august 2010

Gidder ikke mer...

BloggpauseBloggpauseBloggpauseBloggpauseBloggpauseBloggpauseBloggpauseBloggpauseBloggpause

Oppussing!

Jaah, overskriften sier vel sitt.... Men prøver litt forskjellige med bloggen for øyeblikket, så headeren kommer sikkert til å variere litt fra tid til annen..

Shopoholikere....

Fytti rakker'n for en dag jeg hadde i går! OMG, det var jo helt vilt. Dagen startet veldig bra, med min fantastiske flaks. Jeg, Hauger, Guro og Kamilla tok toget til Oslo, der vi skulle møte resten av gjengen. Så begynner toget å kjøre, og vi drar forbi maaange andre togstasjoner, og enda har ikke konduktøren kommet innom oss. Etter en lang stund, så kommer han endelig. Mest sannsynlig var denna mannen litt glemsk, så Guro, Hauger og Kamilla kjøpte billett og sa de kom fra Moelv, men jeg satt i det innerste sete og hørte på musikk, så konduktøren tenkte sikkert at jeg hadde allerede betalt. MEN NEI, det hadde jeg jo ikke. Så da slapp jeg å betale togbillett. Så kom vi fram til Oslo og fikk møtt de andre jentene, de hadde allerede shoppet litt fra før av inne på Oslo City, så da skulle vi gå i Karl Johan's gate istedet. Vi var jo aldeles IKKE heldig med været, det regnet jo som bare pokker.. Så vi var jo kliss blaute store deler av dagen. Ikke gøy. Så gikk vi inn på H&M, der kjøpte jeg en skjorte i rød. Men så fant jeg den samma skjorta i en anna farge, så da ville jeg bytte. Da jeg kom frem til kassa var det så utrolig mye mikk og mekk, med denne skjorta og ALT skulle jo tastes inn på nytt i forbindelse med kvitteringa.. Ikke gjorde det saken bedre at det var ei svensk jente som stod i kassa. Hun skjønte vel egentlig ikke så veldig mye av hva jeg mente, fordi jeg måtte gi henne 1kr også fikk jeg tilbake skjorta + 200kr.. HVA SØREN? Jaja, jeg var jo nokså fornøyd da jeg gikk ut av butikken. Hallo, der fikk jeg jo et gratis plagg. Å hvorfor egentlig? Tror ikke hun skjønte at jeg bare skulle bytt farge, å ikke ha tilbake pengene mine.. Deretter skulle jeg, Hauger og Guro spise på en resturant vi hadde hørt SÅ mye bra om. Eller Hauger hadde hørt fra sine klassevenninner at den var veldig bra, men jeg var jo seff skeptisk på dette. Da vi kom inn, ble vi mottatt av en dritsur italiener. Stedet inneholdt bare dyre retter, så jeg fant ut at jeg skulle velge den billigste middagen samma hva det var. Å da ble det barnemeny. Da jeg skulle bestille, fikk jeg et møkksurt svar tilbake "ALDERSGRENSE 10 ÅR!". OKEY, fine.. Da måtte jeg spise den kjedelige grønnsakssuppa da! Søstrene-Hauger's fant ut at de skulle dele en pizza, men med den kelneren vi hadde.. Tror dere de fikk lov til det eller? NEI. Det var forbudt å dele en pizza hos dem skjønner'u. Vi gikk ganske så missfornøyde derifra. Å til dere som lurer, det var "Mama Rosa" i Karl Johan's gate!!

Etter en lang dag i hovedstaden, så tenkte vi å komme oss hjemmat. Det skulle i utgangspunktet gå et tog 18.37, men da vi hadde kommet oss ned på perrongen fant vi ut at det aldri eksisterte et 18.37 tog. Så da måtte vi smøre oss med tålmodighet og vente på 19.37 toget. Da vi satt på opus så vi et tog som skulle til Dombås, det kunne vi jo ta. Så slapp vi å vente enda en time liksom.. Så løper vi ned til plattformen, men toget kjører jo såklart fra oss da vi kom oss ned dit. Skuffet går vi opp igjen, å bestemmer oss for å bare vente på 19.37 toget. Da klokken var slagen, gikk vi ned til der toget våres skal gå fra. Men som om ikke det var nok, så er ALLE togene innstilt. Ingen tog kommer inn på stasjonen, og ingen får lov til å dra.. GREAT. Det ble en evig lang ventetid fordi alt var jo helt kaos.. Tilslutt ble det satt opp buss for tog, og taxi. Det endte med at jeg, Ida og Guro måtte ta en taxi helt hjem. Den mannen som kjørte oss, var jo ikke Norsk, så det var litt vanskelig for han å skjønne hvor vi skulle.. Selv om han hadde GPS. Heldigvis satt det en dame med i taxien vår, så hun hjalp til litt. Sjåføren var ikke en av de beste heller, jeg ble så sabla kvalm og dårlig, at tilslutt måtte jeg legge meg. Beklager så mye til min kjære bestevenn som fikk hele meg på skulderen, ryggen og nærmest i fanget, fordi jeg skulle sove. EHEHEHE.. Men hun tilgir meg!! :D<3 Å ble nokså flau da jeg våknet også, fordi da fortalte søstrene-Hauger's at jeg hadde snorket HØYT. Å herre... Da det var igjen 20 minutter av turen, ble det kø. Å vi ble stående bomstille en laaaang stund. Vi kom oss nå hjemmat, men for en tur det var.. Hele meg var jo helt utslitt. Men uansett, jeg hadde en veldig koselig tur. Å fikk faktisk kjøpt meg noe også.. Helt utrolig : ))


I dag har jeg og Amanda vært ute å tatt bilder. Hun har fått nytt kamera, så det måtte jo prøves ut ^^

Good Times

Da har jeg nettopp kommet hjem etter en veldig hyggelig kveld. Stakk til Biri for å få i oss noe mat og deretter dro vi til Edrun for å spille kort. Jeg tapte big time i kortspillet, det sugde. Men så spilte vi "president" etterpå, å da gikk det jo bedre. Men morsomt var det jo uansett! Selvom vi ble oppspist av mygg en liten periode. Det er så utrolig godt å bare henge sammen med venner. Da kan man prate om absolutt alt og ingenting! Jeg bruker mye av min fritid på data, ehehe.. Men jeg er jo sosial der også! Men jeg har funnet ut at den beste tiden.. Det er den jeg deler med andre. HIHI. Når jeg, Hauger og Martine tok bussen hjem, fant vi ut at i dette året som kommer.. Så skal vi bruke mer tid på hverandre, altså vi i gjengen. Bli litt flinkere til å finne på noe, ikke bare være usosiale og loke hjemme. MEN heller komme oss ut og være sammen.. Om det så måtte være å bare møtes hjemme hos en eller anna og spille kort eller prate. (Y)

Smile. ((((:

The rush is worth the price I pay

Yo!.. I dag våknet jeg tidlig. FØR vekkeklokka ringte, å det er helt utrolig spør du meg. Var oppe ganske sent i går også, så det at jeg våknet da klokken var litt før halv ni, det er virkelig kryss i taket! HEHE. Da jeg stod opp, dro vi først for å slippe av Erlend på togstasjonen. Han skal til pappa, og det skal ikke jeg. Rart? - Nei, i grunn ikke. MEN, jeg har jo ikke tid heller da.. Såee jah, det får gå. Etter det, dro jeg for å fikse sykemeldingen min. Å det tok jo selvsagt laaang tid å bare få et par ark, men slik er det jo støtt.. I dag blir nok dagen rolig, utenom at jeg kanskje stikker for å møte et par venninner. Muligens vi skal ut og shoppe, eller spise elno. Men me får sjå! På Onsdag skal jeg være med enda et par venninner til Oslo, vi skal på shopping. Det blir jo veldig hyggelig! MEN HALLO I LUKEN, jeg ble dødsirritert i går. OMG... Vålerenga tapte 2-0, mot Haugesund. HAUGESUND! WTH? De lå jo såå godt ann, på andreplass å greier. Og skulle jo i utgangspunktet gå foran RBK, men hvis de skal fortsette i dette kjøret.. Så er det jo ingen rå! Neste kamp blir vel mot Sandefjord, å dit skal jeg muligens. Må visst gå, skal spise lovehearts. NAM.


Slik går no dagan

På Fredag var det endelig tid for filmkveld! Jeg hadde virkelig sett fram til den Fredagen, siden vi i gjengen skulle samles og ha en koselig kveld hos Marthe Lise. ML hadde lagd gryterett til oss, å det smakte veldig godt. Så vi leid ingen nød i matveien hvertfall.. Etter maten skulle vi se film, og det ble jo en evig lang diskusjon på hva vi skulle se. Men det er jo vanlig at vi ikke helt bestemmer oss, for alle har jo ulike meninger om saker og ting. Men det ble da enighet til slutt. Vi så "Lovlig Blond". Etter filmen bestemte vi oss for å spille kort, å det ble en heftig kamp mellom oss fem. Edrun må jeg si var den mest ivrigste i dette spillet, for det stod jo mellom liv og død må du jo skjønne. HEHE.


Pokerface!!  

Lørdag hadde jeg planer om å dukke opp på minitreff, å det gjorde jeg. Det var veldig koselig å se igjen folka! Dessuten var det veldig morsomt å overraske dem. For jeg hadde fortalt et par stykker at jeg ikke kom, å de ble sure. Så sendte de meg terrormeldinger over SMS, mens jeg satt på toget! Jeg trodde jeg skulle le meg ihjel, heldigvis gjorde jeg ikke det. Men unsett, så kom jeg til Oslo S, og POW der var jeg. Da ble de glade, å det var kos :'3 Etter jeg hadde vært på treffet og konsert, ble jeg hentet av mommo. Så i natt lå jeg over hos henne, å det var veeeldig hyggelig. Alltid hyggelig å være på besøk hos henne : ))))) I dag skal jeg ikkeno, tror jeg. Bare slappe litt av. Foreløpig er det sol ute, men jeg har hørt rykter om regn i disse dager.. Så jeg håper virkelig ikke at det skjer.

FunFunFun

Jeg dro til Ida i dag.. Å det var stor stas! Har liksom ikke sett disse to tullingene her på dødslenge.. EHEHE. Så det ble mye prating og mye latter.


Ida i farta!! : >


Jeg var så utrolig glad for å se Edrun igjen.. Det var visst ikke gjensidig på dette bildet.


NEIRA, hun var veldig glad for å se meg igjen.. HIHI <3


Edrun og Ida som koser seg med rips : ]]]


ÅJA, jeg eide i dette her. Kastet rips oppi været, og tok imot med kjæften.. Ehehee x]


Her leker vi bonderomantikk, av en rar grunn... xD


Edrun og Hauger som diskuterer om de skal åpne fuglekassa.. DET BLE TILSLUTT JEG SOM MÅTTE ÅPNE DEN! PINGLERRR...


Jeg har hatt en veldig koselig dag i dag. VI har også sett film, Shutter Island. Og Hauger lagde lasagne til oss, å det var veeeldig godt. Nå skal jeg bare slappe av hjemme imens pappa lager Chicken Tandoori, det blir nok utrolig nam! Han er så snill som lager det til oss :')) GLAD I DEG PAPPA.<3

Zup?..

"Nææh.. Kjeder meg." LOL.. Det svaret har mange folk fått av meg i dag. Hah. Men det er jo ikke rart i, for NÅ kjeder jeg meg virkelig. Det er lenge siden jeg har kjedet meg så mye, men det har sikkert noe å gjøre med at jeg har hatt det så fint hittil i ferien og hver dag har jeg hatt en ting å gjøre. Så når jeg først er hjemme, så er jeg bored to death. Akkurat nå ser jeg på musikkvideoen til "California gurls".. Å den ser sabla dum ut. Herre, Katy Perry surrer rundt i et slags.. Godteriland? O.O'' Med et teit kostyme på. Det er ganske tomt i huset, alle sammen er borte.. Eller pappa og bror er hjemme, men de er ute i garasjen.. Så kan vel si at jeg er alene siden de ikke kommer til å dukke opp i huset på en stund. De mekker bil. Ja, nettopp. Mamma har bestilt kameralader, så nå blir det ikke lenge til før jeg kan knipse litt bilder og lime inn på bloggen. DET er jo en positiv ting da.. Ehehe (A) Så slipper man sånne dårlige googlebilder. For de som lurer, så er halsen blitt litt bedre, men jeg har også begynt å hoste da. Så i kveld skal jeg prøve å drikke varm saft! For det skulle visst hjelpe litt på.. + At jeg skal ut å kjøpe pastiller. Yeah, cya!


Limte inn et random bilde av meg og Lene. Hun var flink og pusset skoene sine i Danmark :'D 

Legebesøk sugerrrr....

Dårlig start på dagen vil jeg si... Jeg våknet opp i dag og følte meg rimelig svimmel, og ikke minst hadde jeg sabla vondt i halsen. Hver eneste lille bevegelse jeg gjorde med munnen (svelget, snakket osv) svei jo som bare pokker! Egentlig skulle jeg på jobb, men hadde ingen ork til det siden jeg følte meg så på bånn og skulle til legen. Da jeg kom fram, sa legen at jeg måtte ta en CRP og en halstest. Halstesten var den værste delen, fordi jeg måtte stikke en q-tips-lignende sak nedi halsen... Å da fikk jeg jo brekninger. URGH! CRP var ekkel også, fordi jeg fikk stikk i fingeren. Å JEG HATER Å BLI STUKKET NÅLER I. Men det gikk jo, jeg var så flink :'))) HAHA. Legen fortalte etterpå at jeg hadde en kraftig halsbetennelse (Streptokokker), og at jeg måtte gå på medisiner i 10 dager. ÅÅH. Jeg hater jo å svelge tabletter også. HOFF, det er kjett at meg..! Men det går vel det også, får knuse den stoooore tabletten i 1000 knas. HIHI. I kveld er det Vålerenga mot Start, å jeg venter i spenning. Har en god magefølelse på at Enga kommer til å løpe av med seieren! NOEN SOM VEDDER I MOT KANSKJE? - NÆH, såklart ikke ; ))Sommerleir og Dana Cup

Endelig kom dagen da jeg skulle på sommerleir, å jeg gledet meg noe sinnsykt. Jeg hadde vel pakket seks dager i forkant, for å være sikker på at jeg hadde alt til turen. Tror jeg aldri har vært så nærvøs og spent på en og samme dag. Mest nærvøs fordi det kom folk jeg ikke kjente og jeg gledet meg så, og spent fordi jeg viste hva jeg gikk til.. Siden jeg allerede hadde vært på juleballet. Jeg møtte opp i Oslo, for å ta buss sammen med de andre GSingene.. Å det var mega hyggelig å se dem igjen, det var jo så lenge siden jeg hadde sett noen av dem. Etter to timer ankom vi Galtvort, og det var stor stas! I dagene som fulgte, hadde vi skoletimer med forskjellige fag, slik som: Eliksirer, Transfigurasjon, Oldruner, Stell av magiske vesner, Clairvoyanse, Astronomi osv.. Ja, faktisk.. Når vi er der, gjør vi lekser. Vi har studietimer der vi skal lese på lekser og lever diverse ark tilbake til lærerne, og få en karakter på det. Mange tenker sikkert "HÆ? Lekser i sommerferien?!", men svaret er jo ganske enkelt.. Siden dette er noe du interesserer deg veldig mye for, så er du villig til å gjøre ganske mye når du lever deg inn i slikt. Så lekser på Galtvort, er null stress! Men så er jo min rollekarakter ikke helt geek på skolen heller, så leksene mine var vel ganske enkelt og greit.. Ikke de som inneholdt mest fakta. HAHA. På leieren møtte jeg mange fantastiske folk, men det kommer til å ta en evighet og ramse opp alle sammen som jeg fikk god kjemi med. Så alle de jeg var borti, veit selv hvem de er! Å jeg ble så utrolig glad i alle, så dere skal vite.. At det å si ADJØ, til dere.. Er noe av det værste jeg har gjort. Det så dere kanskje på hvordan avskjeden ble. Ja, virkelig. Det sugde! FORRESTEN, skulle vi ha rumpeldunk mens vi var der. Verdens beste sport, hahaha... Å jeg ble faktisk kaptein, så jeg trente jo laget mitt super hardt. Sorry til dere Griffinger som sleit dere ut på mine treninger, men det var vel verdt det? - ÅJA, fordi GRIFFING vant rumpeldunkpokalen. Herremin, jeg ble så utrolig glad og ikke minst stolt over laget. Hele meg strålte, og det var nesten så gledestårene spruta ut! Vi hadde jo den beste speideren ever! Hun var jo mega flink.. Å til dere andre på laget, dere var super gode! Hadde aldri klart det uten noen av dere. Så JA; det var dødsmorsomt. Tusen takk for innsatsen<3 Jeg hadde jo forresten masse arrester osgå.. Noen som er sjokkerte? Nei, min rollekarakter er jo litt en liten ramp til tider.. Men HALLO, bare Herr Nask kikket på meg var det "ARREST, LOVEHEART!" .. Men var vel kanskje også pga at, skjorta ikke var i buksa? Eller what? Ehehehe.. (A) Noen av arrestene jeg fikk gikk ut på å, klippe Galtvortsplen med saks (Stående, i 25 minutter.. Tusen takk for den, Bård!), skrive 30 linjer med f.eks "Jeg skal aldri vandre ute på natterstider", vaske dassen med tannbørste, pusse hele trappa, and so on. Men seff, det var jo litt morsomt da. HIHI. Jeg har egentlig VELDIG mye og fortelle, men hvis jeg skulle fortalt enda mer her, ville jeg nok skrivd i evigheter. Så jeg foreslår at hvis folk lurer på hva mer anna jeg har gjort på leieren, snakk til meg.. I går brukte jeg bare èn time på å fortelle familien alt det morsomme jeg hadde holdt på med, og enda ble jeg ikke helt ferdig. EHEHEHEHE... Men det er så morsomt å snakke om det, fordi dette er en ting jeg virkelig bryr meg om.. SÅ derfor syns jeg det er viktig at folk bryr seg litt om det jeg finner interessant, fordi jeg selv er en veldig god lytter og hører på hva alle andre har å si. Såå det er jo litt godt å høre at andre kan lytte til meg til tider. MEN tusen takk til teamet som har gjort dette her mulig. Hele arrangementet er helt utrolig, og dere gjør mange veldig veldig happy. Sitter bare igjen med positive opplevelser! : ))))) Må jo også takke foreldrene mine nok en gang for at jeg fikk lov til å dra på sommerleir, dette har jeg vel egentlig sagt før også. Men det er virkelig noe jeg bryr meg veldig veldig mye om, og som er viktig for meg. Tusen takk for at dere skjønner det, og lot meg få lov til å dra! Dere kan nok tenke dere, hvor mye minner og positive opplevelser jeg sitter inne med. Dere er fenomenale, mamma og pappa!


Oppvarming med Griffinglaget

En stygg takling fra Herr Nask : >>

Her prøver man å fortelle laget, hva man skal gjøre : ]]]

BESTE LAGET <3

John-Marius, Alice og mai.. Søte ass : D

Trøtte sa du??...Her hadde vi vunnet Rumpeldunkpokalen! En veldig stolt kaptein, kan man si (Y) :' )))

DANA CUP
I Danmark hadde jeg det utrolig koselig sammen med laget. Vi sov på samme skole som i fjord, så det var egentlig ganske så greit. Så kjente vi oss liksom mer igjen. Første dagen dro vi på bowling, laserskyting og gokart. Det var kjempe morsomt! Hahaha.. Mye latter ble det den dagen. Neste dag skulle vi spille våres første kamp mot et lag fra Sverige, det ble uavgjort. Vi var egentlig ganske fornøyde, fordi vi tapte jo ikke.. Så vi krysset bare fingrene for at vi vant noen andre kamper. Å tror du ikke at vi gjorde det? Kjære land, vi havna på 2. Plass i pulja våres. Det er virkelig ikke værst! Vi alle sammen var kjempe fornøyde med innsatsen på laget, og ingen sure miner at all! Vi kom til A-sluttspillet, men tapte mot et anna lag. Det gjorde vel egentlig ingenting, fordi vi gjorde våres beste og hadde jo allerede kommet ganske langt i cupen. I går tok vi båten hjemmat, å det gikk sånn midt på tre. Det var en del bølger på havet, så jeg ble en smule svimmel. Heldigvis sov jeg i et par timer, så tiden ble ikke alt for lang. Alt i alt, har jeg hatt to flotte uker.. Det jeg har gjort har vært veldig forskjellig, så litt forandring er bare sunt! Klart, jeg er litt sliten.. Så det blir godt å bare chille hjemme resten av ferien. Skal jobbe litt også, men regner med at det skal gå rimelig greit.


Litt utydelig bildet.. Men det er pga det mørke rommet vi var inne i : >

Lene, Anja og Runa koser seg i Danmark : ]]

Her venter vi på bussen x]

Å SÅ FORNØYDE VI ER MED MATEN.. NÆT!

Nok en gang, venter vi på bussen i det fine sommerværet : ]]]]

Yeash da! : D

Det var vel ikke noe sjokk å se et bilde av meg, der jeg sover? .. HAHA.. xD

AJ

AJ

17, Gjøvik

Hei søting. (: Livet er en seksuelt overført sykdom med en dødelighet på hundre prosent! SMIL.

leser denne bloggen NÅ
Norske blogger

Meny


FORSIDEN
VALGFRITT!!
VALGFRITT!!
VALGFRITT!!

Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits