juli 2010

What a world of fun for everyone, holi-holiday

I går var jeg med mamma på dansefestivalen på Sel. Det var min første gang, og jeg hadde ikke tenkt over hvordan det skulle være. Trodde egentlig det dreide seg om gamle mennesker som danset på gulvet og slappet av med andre gale danseband fans.. Men fikk vel litt andre inntrykk også, kan man vel si. Det var vel mer enn èn gang jeg fikk latterkrampe, for det var så utrolig mye rart å se på. Det var 18-åringer helt opp til 70 år gamle folk som gikk kledd rundt i fullt cowboy kostyme, med skinnvest, cowboyhatt og diverse andre effekter. Indianer kostymer også for den saks skyld. Lurer på hvor mange ganger mannfolk kom å lurte på om jeg ville danse, og sendte meg innpåslitne-blikk.. Det var spesielt èn mann, som jeg hele kvelden hadde sett veldig rart på, og som jeg syntes var utrolig weirdo. Han gikk rundt i en kort shorts, thights under, jente-singlet, cowboyhatt, vannflaske (som det sikkert ikke var vann på) og en rar greie han holdt i hånden.. Han kom bort til meg og mamma, men jeg satte hånden foran han og "NAI, ikke interessert, liksom!" Han stakk, heldigvis. Men det var veldig morsomt å høre på pappa spille da, dænsebændet er jo flinke.. HEHE. Det er ganske rart i grunn, hvordan gale fans vil ha autograf av far'din liksom. Mannen du bor sammen med.. Crazy voksne damer som skriker navnet hans og vil ha klem, bilder og autografer. Jeg fikk noen ganger ganske store øyne jah! HAHA. Jeg og mamma dro derifra når klokka var ca. 12.30, så kjørte hjem om natta.. Ble litt trøtt ja, men det gikk fint. I dag dro vi rett til Oslo, å der er jeg nå. GJETT HVA JEG GJØR NÅ? - Ja, blogger tenker sikkert de fleste.. Å det er riktig. Men jeg ser på mitt elskede Enga spille. De knuser Kongsvinger.. MWHAHAHA!!

Dette blir nok mitt siste blogginnlegg før sommerleir og Dana cup.. Jeg er helt i 100, for jeg gleder meg så ufattelig mye til både sommerleir og Dana cup! Håper dere får to like fine uker, som det jeg får. Dere får kose dere masse masse!! HIHI. Så da sneiks vi, peepz.. Å fortsatt, tusen takk til alle leserne mine, setter pris på det :'))
(Om dere skulle ha behov for å kontakte meg, så er jeg ikke helt lost.. Er vel ikke mer enn et tastetrykk unna ;)

SES UTI AUGUST! : DD

Oh rainy day

HJammen er det stuslig med regn.. Herremin -.-' Det eneste man får gjort er å sitte inne på datan, glane tv, lese bøker/blader etc.. Ja, ok. Jeg har vært på butikken i dag, det var ganske koselig. Var sammen med familien, hihi. Vi møtte pappa litt tidligere og spiste lunsj sammen. Etter vi hadde shoppet litt, dro vi hjem. Å JEG kjørte bilen hjem, hah.. Det er så utrolig gøy å kjøre bil, jeg gleder meg virkelig til jeg blir 18! I dag skal jeg på besøk hos noen venner, og senere i kveld skal vi opp på Dokka camping. I helgen skal jeg være med mamma til Sel, fordi vi skal høre på Dænsebændet spille (Siden pappa spiller der, gosj.. Ikke noen annen grunn til at jeg drar så langt for å høre på danseband. EHEHE) Håper at været letter snart.. SNEIKS! ^^


Bonzo <3

Har ikke mye å skrive i dag.. MEN GRATULERER MED DAGEN TIL MIN SØTE VOFFSE. Han er 7 år i dag :'))


:')) <3

Bæng-bæng-bæng

JEG HATER LYN OG TORDEN. OMG, så skummelt det er. Var sikkert ikke bare jeg som hørte det buldre og lyse opp i natt? Tror jeg lå våken meste parten av natta og bare ventet på at det skulle slå ned ett eller anna sted der jeg befant meg. Heldigvis slo det ned lang-laaangt unna meg, i Hvaler faktisk. HVALER?! Er ikke Ella i Hvaler akkurat nå? O.O'' Men uansett, jeg har fått veldig skrekken for lyning og torden etter den gangen hos pappa. Det skjedde vel for to år siden, elns? Jeg, Erlend og Amanda ante fred og ingen fare den kvelden, men når uværet tok overtaket løp vi i bilen.. Siden det er det tryggeste stedet å være. Plutselig slo det ned et par meter unna oss, rett vedsiden av smia våres.. Det smalt kraftig, og gnistret fryktelig.. Det begynte med en gang og ryke opp derifra. Men ingen av oss turte å gå ut, siden det kunne skje igjen. Jeg tror jeg aldri har vært så redd før, jizez! SÅ man kan aldri si aldri!! De fleste pleier jo å si "Det er så liten sjanse for at det skal skje noe der vi bor" MEN halloooo! Det skjedde hos meg, så hver gang uværet starter, er jeg pretty scared.


I dag har jeg vært en tur i Lillehammer, for å kjøpe siste rest til jeg skal ut på ferd. HIHI. Jeg gleder meg så vanvittig mye. Det er bare 6 dager til leir, og litt over èn uke til jeg skal til Danmark. Denne sommeren kommer til å bli bra, det er jeg helt sikker på. Har ganske store forventninger også, men tror ferieskalaen min ranger over 10 når jeg er hjemme igjen. Så det blir spennende! Blir lite blogging de to ukene jeg er borte, men da blir det så spennende å høre fra meg når jeg kommer hjem vettu.. Så folk får bare smøre seg med tålmodighet :')

Fotballkamp og kaffebesøk

I dag våknet jeg litt før klokka 13.00, så fikk uthvilt meg skikkelig. Det var veldig godt, men litt synd at jeg ikke våknet før, fordi mamma og S-E skulle dra på Kielferga til Tyskland. De kommer jo hjem på Onsdag, så får jo sett dem da, så det går fint! Fikk høre i stad at de hadde kjøpt Amor Amor til meg, altså parfymen, å den er sinnsyk god! Lurer på hvor lenge jeg har hatt den typen, jeg går nemlig aldri lei. HAHA. Da klokken var slagen, dro jeg og mommo til Redalen.. For laget skulle spille treningskamp mot Gjøvik/Lyn. I denne kampen skulle vi fokusere på holdninger, og teste ut forskjellige formasjoner.. I tilfelle vi skulle gjøre noen forandringer under Dana Cup med andre typer posisjoner på banen. Resultatet var egentlig ikke så spennende, å det brydde vi oss lite om. Vi spilte 3 omganger i 25 minutter. To av de tre kampene tapte vi (husker ikke hva resultatet ble), men vi spilte uavgjort den siste. Tilslutt skulle vi ha straffekonk. Det var Tina, Maren, jeg, Lene og Tonje som tok de og alle scoret. Vi vant i allefall straffekonken da (Y) I kveld har jeg og mommo vært en tur nede hos bestefar og bestemor på kaffe, det var hyggelig. I morgen skal jeg en liten tur til byen for å handle inn det jeg trenger til Notodden og Dana Cup.


BTW SPANIA VANT VM, OG JEG LIKER DET.

Camping FTW

Da er jeg hjemme igjen fra camping på Dokka. Har vært der i ca fire dager, å har kost meg masse. Jeg og Silje har spilt vollyball, bada, gått tur med hunder, sola oss, "ridd" på en hestestatue og sett film.. JÆ, vi har hatt det digg! Den eneste ulempen med camping... Det er MYGG! OMG, de er så utrolig stygge. HOFF. Jeg tror jeg klikker i vinkel! Jeg har tror jeg har 12 myggstikk over hele kroppen, og det klør som bare rakker'n. Om kveldene dynket vi oss i myggspray og tente på myggbål? Ja, det kommer slik røyk som myggen skal reagere på.. Ehehe.. Men like fordømt var de der alikevel! Knott var også en brikke i det slemme spillet deres.. Lite kult å ha disse svermende rundt øret. Men er man på camping, så er man jammen på camping. Nå har jeg nesten akkurat kommet ut fra dusjen, og gjort meg klar til mat.. Familien min + en annen til, skal til Biri å spise.


Å her har vi det gøy.. Denne hesten var dødshøy! Eller, kanskje bare jeg som syns det? Lavhostkremt..


Det var ikke bare opp jeg trengte hjelp, jeg falt jo nesten ned!.. Var like før jeg måtte tilkalle hjelp, slik at jeg fikk hjelp ned også. Hele meg sklei ned på denne glatte gampen, mens Nina og Silje syntes det var veldig morsomt! xD

O to the S to the L to the O

I går var jeg sammen med Mariann nesten hele dagen. Vi dro først til Mc Donalds, der vi kjøpte litt mat for så etterpå å dra til et badested. Vannet var helt ok egentlig, bare litt kaldt med en gang. Men det var veldig godt å komme seg ut litt, det var min første "badetur" i sommer, tror jeg.. Da klokken ble mange nok, måtte jeg stikke til frisøren og få fiksa på sveisen. Det ble klipt opp litt, og fikk også farget etterveksten. Senere på kvelden fant vi ut at vi skulle få i oss mere junkfood, så vi kjøpte en kebab og dro hjem igjen for å se på fotballkamp. YEAH, det er så artig med VM!


(Dette bildet ble tatt for en stund siden. Jeg og Silje vekket gamle minner shø.. FORDI når vi var mindre, så fant vi ut at Silje stadig vokste, og tilslutt kolliderte hun i taket med denne steinen. Men jeg fant visst ut at ikke jeg hadde strekt meg så sabla mye.. Har fortsatt mye å gå på.. HAHA. -.-')


Dagen i dag har vært bra! Vi tok toget ned til Oslo S, fordi vi skulle på slottet, jeg og et par andre i familien. Vi gikk i gjennom de 15 viktigste/peneste rommene i slottet, og brukte ca èn time. Det var i grunn ganske greit, for jeg fikk veldig vondt i ryggen av å stå rett opp og ned. Da vi var ferdige dro vi på MC'ern.. Nå er jeg hjemme og ser på fotballkamp. Skal jobbe i morgen og på Fredag, så det blir litt å gjøre regner jeg med. I helga skal jeg opp på Dokka camping, håper bare på bra vær!Skummle mannen, som danser hver gang man gir penger til han : >


Ehehehe.. Festlig. 

Yeah.

I dag var min aller første dag på jobb, og det var veldig spennende og gøy. Jeg fikk jobbe med mange hyggelige mennesker og fikk hjulpet en del beboere. De gamle er jo så søte. HIHI. Etter jobben tok mamma med meg på en koselig lunsj, og etterhvert kom pappa også. Kvalitetstid med foreldre er naijs, vettu.. Etter mat dro vi hjem, ordnet oss, og satte kursen mot Oslo. Akkurat nå sitter jeg foran TV'n med pc'n på fanget, og glåmer fotballkamp.. Stabæk mot Molde, akkurat nå er stillingen 2-1.. GOSJ, spennende. Det er bare gått 19 minutter, å her kommer målene èn etter èn. MEN SNAKK OM SPILL FRA ENGA I GÅR..!! VIF vant 4-1 mot Lillestrøm, HAHA.. SUCKERS! Mwohahaha!! Skal være hos mommo i tre dager. I morgen skal jeg maybe en tur til byyyn, og på Onsdag skal jeg på slottet.. Det blir artig. Have fun, peepz! ^^


Ahh Saaaker!

Får vel åpne hele bloggen med å si "TUSEN TAKK ALLE SAMMEN FOR HYGGELIGE GRATULASJONER!" Jeg kan si at jeg har hatt en veldig koselig dag i Oslo sammen med mommo. Og jeg koser meg veldig mye! I dag dro vi til to sportsbutikker for å se etter noen fotballsko og event. andre fotballting jeg hadde behov for. Etter litt fikk jeg vite at jeg skulle få noe... AND GUESS WHAT?!

*Trommevirvler*... Takk! (A)Jeg fikk de nye kunstgress VM-skoene i bursdagsgave! (A) Jeg ble utrolig glad for det, så tusen takk til mamma og pappa : )))


Fikk også nye leggskinner, såå det var toppers! 

..............................SVERIGE..............................
Mandag: Jeg og Hauger sjekket inn på Hotellet, det var veldig fint btw. Hele dagen gikk til shopping og utforskning i byen. Det var utrolig mye butikker der, OMG.. I hele gata var det butikker på begge sidene, og over 20 butikker på 3 etasjer på et kjøpesenter. Det var virkelig ikke værst! Vi ankom Göteborg rundt 11, halv 12 tiden.. Så vi fikk hele dagen å "slappe" av på. På kvelden gikk vi på pizza resturant, det var jo.. Øh. En morsom opplevelse. Hvis jeg legger ut videoen fra turen, så får dere sikkert høre hva jeg mente med det... 

Tirsdag:  Vi dro på det kjente kunstmuseumet "And there was light" der de tre kjente personene "Leonardo, Michelangelo og Raphael" hadde sine berømte verker. Da vi ankom Eriksbergshallen tidlig om morgenen, fikk vi vite at museumet ikke åpnet før kl. 13.00 pga tekniske feil. SUKK! Det betydde at vi måtte loke rundt i byen, i to og en halv time.. Vi hadde først tatt buss i en lang stund til et anna fremmed sted, for så å få vite at vi ikke kom inn på museumet før klokka var slagen.. Men vi måtte jo gjøre det beste ut av det, så vi gikk opp på et fjell for å se på den nydlige utsikten. HIHI. Senere dro vi på en liten cafè for å slukke tørsten. Etter en lang stund gikk vi inn på museumet, å jeg hadde vel egentlig ingen store forhåpninger som Hauger hadde. Jeg var istedet for, veldig veldig, skeptisk. Med en gang jeg hadde satt foten innenfor kunstutstillingen, visste jeg at det ikke var noen vei tilbake før maaange minutter senere. Å jeg fikk faktisk rett, merkelig nok holdt jeg ut i en og en halv time. Kryss i taket! HIHI. Men jeg skal ærlig innrømme at det var ikke såå kjedelig som jeg trodde. Tvert i mot var noen av maleriene/skulpturene ganske så spennende å høre om... Mye historie bak det der ass, skal jeg fortelle dere. Senere den dagen valset vi bare rundt i byen og kvelden gikk til kveldsmat og is-spising. 
 


Onsdag: Det var dagen da vi skulle hjem.. Vi skulle i utgangspunktet ta et tog som gikk kl. 17.00, men det gikk et tidligere tog kl. 12.00.. Så heldigvis ble det.. det. Tror vi begge to var ganske så fornøyde etter mye gåing de to dagene. Hehe..


I Fredrikstad, dagen før vi skulle dra : ]]

PS: Legger sikkert ut noen bilder fra Sverigeturen.. Når Ida får kommet seg hjem : >
AJ

AJ

17, Gjøvik

Hei søting. (: Livet er en seksuelt overført sykdom med en dødelighet på hundre prosent! SMIL.

leser denne bloggen NÅ
Norske blogger

Meny


FORSIDEN
VALGFRITT!!
VALGFRITT!!
VALGFRITT!!

Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits