
Hvis du kunne ha hatt en superkraft, hva ville det ha vært? Fly eller tankeleser
Hvem er din favorittkjendis? Daniel Radcliffe, han er åsum !!
Hvilket sitat(er) tror du på? «Kjærlighet ved første blikk, er den mest utbredte øyesykdom!»
Favorittfarge? Rød
Hva hater du mest på tv? Reklame, det sug tissemann!
Hva drikker du og spiser fortiden? Øøhh.. Dette var et teit spørsmål -.-'

Snakker du andre språk? Noen
Hva er din favorittlukt? Parfyme og lukten av personer jeg liker godt, I guess <3
Beskriv livet ditt med et ord? OK.

Noen tatoveringer eller piercinger? Nei, men SKAL ha tatovering snart

Hva ser du fram til mest? Høstferien, juleball og til å bli 18år <3
Hvem tenker du på nå? Ingen spesielle..
Hva skulle du ha gjort nå? Ingenting spess
Hvem var den siste personen som fikk deg sur? ... Gaadh, samma
Hva hører du på nå? VOICE

Liker du å jobbe i hagen? Naaai
Oppfører du deg annerledes når du er med den du liker? Nei.. Jeg er 110% Anja Andersen. Okey, så blir jeg kanskje litt.. fjern da..

Hva er din naturlige hårfarge? Mørk blond
Hvorfor gråt du sist du gråt? Fordi jeg var sur og sjalu

Hva har du på deg nå? Volcome t-skjorte og Bjørn Borg pyjamasbukse

KJÆRLIGHETSLIVET:

 • Har du kjæreste: Nei
  - Vil du ha: Nope
  - Hvem kyssa du sist: Holder kjeft om det tror jeg...
  - Hvem er den neste du kysser: Vetke
  - Er det noen som er forelska i deg: Nei....
  - Angrer du på noen du har vært sammen med: Jaa, litt

  - Hva har vært den beste dagen hittil i ditt liv: Den ene dagen på sommerleir. Angrer IKKE.

  MOBIL:
  - Første i kontaktlista: Alice
  - Den som du ringte sist: Mamma
  - Den som ringte deg sist: Hauger
  - Den siste meldingen i innboksen er fra: Hauger


 • MSN:
  - Nicket: AJ
  -Uleste e-poster? 1
  - Pålogget: Opptatt

  HAR DU NOEN GANG:
  - Hoppet i fallskjerm: Nei
  - Ville dødd for og slippe noe: Mhhm
  - Angret på noe? Jærra
  - Knust noe: Ja, huff

  ANDRE TING:
  1. Tror du på gud: Ja, seff
  2. Har en drøm blitt virkelig: Jaaa, HIHI
  3. Leser du aviser: Noen ganger
  4. For du nok søvn: Jah, i hverdagene så xP
  5. Har du en bestevenn: Jaaaaa : D
  6. Bader du daglig: Dusjer ja
  7. Ønsker du ved stjerneskudd: Det gjør jeg!

HAR DU:
1. Døgnet: Ja
2. Kysset noen av samme kjønn: Jaoo
3. Prøvd deg på noen som har kjæreste: Yep, lol
4. Vært i en brann: Nei, heldigvis ikke
5. Rømt hjemmefra: Tror det, sikkert når jeg var mindre
6. Noen du stoler på: JA!!

I DE SISTE 24 TIMENE HAR DU:
1. Grått: Nope
2. Hatt det gøy: Yep!
3. Blitt kysset: Naij
4. Følt deg dum: Niks..
5. Snakket med en ex: Neiass
6. Savnet noen: ........Kjsfdkjs ja
7. Hørt på musikk: Hører på nååå

ANDRE SPØRSMÅL:
- Har du en stol på rommet: MM
- Er noen sjalu på deg: Det tror jeg. Faktisk..
- Hvem var den siste personen du var med i en bil: Tante og Amanda
- Hva vil du aller mest nå: Besøke søtinger, som bor laaangt vekk fra meg .___.'
- Har du vondt noen steder på kroppen: Nope
- Noe som irriterer deg nå: Jaah
- Noe du tenker på, som du ikke burde: Ja
- Har noen kalt deg perfekt før: Jaggu ... lol
- Sover du på siden, magen eller ryggen: Sover i alle mulige stillinger.. høhø
- Ler du når folk detter uten grunn: JA, som faen! xD

AJ

AJ

17, Gjøvik

Hei søting. (: Livet er en seksuelt overført sykdom med en dødelighet på hundre prosent! SMIL.

leser denne bloggen NÅ
Norske blogger

Meny


FORSIDEN
VALGFRITT!!
VALGFRITT!!
VALGFRITT!!

Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits