juni 2010

Barnevakt ftw

Da er jeg i Oslo og hjelper mommo med å passe Emma og Goliath. Det er faktisk veldig morsomt, fordi begge to er jo aktive til de graderrr.. Så man kjeder seg ikke et sekund kan man si! Hehe. Store deler av dagen har gått til leking, og jeg kan si at jeg har fått slengt meg innom diverse festligheter. Har hatt drakamp, kastet ball, sparkesykkling ol.. Nå lager mommo mat til oss. Vi skal ha kylling, ris og med bretagnesaus til, namm!! I morgen stikker jeg til Fredrikstad, skal være der til Mandag's morgen da vi stikker til Sverige. Jeg antar at jeg ikke rekker å blogge i morgen, eller mens jeg er i Gøteborg.. Men jeg kommer til å filme litt fra turen, så dere kan se hva vi bedrev tiden med. HEJ-DÅ!


Noe spennende på dataen :]]


Her så hun noen hun kjente på dataen : ))


Goklumpen Goliath vet ikke helt hvilken vei han skal se når èn tar bildet, mens den andre spiser : ))Ferieplan 2010

Hvis jeg ikke får blogget når jeg er på ferie, så er vel det ganske forståelig? - Men jeg legger ut en liten plan for dere, så veit dere når jeg ikke er tilgjengelig på bloggen. Når jeg er hjemme og har tid, skal jeg selvfølgelig blogge, men da veit dere det ; )


25-27. Juni: Oslo
28-29. Juni: Sverigetur med Hauger  (Gøteborg)
1-4. Juli: Oslo
7. Juli: Guidatur på slottet
5,8 og 9. Juli: Jobbe
19-25. Juli: Sommerleir
25-31. Juli: Dana cup
2,3,5,6. August: Jobbe
 

Båttur på Mjøsa

I dag dro jeg, Erlend og Hauger på det åpne hav! NEIRA. Bare Mjøsa, hihi.. Hauger's familie hadde en søt liten båt med motor som vi kunne låne, så i dag bar det avsted på bøljan den blå. Det var i grunn super morro! Båten gikk ikke akkurat så veldig fort, men det var utrolig koselig alikevel. Vi kjørte fra den ene siden av Mjøsa til den andre og parkerte etter en liten stund på ei brygge, for å spise boller og drikke brus. Senere på dagen møtte vi noen gutter, som vi kjente. Så vi fikk låne fiskestang, da skulle vi dregge. Eller hva det kalles. HØHØ.. Men fikk vi fisk? Nei, null komma nix, nada! Men det gjorde ikke så veldig mye, for ingen av oss hadde vel turt å kille fisken. Dakaj daaa.. Vi brukte faktisk litt over tre timer på vannet i dag, så dagen har jo egentlig vært ganske så bra. Vi har sunget, ledd og prata masse.. Så har vel fått utnyttet en solfylt dag ganske så fint. Har vært på fest i kveld, så jeg er ganske trøtt.. Ehehe. Så jeg blogger sikkert mere i morgen om hvordan kvelden har vært..


Der var jeg jammen flink, hadde bært hele båten alene. Sa vi ^_^


Å her har vi det gøy, jah xD

Ida koser seg ombord 8D

Hyggelig dag på stranda

Jeg har hatt en kjempe fin dag på stranda sammen med gutta! Vi dro ned for å spille vollyball og bade, og været var jo helt perfekt. Guttene var kjempe tøffe, de hoppet uti det kalde vannet mens jeg sto på land å så på. Hihi.. Men jeg tror det var sabla kaldt, for jeg stappa føttene nedi og jeg trodde beina mine skulle brekke av. Heh.. Men må nesten prøve å bade uti Mjøsa en gang i sommer, jah! Etter et par timer på stranda ble jeg med guttene hjem. De hadde laget kylling, pomfri og salat til oss, å det smakte kjempe godt. Senere på kvelden så vi på fotballkamp, Brasil mot Elfenbenkysten. Brasil vant 3-1 for de som ikke fikk det med seg. Høhø. I morgen skal kanskje jeg, Erlend og Hauger kjøre båt på Mjøsa.. Det kan jo bli spennende!Tusen takk for en hyggelig dag, gutter! : ]]]Fornøyelsen har sin pris, men gleden er gratis

(Nei, det betyr ikke noe spesielt. Overskriften altså).. Våknet halv 11 i dag, å var faktisk ikke trøtt. Det er nesten litt rart siden jeg var oppe til halv 4, eller halv 5 i natt pga at jeg ikke fikk sove. Været er jo så utrolig dårlig nå at jeg tror jeg blir gal. I hele går blåste det sabla mye, trodde nesten at treet utenfor vinduet mitt skulle brekke. Flink i dag har jeg også vært, med en gang jeg stod opp tok jeg på meg treningstøy å stakk ut for å trene. Det gjorde jammen meg godt å få strekket litt på kroppen! Har forresten vært på butikken sammen med Hauger, fordi jeg skulle kjøpe shorts. Den ene var kjøpt på H&M og den andre på Lene V, de var faktisk ganske diggbare! Det blir sikkert bilder av de elns.. Time will show. Resten av dagen vil bestå av rydding av hus og matlaging til mine søsken, guri land hvor flink storesøster di har :')). Amanda er på musikalenes verden og Erlend er på besøk hos en kamerat, så jeg styrer huset slik jeg vil nå. Men det går storsett bare i VM om dagen. Ehehehe.Outfit for i dag jooo.. Med dårlig kamerakvalitet, men pytt pytt. EY, det er den ene shortsen jeg kjøpte faktisk

Skjorte - Aner ikke hvor den er kjøpt
Shorts - H&M


 


 

Harry Potter And The Magic Of Puberty


!!HAHAHA!!
De som har lagd videoen heter PistolShrimps, søk på youtube og det kommer mange andre videoer fra andre filmer og serier..........

Nothing special

Endelig er det sommerferie og man kan slappe av lenge-lenge før skolen begynner på igjen. Prøvde faktisk å sole meg i går, men det funket dårlig da alle skyene la seg rundt sola. SUKK! Det har heller ikke vært et imponerende vær i dag, så jeg håper på bedre vær lengre ut i uka. JEG VIL BLI BRUN. I dag har jeg vært på gamlehjemmet, fordi jeg skal jobbe litt der i sommer. Det blir ikke lenge pga sommerleir og danacup + andre ting jeg skal gjøre denne sommeren. Men det er da bedre enn ingenting, penger er jo alltids lurt å ha. Ellers har jeg hatt besøk av Hauger, vi har bare slappet av foran datan, å ellers bare prata om Gøteborgturen vi snart skal på. Vi gleder oss sykt! I kveld blir det taco, namm! Skal også se på VGlista topp 20 kl. 20.55 på nrk1 i kveld. Det kommer til å bli spennende å se hvordan "Voe's" nye låt er.. Men jeg begynner å bli lei den sukkersøte jenta med sjarme til 1000 som skal få både i pose og i sekk! OMG. Selv om man er kjendisblogger, så trenger man ikke ta helt av med oppmerksomhet da..


Så har man fått den på hjernen da : >

S-S-Spørsmålsrunde til videoblogg

Har fått mange positive tilbakemeldinger fra forrige videoblogg, så tack så mycke! Det er mange som har spurt om jeg kan lage en videoblogg til, å det kan jeg vettu.. Så jeg åpner nå spørsmålsrunden!

- Jeg kommer til å la denne spørsmålsrunden ligge ute litt, så kan folk stille spørsmål en stund fremover
- Kan ta en stund før jeg lager videobloggen pga sommerfeire og andre planer
- For God's sake, still litt vettuge spørsmål da.. Ikke bare kødd og driiit, så slipper vi pinligheter. Jeg kommer nemlig ikke til å svare på usæriøse spørsmål. Men dette vet dere jooo ; ))

- Still så mange spørsmål du vil!

- ANJA ANDERSEN

Sommartider, hej hej, sommartider

LALALALAL LALALAL.. Jeg er ganske så happy nå! Jeg kom nemlig ikke opp i muntlig eksamen! Gooosj, har vært et nervevrak helt siden forrige opptrekning. Det som var drit midt oppi dette her, var at jeg måtte stå opp kl. 06.00, dra på skolen i ca 10 minutter for å vite at jeg ikke kom opp til eksamen. Hva er poenget? De kunne da bare skrivd det på fronter dagen før eller noe. Det var to stykker som kom helt fra RINGEBU bare for å se på lista i 5 minutter! Det er litt for drøyt.. Stakkars folk! Da jeg kom hjem var det bare å slakke foran TV'n og kose seg på data, ikke så veldig mye anna å gjøre når resten av huset, fortsatt sov. Akkurat nå har jeg og Erlend vært ute å spilt fotball, hihi. Det var ganske morsomt faktisk, særlig når Erlend har så god ballforståelse som det han har! *kremt kremt*. Senere i dag skal jeg på nok en dugnad.. Når man trodde det var over så er det alltids en liten overraskelse på lur, jadda. Grunnen til at jeg må tilbake er pga; jeg ikke har tjent opp egenandelen min til Dana, eller hva jeg skal kalle det. Nå har jeg kun èn dag på skolen igjen, nemlig Torsdag. Da skal vi hente karakterene våre, men jeg har kinda tatt sommerferie nå, så det spiller ingen rolle. Det er ikke lenge til jeg og Hauger skal til Gøteborg, jeg gleder meg sick mye! Underveis på turen så tenkte jeg at jeg skulle videoblogg litt, så når jeg kommer hjem så har jeg forhåpentligvis lagd en video til dere.. DA kan dere se hva vi gjorde underveis på toget eller når vi loket rundt i Sverige. HIHI.


(FORRESTEN, jeg finner ikke laderen til kameraet mitt... Så det vil si, ingen "ferske" bilder enda..)

AU.. DET SVIR!

MINE BEIN BRENNER SOM BARE DET!!! Jeg har akkurat kommet hjem fra fotballkamp på Moelven, å det ble forresten uavgjort. Vi spilte desidert dårlig og jeg er ganske sikker på at dette var en av mine værste kamper.. Men vi kan jo være stolte over èn ting, vi er ubeseira denne sesongen! Tilbake til mine bein. lol. Jeg, Tina og Lene smørte på muskelkrem som skulle hjelpe mot strekk, knuter i leggene etc. Men etter ca 5 minutter trodde jeg at begge beina mine skulle brenne opp! Jeg aner virkelig ikke hva det er fornoe i den kremen som gjør det så jævlig, men noe er det! Vi tre fikk problemer og dynket beina i kaldt vann, men med en gang vi stoppet å helle på vann, kom smerten like fort tilbake. No kidding, dette må være det værste jeg har kjent tror jeg.. Det kjennes ut som noen har kasta meg i en vulkan!! Noen av de voksne dro på apoteket for å finne en krem som skulle lindre smerten, men jeg kan ikke si at den kremen fungerte særlig bra. Da jeg kom hjem hoppet jeg i dusjen, men fy faaader det brant like mye at jeg nesten ikke klarte å gjøre meg ferdig. Heldigvis var Erlend hjemme så han kunne hjelpe meg litt. Han løp frem og tilbake med kalde håndkler som vi surret rundt beina mine.. Det hjelper jo en stund, men med en gang man fjerner de.. Såå.. JA, dere skjønner sikkert. Det suger at dette skal skje akkurat nå, fordi jeg skal på filmkveld hos Hauger i kveld. Ligge over hos henne skal jeg også, så jeg håper i grunn dette forsvinner etterhvert hvis ikke får Hauger en jobb i dag!Her har Erlend lagt kalde håndkler på beina mne, under ligger isplater og inni isbiter.. Etter hvert hentet han en vifte også. Snill bror jeg har som hjelper søstra si! : ))

NY HEADER

... Å JA DEN BEVEGER SEG!! : DD Søte Jessica har lagd en header til meg.. TNAAW <3 Tusen takk, den var kjempe fin! <3

Her begynner folk å bli litt slitne.. Men det er jo ikke rart i, to dager med dugnad sliter på! Men nå er det Danacup neste : DD(Ja, I know. Bildet ble litt lite : >)

You dirt-y one

Da er jeg hjemme fra dugnad, åå guriland så morsomt jeg har hatt det. Jeg og Lene startet med å gjøre møkkajobben, nemlig å bære plantebrettene opp på traktoren. Men vi fant ut at det var mye artigere å være ute å løfte plantebrettene av traktoren å ned på bakken. Hihhihi!...Ja, øhhmm.. Tina, Lene og jeg fant opp en veldig gøyal lek, men trenger vel ikke si hva den gikk ut på siden jeg "kinda" tapte?! GOSJ, jeg vil ikke innrømme tap : ( Men det ble jo tilslutt tre mot èn, tror jeg.. Eller kanskje Hanne bare ville freak'e meg ut? Ikke veit jeg, men det var dødsgøy uansett! : D


ER IKKE DET MANGE JULETRÆR KANSKJE?! O.O'' 15.000 eller noe.. Kanskje til å med meeeer :O
(EL: Hva tror du er værst? Sitte på trafikkalt grunnkurs i tre timer? Eller bære slike inn og ut? O.o'')Sjekk gullunga daaa! : ]]]]]

Usæriøse skoledager sa du?

Da blir det å slenge på seg andre klær og gjøre seg klar til dugnad på planteskolen. SUKK! Det er ikke akkurat verdens beste jobb, det kan jeg love. Men uansett er det viktig, fordi vi trenger å samle inn penger til Dana. Så det går jo til noe fornuftig! Dagen på skolen har vært syyykt slakk. Jeg kom forresten ikke opp i muntlig eksamen, men det er enda igjen èn opptrekkning til, så jeg krysser fingrene for at jeg slipper. Resten av dagen brukte vi på å chille i solen med boller og is. lol. Den ene læreren stakk fra oss da vi satt i parken, så vi ble sittende å spise is.. Jaja, klager kan man jo hvertfall ikke gjøre når man får spise i skoletiden. Skoledagene fremover nå er så utrolig unødvendige, lærerne har jo ikke noe opplegg for oss siden dagene går mot slutten. Har kun hatt èn særiøs time i dag, å den "timen" varte for meg i 15 minutter.. Da måtte jeg stikke. (Blogger mere i kveld, I guess :)


Den særiøse tyskgruppa <3 AWWW ... ! (Erik, Emil, Erlend, Brage og Martin)

Flower PowerNeeeh, jeg har ikke gjort all verdens i dag. Jeg har hatt fri fra skolen, og da benytter jeg anledningen til å slappe av i heimen. Til tross for at jeg kunne sove lenge, våknet jeg faktisk kl. 09.00 i dag. HELT UTROLIG. Bror og jeg har vært ute å tatt bilder i dag, det var hyggelig : ))

Beseiret Brynstadberget!

Joda, jeg dro skinka opp av godstolen å stakk på trening alikevel. Når jeg kom fram fikk vi is av trenerne, det var digg! Etter litt snakking fikk vi vite at vi skulle gå Brynstadberget.. lol. Det var i starten sykelig slitsomt, men det hjelper alltid på humøret når man er i lag med de beste jentene! Treneren hadde lagd quiz til oss, å vi ble delt inn i tre lag: forsvar, midtbane og angripsspillere. Underveis fikk vi frukt, og vi koste oss veldig. En ganske så annerledes treningstime kan man vel si.. Men forandring fryder! Resten av kvelden skal gå til tv og avslapping. I morgen skal jeg til optiker og ikke på skolen før halv 2. OMG, så unødvendig skoledag.....

SPREKE FOLK!

Tonje, Maren, Marita og AB : )))


Gina, Heidi og Hanne-Line : )))

3. Plass!

I cupen kom vi på 3. Plass! Ikke værst, eller hva? HAHA. Vi var faktisk ganske gode i cupen vi.. Eller litt i allefall. Tror egentlig vi alle var fryktelig nærvøse da vi spilte semifinalen. Vi ledet 3-0, helt til Storhamar 2 putta tre mål også. I de minuttene jobbet vi sabla dårlig følte jeg, men etter litt tilsnakk fra trenere og laget, bygget vi oss opp igjen og heldigvis banka inn tre mål til. Vi vant 6-3, å det føltes godt!


Her fikk vi medaljer mens kaptein Hanne snakker med en fyr.... ^^


Bildet ble tatt rett etter semifinalen! GLADE JENTER kan man vel si : ]]


(Vil jeg opp i Naturfag? NEI, jeg vil ikke opp i NATURFAG. ÆSJ!!)

I dag kunne vi bli trekt opp til eksamen, men jeg ble heldigvis ikke trekt opp i noe! Ulempen er at vi kan bli trekt opp èn gang til, på Torsdag. Så nå må jeg gå å grue meg til det.. HOFF! Men jaja, kommer jeg opp er det bare å bite tenna sammen og prøve så godt man kan. Kan ikke forlange mer. Har også vært hos legen i dag.. Er ikke helt i siget, så jeg er nødt til å stå over treningen. Det suger max, fordi jeg hadde lyst til å trene i dag!

Briskebycup

Da har jeg kommet hjem etter å ha tilbrangt x-antall timer på Hamar. I dag hadde tre kamper vi skulle spille, å det var mot Fart, Storhamar og Vang. Den første kampen vant vi 7-0 over Fart, å vi spilte super bra! Men selvfølgelig møtte vi litt motstand også.. Vi tapte de to andre kampene, men de var 1. Divisjonslag og var veldig gode. Jeg er imponert over hvor bra laget jobbet sammen i dag, tror vi nesten aldri har spilt så godt før! Vi tapte heller ikke to-sifret, så noe stolte burde vi da være! I morgen skal vi spille tre kamper da også, jeg gleder meg. Håper på litt seier da!JAA, man er stolt av laget sitt! : D
(BTW, vi spilte i røde drakter i dag.. Litt uvant egentlig, siden vi er gule og blå!)

Solbrent = IKKE GODT

Våknet opp til et fantastisk sommervær og med tanken i hodet, at det er Fredag. Alle negative tanker forsvinner fra hodet hver gang jeg kommer på at det er siste skoledag, og man kan innta helgen med glans. I dag hadde vi 45 minutter med Naturfag, det gikk i grunn ganske bra. Fikk vite standpunktkarakter også, jeg fikk en 3'er. Jeg er ganske fornøyd siden dette halvåret med stråling, radioaktivitet, bioteknologi, energi og arv er drit kjett! I andre time hadde vi sam.fag og læreren sa vi kunne gå et annet sted å jobbe. Alle jentene stakk til parken og ble sittende der å sole seg, siden vi var ferdig med prosjektet vi hadde fremført

Da klokken bikket 11 ruslet vi så smått til byen for å kikke i butikker..

Da vi var inne på Vero Moda fant vi et giga speil.. Seff måtte vi ta et bildet da! (Y) (Fortsatt dårlig kamerakvalitet på mobilen min.. æsj lol)

OMG, kan du gjette hva Jessica holder på med her???!!THATS RIGHT, HUN TOK PIERCING I DAG!! 
Dakaj jente, hun var så nærvøs stakkar.. Smilet var ganske godt plantet på henne da vi kom inn i butikken, men èn ting skar je si. Hun hadde ikke akkurat tenna på tørk da vi kom ut igjen! Hoffameg.. Søte Jessica så helt lost ut da hun skulle ta imot posen sin fra kassadama, bare stod der å glodde på a. Damen bare "EY, hallo?! Går det bra?" Jeg, Sofus og Martine ble en smule nærvøse for det så ut som lille Jes skulle svime av. Heldigvis gjorde hun ikke det da. Men uansett, jeg syns du var veldig tøff jeg! Credz til deg! Ha en fin helg. Å husk å ikke hekte deg fast i noe, klå på smykket eller som tattovøren sa "Ikke ta 100 situps da!".. Er kanskje en ìde å ikke vise den til foreldrene med en gang du kommer inn døra? HAHA.. Funny! : )
Klokka var nærmere kvart over ett da jeg kom hjem, så solen hadde enda ikke forsvunnet bakom åsen. Fikk hoppet i bikini og lagt meg godt til rette. Men hvor lenge tror du at jeg fikk være i fred med bror og Stian i hus? - IKKE LENGE. Erlend løp opp i 2. etasje og kastet en diger bøtte med vann ned på meg som lå i solsengen! Jeg ble kliss blaut. Der og da ble jeg veldig sur, men det var ganske så morsomt og godt i ettertid da. Ehehe.. Aner ikke hvor lenge jeg lå ute, men det var nok til at jeg ble brent og fikk skille. HOORAY! Auch, jeg har vondt. Det svir i ansiktet mitt. Men det er jo dommen jeg må betale når vi ikke har solkrem hjemme og jeg blotter kroppen foran sterke stråler! GOSJ. How stupid.. Senere i dag skal jeg ta livet med ro, kanskje finne på noe med Hauger (Hvis hun bare kan ta den telefonen!!). I morgen er det fotballcup, å jeg må stå opp grytidlig på en LØRDAG. Jaja, hva gjør man ikke for laget sitt? : ))

HA EN KNALL OG SOLFYLT HELG! 8D

Chill in tha sun

I dag har hele familien (almost) vært på danseavsluttninga til Amanda. Vi skulle grille ved stranda. YEAH. Jeg regnet med at det ikke var så mye for meg å gjøre, annet enn å spise pølse og nyte solen. SÅ jeg tok med meg Hauger. Vi hadde det som alltid like artig vi. Når vi kom grillet vi nesten med en gang og etterpå slappet vi bare av. Jeg og Hauger kjente litt på vannet, men det var ikke akkurat badeklart, men det kommer seg!


Ida koser seg i solen med et glass brus!
(Jeg løp forresten etter Hauger med potetsalaten i stad, hun fikk panikk! Èn av maaange ting hun finner ekkelt.. Haha)


(Her løser Vetle, Sindre og Sofus hjernetrim oppgaver. OMG, det var vanskelig!)
På skolen i dag var det egentlig ganske læx. Jeg begynte ikke før 2. time, så det var ganske digg. Da jeg kom på skolen hadde vi geo og vi var ute hele dagen å lekte. Resten av dagen var i grunn helt ok

Summer is near

På Mandag glemte jeg en liten ting å blogge om, det var pga forsinkende bilder. Etter gymtimen på Mandag gikk jentene i klassa forbi noen av guttene i klassa. De hadde allerede hoppet inn i badeshortsen og koste seg i solen. Vi joinet dem en stund og tok noen fancy bilder av de kjekke og veltrente guttene våres i fotballklassa. Noen av dem var så tøffe å stupte uti det kalde vannet! Larissa var også helt crazy og hoppet uti med alle klærne på, til og med joggeskoene sine hadde hun på! xD

Nå blir guttene så glade, siden jeg har blogget om dem : )


BTW: Nå er det ikke lenge til sommerferie...! OMG, jeg gleder meg syyyyykt mye : D
Q. Noen planer da?

GJESTEINNLEGG


Dette er et bilde av Anja og hennes pusekatt <3<3 er han ikke fin? Hva synes du?

Hei!
Det er sol ute og vi er på skolen. Nå har vi naturfag, skyt oss. Anja har mapper på skolepc'n dedikert til "Justin Beiber" og "Kjekkinger". Søte Anja forelsket i en 12åring <3
Love Jessica, Hanne Sofie og Eirik G.  (Vi er kule)

01.jun.2010Bildet er av Tabasco, hunden til Silje. Jeg og Silje tok med oss hundene våres til Mjøsa på Søndag for å gå en tur å vasse med dem. Jeg ble faktisk imponert av Bonzo, han gikk faktisk ut i vannet! Tabasco derimot, hoppet frivillig uti og var helt bajas. Vi kastet pinner og steiner i vannet, og Tabiss dynket hele hodet under.. Han var så søt!! : DI DAG....
... Har jeg bare slappet av store deler av dagen, pga saker og ting. Ehehe.. YEAH. Senere på dagen skulle jeg spille kamp mot Lillehammer. Biri vant 6-0 over Lillehammer, det var herlig! Lene klarte å score med hodet så Åge kjøpte is til hele laget. NAMMM..! Etter kampen dro jeg, mamma og Younus hjem til han på te. Det var veldig hyggelig! Gleder meg til helga, fordi da skal jeg spille cup. Det blir nok fun! MEN vi spiller så sabla tidlig, så det sugerrr!
AJ

AJ

17, Gjøvik

Hei søting. (: Livet er en seksuelt overført sykdom med en dødelighet på hundre prosent! SMIL.

leser denne bloggen NÅ
Norske blogger

Meny


FORSIDEN
VALGFRITT!!
VALGFRITT!!
VALGFRITT!!

Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits