april 2010

Hoppla hei ....

I denne uken som har gått, eller fortsatt pågår. Har hele fritiden min vært preget av lekser, skole, pugging og heldagsprøver. Jeg startet med Engelsk, Norsk og i dag har jeg hatt matte tentamen. Jeg føler selv at det gikk helt greit, så satser på en god nok karakter. I går var jeg og Amanda på shopping med pappa, det var utrolig koselig! Pappa kjøpte klær til moi, også fikk jeg nye sko av han. Han er utrooolig snill<3 Senere den dagen stakk jeg på jobben til mamma og var der helt til klokken 11. Hadde det veldig koselig med gutta, og vi snakket mye. Har egentlig ikke noen kjempe store planer for helgen. Ja, når det skal være sagt så har jeg faktisk ingen planer, litt utrolig til å være meg.. Siden jeg alltid er ute på farta! FORRESTEN, fikk jeg en herlig nyhet for ikke lenge siden. Jeg fikk vite at jeg har fått plass på sommerleieren, det var utrolig gøy. Gleder meg sykt mye til sommeren for å få se venna mine igjen! Helgen før 17. Mai skal jeg til Oslo på nok et minitreff. OGSÅOGSÅ kommer Jeanette, det er åsumt. Hun kommer helt fra Stavanger for å møte oss :' )) Etter treffet skal jeg og Jeanette sove over hos Håvard, det blir nok veldig hyggelig..


Tusenfryd

På Fredag dro jeg, Hauger og Edrun med tog innover til Oslo. Den dagen slappet vi bare av hjemme hos mommo, med tv og mat. På Lørdag dro vi på Tusenfryd, det var utrolig morsomt og vi hadde det veldig hyggelig! Var sykt heldig med været den dagen, for sola skinte som bare det. Etter et par karuseller, kjøpte vi mat og ble så daffe at vi la oss ned på en benk i litt over en time.. Ikke værst, huh? Da vi hadde vært et par timer der, dro vi hjem igjen. På kvelden var jeg på Baldus, det var nijs (Y)


Denne karusellen kjørte vi hele 2 ganger! Det var jo faktisk ganske.. Gøy (A)


I cowboy byen ..


Speedmonster!!


Ida og Edrun <3


Spandere godteri på trollet, snillt? ^^

What tooo say?

Beklager lite blogging folkens, men det skyldes egentlig meg selv. For det første har jeg ikke vært på noen spesielle ting i det siste, så det har ikke vært vits i å "tomblogge" heller. En annen ting er at jeg har ikke vært i blogghumør. Jeg finner ikke på ting i løseluften å blogge om.. Såee der har dere forklaringen! Men jeg setter gjerne pris på forslag til tema jeg kan blogge om, så har jeg litt å gå utifra på mine innlegg. Må forresten takke ALLE leserne mine for at dere følger med på bloggen min. Jeeez jeg ante ikke at det var så mange en gang, men det er utrolig godt å se! Bare den siste tiden har jeg hatt 600 lesere inne på bloggen min, å det er jo ikke værst! Tack så mycket! Lover at jeg kommer tilbake med noe interresant å snakke om, må bare ta litt tid, I guess. Men bare fortsett å lese og gi meg forslag, så skal det nok bli en ååårnings! : D

Rolig dag..

Som tittelen sier, så er det en rolig dag i dag.. Det eneste som har skjedd, er at jeg har fulgt Hauger halvveis hjem. Tok meg en liten joggetur på veien tilbake, det var gøtt. Når jeg kom hjem, rakk jeg ikke være noe mer ute, pga SNØ!! Jeg må bare si at jeg er dritt lei snø, jeg vil ha sol og varme <3 Tror ikke jeg skal gjøre så utrolig mye i dag, så det blir vel bare data, data og .. data! 8D


ÆSJ, plutselig ble det snøø : (

Lørdagen!

Fytti rakker'n å godt det er med helg. Føler jeg virkelig kan slappe av da, selvom det blir sene netter og jeg ender opp med å ligge langt utpå dagen, dagen derpå. På Fredag hadde familien besøk av noen venner, vi spiste mat og slappet av. Ikke så veldig mye nytt kan man si. Lørdagen har vært ganske ok. Jeg ble vekt klokka 13.00, da måtte jeg være med familyn ut på gåtur. Ikke fikk jeg ordnet meg eller noe, men det spilte vel ingen rolle siden det blåste så grusomt ute, så håret mitt ville ikke ligget der det skulle uansett. Senere på dagen fikk jeg besøk av Hauger. Vi har hatt en utrolig morsom kveld, sett på russekrav og youtube filmer! I morgen skal jeg nok bare chille, forberede meg til skole og trene litt... Tror jeg! Håper dere har hatt en fin helg foreløpig. Husk å melde deg på konkurransen min dersom du ikke har fått gjort det enda (Y)


Jeg og Ida har gomlet godteri i kveld.. Antar at vi ikke var de eneste? : >>

KONKURRANSE PÅ ALLTHEWAY!!

Da er det endelig tid for en konkurranse på bloggen min!

Dette skal du gjøre: Legg igjen en kommentar på bloggen min, der du f.eks skriver "Jeg deltar, eller jeg er med!". Husk å oppgi riktig e-mail eller link til bloggen din, slik at jeg kan kontakte deg dersom du er heldig å vinner. Du kan gjerne delta flere ganger, hvis du vil. Det eneste jeg setter krav til for at du er med, er at du linker til bloggen min. Vinneren trekkes tilfeldig og jeg kommer til å opplyse på min blogg hvem som har vunnet (vinneren blir kontaktet på e-mail eller bloggen sin av meg)

Premie: Gavekort på 150 kr, på Motemekka!!

PS. Konkurransen kommer til å ligge her litt fremover i neste uke, men det er ikke satt en viss frist!  

Lykke til! :' ))Motemekka har mange kule produkter til en herlig pris, så sjekk ut hva du kan vinne. Sjekk ut http://motemekka.no/ !!

14.apr.2010

I dag har jeg bare vært på skolen, ikke noe spennende. Det eneste "nye" som skjedde var at vi hadde brannøvelse, jippi. Ellers har jeg vært ute å gått tur med mamma, vi er flinke! På ettermiddagen dro vi til optikeren, fordi jeg måtte sjekke ut synet mitt igjen. Jeg ser ikke såå dårlig altså, men jeg bruker linser... Så da er det greit å bestille opp nye før jeg går tom. Har alltid lurt på hvordan reaksjonen på folk ville blitt, hvis jeg dukket opp med noen uber stygge linser en gang. Noen som er helt hvite med en svart liten prikk i midten, eller kanskje katteøyer? lol.

Sjekk outfiten for idag!

Genser - Lindex eller var det Cubus?
Hvit bukse - Vero Moda
(JEG HAR KJØPT MEG NY JAKKE MEN DEN HAR JEG IKKE PÅ AKKURAT DER, skinnjakke faktisk..)

 Jaja, måtte bare legge ut et random bildet også : >>

Hva er det fornoe med meg og frisører?

Da er jeg hjemme igjen etter en dag hos frisøren. Nei, jeg brukte ikke hele dagen på bare mitt hår, men mamma skulle klippe seg også. Jeg kom dit først og fremst for å stusse på luggen, og klippe tupper. Da jeg var ferdig var jeg så utrolig trøtt, å med den fantastiske frisøren jeg har, la hun frem sauetepper på en sofa og brettet meg inn i et teppe, mens jeg lå på sofaen inne i salongen. And guess what? She did it again! Jeg sovna igjen!! Hahaha.. Men det var jo fryktelig godt da ^^'' Nå sitter jeg å ser på Vålerenga-Molde, sålangt leder Enga og jeg håper det forblir sånn. Ære være Vål'enga!<3Å der ble vi liggende et par timer, mens jeg ventet på mamma ^^

Ny videoblogg + konkurranse?

Yessda.. Tenkte jeg skulle lage NY videoblogg snart, men trenger litt hjelp av dere. Jeg aner ikke hva jeg skal snakke om. Eller jeg har jo forslag selv da, men tenkte jeg skulle spørre hva dere syns er interessant å høre om. Så har jeg litt mere å velge mellom. + at jeg skal ha en konkurranse om ikke lenge! Så gled dere.. !

. Noen forslag til hva jeg kan snakke om i videobloggen? Det kan være alt i fra ny spørsmålsrunde til preking om mat!!

Good morning sunshine!

Da jeg våknet i dag, skinte solen så pent inn på soverommet mitt! Jeg ble rett å slett i godt humør, til tross for at bror vekte meg ganske tidlig etter min mening. Jeg er hos pappa, for de som ikke har fått med seg det. Altså 2 timer unna der jeg egentlig bor. Om jeg ikke syns hjemstedet er på landet (noe det pretty much er), så er hvertfall dette stedet det! Bor på gård med herlige dyr, jorder, møkkete traktorer, biler, masse redskaper og stoore låver. Elsk<3 ØØh..? Dagen i dag startet jeg med å dra på et kjøpesenter, ikke så veldig langt unna. Jeg fikk nemlig jakke av min schnille pappa, fikk en skinnjakke på Vero Moda, den var molni tuff og var billig, utrolig nok!! Utenom kjøpte jeg meg en hvit bukse og et skjerf. Pappa dreit meg også ut flere ganger på butikkene.. Gosj, mannen har jo ikke peiling på mote! Heldigvis fikk jeg dratt han med meg ut, slik at jeg slapp flere pinligheter. Da vi kom hjem skulle jeg få øvelseskjøre. Jeg har nemlig overtatt den utrolig kule bilen til tanta mi. Det er en svart Ford Escort, som er liten og søt. Passe til moij! Også har den jo en stilig spoiler!! Mwhihi... Jeg kjørte i ca en time, før vi tenkte å komme oss hjem igjen. Internetten funket ikke i går kveld, så jeg er sjeleglad for at den funker nå. I kveld skal familyn ned til tanta mi og samboeren for å spise gryterett. Det blir nok veldig godt. I morgen drar jeg hjem igjen.


Wihiii.. Minner! 8D

Sitter på YouTube right nao og hører på musikk fra da jeg var mindre. Altså sangene som var hitter da vi gikk i 4-9. Klasse. Det er utrolig morsomt å høre igjen sangene vi syntes var dødskule da vi var små rakkere, men som vi idag kan le litt over. Mitt favorittband da jeg var yngre var bl.a O-Zone. Noen som husker dem? Joda, trioen med de Moldoviske/Rumenske guttene! Alle var jo kjempe forelsket i dem. Forelsket meg spesielt i en sang, nemlig "Dragostea Din Tei"... HAHA! Gruppen finnes selvsagt ikke lenger, men to av guttene har fortsatt med musikk. Han ene fyren har vært med i MGP, mens han andre fyren har startet sitt eget band (Den ene sangen hans er drit bra! Legger den ut)

 
Denne sangen kunne alle, selv om det var på et anna språk ^^ HAHA.. Husker den som om det var i går xD


Hvem kunne vel ikke denne dansen? .. ^^


Har fått denna sangen heeeelt på hernen!! 8D

Påvirket? Øhh.. Nei? - JO!

I dag lever vi i et samfunn, hvor reklame stadig påvirker oss alle. Den påvirker oss stadig til å kjøpe ting, men hva du virkelig liker må du finne ut av selv. Reklame bestemmer hva vi skal spise, hvordan vi skal se ut osv. I dag påvirker reklame oss mer enn hva vi selv er klar over. Den er overalt, man kan ikke unngå å ikke legge merke til reklame i dag. Usannsett hva du leser, eller hva du ser på, vil du oppdage reklame. Selv ute i det offentlige. Når vi ser noe på reklame på tv, går vi å kjøper det, og tror det er slik som reklamen sier at det er. Ofte er det ikke slik. Selv om noe er bra, ser det ofte bedre ut på reklamen. Reklame lurer oss til å kjøpe ting. Det som kan være negativt med reklame er at den ofte gir oss feil og villedende informasjon, i forhold til hva man hadde forestilt seg. Noe som blir vist på reklame, i en eller annen form, kan til og med være skadelige produkter. F.eks unge jenter blir lett påvirket av reklame. Når de ser at tynne og pene modeller reklamerer for noe de synes er bra, tror de også det er bra. Når man kjøper det selv, og ser at det så bedre utpå de tynne og pene modellene på reklamen, blir man skuffet, og da har man sløst bort pengene. Når unge jenter ser modeller, blir de påvirket, og man kan få dårlig selvtilitt og selvbilde. Det er alltid bare de tynne og pene som er bra nok. Er det rart at verden har utviklet seg, til den vi kjenner i dag? Men vi har også en type reklame som bare er tull, men ja, folk går på den. F.eks "Kjøp den nye Cillit Bang Crystal 5000. Med ett og...BANG! Grønsken er borte på buksen din!" Familien ble lurt på en gang, for lenge siden. Det gikk en veldig overbevisende reklame på TVshop. De reklamerte for den nye "sprayen" sin, som man kunne pusse bilen skinnende blank med. Joda, vi gjorde det, men vet dere hva som skjedde? Våres flotte bil fikk store hvite flekker over panseret! Vi ringte selskapet og de beklaget og muligens fikk vi en liten erstatning. Men so what? Bilen var jo kinda.. Ødelagt. Ikke er det bare reklame vi blir påvirket av, men vi blir påvirket av hverandre også. Venner, familie, kollegaer .. ALLE kan påvirke oss. Med mindre du er fryktelig god til å la være da, hehe. Humør kan påvirket meg, hvis jeg irriterer meg over noe, kan humøret gå over på meg også. Noe som ikke alltid er så veldig bra!- Er du enig? Hva slags ting blir du påvirket av?

Days of our lives

Jærra, nå er det jammen meg blitt bart på bakken også. IGJEN! Det er så utrolig godt å se asfalt etter denne lange vinteren, som føles ut som har vart i tiår. Den eneste lille ulempen er all gjørma som produseres mitt oppi dette her, blir så utrolig møkkete på skoene + at inngangspartiet blir bombandert med sørpeflekker. Påskeferien er ferdig også og jeg er tilbake på skolebenken. Det var godt å se igjen venna, men synd jeg ikke kan si det samme om lærebøkene. Alle elevene håper på en mild undervisning, men neeeida, vi kjører på det hardeste vi kan. No mercy! I går var jeg en liten tur i Biri, spiste mat sammen med en god venn, det var veldig hyggelig. Senere i kveld skal jeg og Hauger ut å jogge (gå), det kan jo bli morsomt. Det ender som regel opp i mer prating og mindre jogging *kremt*. Har et par planer for helgen, skal til pappa, for første gang på veldig lenge. Nå har endelig et program jeg har savnet begynt igjen, nemlig Nordens Herligste! Jeg og bror så på det i går, og lo så grusomt fælt at vi nesten grein. De menneskene som er med der er jaggu spesielle! Underholdning til de grader (Y)

Her er et klipp fra Nordens Herligste! Denne danske fyren er MGP frelst og har sendt inn bidrag til MGP hele 9 ganger. Han har alltid fått avslag. Etter du har sett filmen kan du jo gjette hvorfor?....

Videoblogg.

Design hjelp

CTRL+F=SØK
CTRL+A=MERK ALT
CTRL+C=KOPIER
CTRL+V=LIM INN
                                                                                                   


Hvordan se hvor mange som leser bloggen din.
                                                                                                   

Lim inn denne koden i  Design>Rediger>widgets


<!-- Start FastOnlineUsers.com --> <a href="http://www.fastonlineusers.com"> <script type="text/javascript" src=http://fastonlineusers.com/on4.php?d=LINK TIL DIN BLOGG HER!!! mce_src=http://fastonlineusers.com/on4.php?d=LINK TIL DIN BLOGG HER!!!></script> </a> leser denne bloggen NÅ</a> <!-- End FastOnlineUsers.com --></div>

Husk og linke bloggen din (skrive bloggen) der det står LINK TIL DIN BLOGG HER!!!!
Det tar du bare bort og skriver bloggen din.
                                                                                                   

LEGGE INN VIDEO FRA YOUTUBE!

Da går du inn på youtube, finner den videoen du skal ha.

så tar du og kopierer den koden som er merka med svart der, der står det embed!!

og limer den koden inn i HTML boksen på et nytt innlegg.                                                                                                   
KOMMENTARORDETVil du at for eksempel at det skal stå "5 søte" istedenfor "9 kommentarer", så gjør du dette:
Design -> Rediger -> Maler 

- Trykk på CTRL + F tasten på tastaturet. 
- Søk på "comment".
- Der skal det stå: " <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a> "
- Det du skal gjøre er å endre litt på koden slik: 
<a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} søte små</a> 
                                                                                                   
MENY UNDER HEADER ! 
bare for og si det så er det egentlig ganske komplisert hvis du ikke har gjort det før.


1) Gå inn på Design -> Rediger -> Maler.
2) trykk på  Ctrl + F (samtidig) og skriver inn BlogDescription å trykker på Enter. Rett under BlogDescription står det </div>, under </div> er hvor du skal plassere koden:

<div class="mattblacktabs">
<ul>
<li><a href="URL-ADRESSE">NAVN PÅ KNAPPEN</a></li>
<li><a href="ULR-ADRESSE">NAVN PÅ KNAPPEN</a></li>
<li><a href="URL-ADRESSE">NAVN PÅ KNAPPEN</a></li>
<li><a href="URL-ADRESSE">NAVN PÅ KNAPPEN</a></li>
<li><a href="URL-ADRESSE">NAVN PÅ KNAPPEN</a></li>
</ul>
</div>

Der det står "linken din" plasserer du linken til de forskjellige innleggene.

URL-ADDRESSE= En adresse frk: www.google.com
For og få den må du ta et gammelt innlegg og bruke det og skrive frk:om meg
Også skriver du alt om deg også lagrer du . Da kopierer du adressen og legger den i sånn
<li><a href=www.google.com>NAVN PÅ KNAPPEN</a></li>

NAVN  PÅ KNAPPEN= Det er det knappen skal hete frk:videoblogger da skriver du inn sånn
<li><a href="URL-ADRESSE">VIDEOBLOGGER</a></li>

Når du har plassert den koden må du ta og plassere denne NEDERST inne på Maler.

<style type="text/css">
/*Credits: Dynamic Drive CSS Library */
.mattblacktabs{
width: 100%;
overflow: hidden;
border-bottom: 1px solid black; /*bottom horizontal line that runs beneath tabs*/
}
.mattblacktabs ul{
margin: 0;
padding: 0;
padding-left: 10px; /*offset of tabs relative to browser left edge*/
font: bold 12px Verdana;
list-style-type: none;
}
.mattblacktabs li{
display: inline;
margin: 0;
}
.mattblacktabs li a{
float: left;
display: block;
text-decoration: none;
margin: 0;
padding: 7px 8px; /*padding inside each tab*/
border-right: 1px solid white; /*right divider between tabs*/
color: white;
background: #414141; /*background of tabs (default state)*/
}
.mattblacktabs li a:visited{
color: white;
}
.mattblacktabs li a:hover, .mattblacktabs li.selected a{
background: black; /*background of tabs for hover state, plus tab with "selected" class assigned to its LI */
}

</style>


Så til slutt lagrer du.
                                                                                                   

HVORDAN FÅ STØRRE OVERSKRIFT PÅ MENYKNAPPENE!

 Da må du gå inn på Design>Rediger>Maler. Også holder du inne CTRL+F også skriver du i søke feltet: font: bold. Og da skal det komme opp: 12px Verdana. Og da er det bare og endre til noe annet (-:
                                                                                                   
RAMME RUNDT BLOGGEN


Hvordan gjør jeg dette?
Du limer bare inn koden i Stilsettet.
Koden du skal legge inn er:
border: 2px dotted #000000;

Hvor legger jeg den inn?
Du legger den inn under #wrapper og #footer. Ca. sånn her skal det se ut:
(Du kan også legge koden inn under #header, hvis du vil ha en ramme rundt headeren også).

#wrapper {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px dotted #000000;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px dotted #000000;

Hvis du ikke vil ha en 'prikkete' ramme, så skriver du solid istedenfor dotted. For å endre tykkelsen på rammen, så kan du for eks. skrive 3px eller hvis rammen skal være mindre så skrive du bare 1px. 
                                                                                                   
MENYEN FRA HØYRE TIL VENSTRE

Hvordan gjør jeg dette?
Du limer bare inn koden i Stilsettet.
Koden du skal legge inn er:
}
#main {
float: right;
}
#side {
float: left;

Hvor legger jeg den inn?
Du legger den inn under #wrapper.
Slik skal det se ut sånn ca:
#wrapper {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px dotted #000000;
}
#main {
float: right;
}
#side {
float: left;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px dotted #000000;

Hvis du vil ha menyen i en liten boks, så skal du legge inn denne koden:
border: 1px solid #000000;
background-color: #4D4D4D;

Hvor legger jeg den inn?
Hvis du ser under her så ser du hvor du skal lime den inn.

#wrapper {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px dotted #000000;
}
#main {
float: right;
}
#side {
float: left;
border: 1px solid #000000;
background-color: #4D4D4D;

                                                                                                   
MIDTSTILLE BLOGGEN DIN

Denne koden skal du bruke:
margin-left: auto;
margin-right: auto;

Hvor legger jeg den inn?
Den skal du legge inn under #header, #wrapper og #footer.

Slik skal det se ut:
#header {
background-color: #FFFFFF;
height: 236px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}
#wrapper {
background-color: #FFEFFC;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
margin-left: auto;
margin-right: auto;

Oppussing!

Bloggen kommer til å være litt... Kanskje ikke som dere er vandt til å se den, men det er pga oppussing. Jeg prøver ut nye muligheter med fargekombinasjoner og nye headere. Så inntil videre kommer bloggen til å se slik ut, headeren er hjemmelagd (lol) i paint, så det er ikke noe fantastisk mikk og mekk med den. Header kommer til å bli bedre da jeg tror jeg har fått tak i en som er flink med redigering i photoshop. Så vi får sjø! Det er bare å komme med tips om fargekombinasjoner!

Cya later, aligator!

Trøtt sa du?

Dagen der på er alltid like kjei, med poser under øynene og et ansikt som ser ut som marerittet selv. Etter en heidundranes natt er jeg da våken etter 7 timer med søvn i min gode seng. Jeg må si at TG for meg var i grunn ganske morsomt og underholdende. Det var alltid noe som skjedde hvor enn du var og stemningen på topp. På kvelden gikk jeg, Martine, Torstein og Jostein til noe som kaltes for Chillout. Der satt vi i en sofa og slappet av, helt til en dame lurte på om vi ville være med i en konkurranse. Vi skulle ta bilder av forskjellige ting på hennes liste og komme oss fortest mulig tilbake med bilde beviset. Ting vi tok bildet av var: En hai, Picachu, sovende person, fire folk som danset YMCA, noen som spilte Robot Unicorn Attack, en person som resirkulerte, en som hoppet paradis og klemming av security vakt. Da gruppa var ferdig løp vi tilbake til dama og vi fikk velge en gratis ting som hang på veggen. Vi valgte en kosebamse super Mario stjerne.. Hihi! Senere på kvelden var det show, og det var hypnose som stod på planen. På scena kom det opp 20 frivillige personer som satt på stoler og ble hypnotisert til å gjøre masse rare ting. B.la en som skulle leke Elvis, snakke kinesisk, være tolk, ri på hest, spille piano og drive med strippestang. Jeg og Martine fikk blandede meninger om showet, fordi noe så veldig ekte ut, mens noen ganger var vi laik "Er det der mulig? Er det bare skuespill eller?!". Men morsomt og spennende var det! Forresten møtte jeg Paradise-Petter, han gikk forbi meg ved utgangen sammen med noen venner. Til opplysning ser han mye bedre ut i RL enn på TV, det eneste som var, er at han virket fryktelig klysete og kjekkass. Da klokken bikket over 2-4 begynte folk å bli ganske trøtte, så de fleste ruslet bort på tribunen å la seg til å sove. Martine og Torstein forsvant sammen under en sovepose, mens jeg og Stian ble sittende igjen på datan. Må si at når klokken var 6 merket jeg det fryktelig godt at øynene ikke ville samarbeide, så jeg var nødt til å fyre løs på energidrikke. Vi måtte sjekke ut av Vikingskipet da klokken var 07.30, å da kom mamma og hentet meg og Martine. Når jeg kom hjem var jeg så trøtt, OMG. Jeg stelte meg smått og gikk opp på rommet å sovnet. Uheldigvis fikk jeg ikke sove lenger enn til klokka 3, for hvis ikke får jeg garantert ikke sove igjen til nata. Tenker litt på de andre folka på TG som skal være igjen helt til Søndag, de kommer til å bli utslitte. Hvis jeg får anledning til det, neste år, så er det stor sjanse for at jeg melder meg på.
Her var vi med i konkurranse, skulle skrive "spill.no" i panna til Stian 8D

TG here we come!

Da er jeg og Martine ladd for The Gathering i Vikingskipet. Vi har pakket og gjort alt klart, så vi går bare å venter på at klokken skal bikke over 3, da vi skal dra. Været er ikke akkurat helt på topp, men siden vi skal være inne så spiller ikke det noen stor rolle. Men alikevel skulle jeg ønske litt sol og godt vær i påsken! Dessuten er det 1. April i dag, så vedder på at jeg kommer til å bli lurt trill rundt, selv om jeg har satt meg som mål å ikke gå på alt jeg hører. Selv har jeg lurt et par stykker, men det gjelder kun i min familie. Har èn person igjen, det er broder'n.. So he better watch out!


Også legger jeg inn et julebildet.. FOR JULA VARER HELT TIL PÅSKE! <3

AJ

AJ

17, Gjøvik

Hei søting. (: Livet er en seksuelt overført sykdom med en dødelighet på hundre prosent! SMIL.

leser denne bloggen NÅ
Norske blogger

Meny


FORSIDEN
VALGFRITT!!
VALGFRITT!!
VALGFRITT!!

Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits