Blogg

JEG HAR FÅTT NY BLOGG!

http://anjaandersens.blogg.no/ - BESØK DENNE HER......!! ;)

y0

Det er endelig Torsdag og bare en dag igjen til helg!! Det har gått i ett sett alle disse dagene, og jeg har jo hatt noe å gjøre hver eneste dag. I går var jeg forresten på kjøretime med trafikkskolen min, det gikk bra. Han læreren var svensk og en energiklump til det 1001, så jeg kjedet meg ikke så veldig mye akkurat. Etter skolen skal jeg på min første dag på jobben, på Norstat. Det kan jo bli interessant. Nå sitter jeg på biblioteket sammen med et par kamerater, og jeg hører på alle de "grove" vitsene dems.. Jeg klarer nesten ikke stoppe å le, så det går vel ikke lang tid før jeg blir kasta ut av den sure bibliotekaren. Gleder meg til helga!! På Fredag skal jeg på bursdag til ML og på Lørdag skal jeg mest sannsynlig på kino, + ha overnattingsbesøk. Søndagen skal jeg vel jobbe igjen, så jeg har litt å gjøre denne helga også. Det var jo rart. not. (:

SØTT.

Jeg og Stian har hatt det gøy med neglelakk!!!
Han har fortsatt på neglene sine.. Og hånda.. + TENNA! xD

Signalrosa er tingen!<3<33<3<3

My brother from another mother. HIHIHI. (((:
<3

P - for PRØVE!!

Nå har jeg akkurat blitt ferdig med å skrive ned ALLE tekstene jeg bør kunne til den store tyskprøva i mårra. Jeg gruer meg, fordi den er så sabla stor! Vi har søren meg over 100 gloser å pugge! Tror det er 104, faktisk. Hva slags nazishit er det liksom? Bare tanken på "Weitblick"- boka gjør meg dårlig. Læreren våres er egentlig ganske grei, utenom at han elsker å fòre oss med gloser fra gang_til_gang. Jeg trodde aldri jeg skulle komme til å si, at jeg savner den gamle tysklæreren. Men jeg må hive meg på de andre i klassen, å si meg fullstendig enig i... at hennes "miniprosjekt"-dager med godteri var virkelig morsomme!

Får vel komme meg tilbake til "the real world", med kjedelige tysklekserr...!!!1 Sorgensstund.. okeydramaqueen. ((:

Har liksom flere tonn med prosjekter, prøver og lekser denne uka. FANTASTISK.<333

10.10.10

NÅ ER JEG HJEMME IGJEN FOLKENS ;DD

Har blitt spamma ned med meldinger som "Du må komme hjem, snart!" og "Når er du hjemme igjen?". Det er utrolig koselig å vite at folk bryr seg, da.. Er så glad i venna mine, atte! (((: <3

Minitreff

Da klokka var 12.00, hadde jeg allerede kommet meg inn til by'n fordi jeg var arrangør sammen med Anders. (Ja, han er jo verdens flinkeste og beste arrangør!!<33<3<3<3  *KREMT* x) Det var faktisk ganske gøy å se hvor mange som egentlig kom på så kort varsel. Vi begynte å gi beskjed 3-4 dager i forveien, og vi endte opp med å være 25 stykker! Det var virkelig ikke værst.. Da vi var alle fant vi ut at vi skulle gå på peppes, bare for å ta en brus. Men etter en liten stund ble vi kastet ut igjen, siden ikke alle bestilte noe å drikke. TUSEN TAKK TIL VETLE SOM HELTE STERK TABASCOSAUS I BRUSEN MIN. Jeg veit fortsatt ikke hvem sin syke idè det var.. Men er jo enten Sara eller Elantra. Jeg tror jeg kan utelukke Kristine, fordi hun er jo bare søt og snill mot meg. Å GJØR IKKE NOE GALT! I motsettning til visse andre! Jaja, morsomt var det sikkert fordi som så meg sprute ut all drikka mi på gulvet :(( Men Chrizz var så søt å lot meg ta en slurk av brusen hans, AWW.!! Men jaa.. I løpet i av treffet gikk vi opp til slottsparken, og bare chilla der. Etter en stund ble det kaldt, så vi gikk tilbake til peppes.. Der vi avslutta dagen med pizza! NAM. Det har vært en superfin dag sammen med alle de gossine GS-ingene! Såå, tusen takk til alle som kom. DET VAR HYGGELIG. (:


NEEEEIMEN SÅ HYGGELIG.

(En stoooor takk til Line som tok masse fine bilder på minitreffet. Hun er herlig! :)

Flott deeh

Jøss, det har jo vært bra vær i dag! Det er så godt å slippe regnet, fordi det er så stuslig. Gaadh, jeg hater virkelig regn. Men takka'meg heller til regn enn snø. Det er jo desidert det værste jeg veit... Håper vinteren kommer sent i år og forsvinner tidlig. Okeeeeey, så har jeg snakka nok om det. I dag kom Erlend og Stian til Oslo, og det var jo meget hyggelig. De fortalte at de hadde sett på pinlige videoer fra da jeg var liten.. ÅHH, HERLIGHET, sier jeg bare. De som kjenner meg, veit jo at jeg er ganske "gal" i nåtiden.. Men tenk dere da jeg var mindre da.. HOFF. Jeg vil ikke tenke på det en gang.. Den videoen blir nok "plutselig" borte neste gang jeg kommer til pappa. (((:

 Jeg og Erlend gikk ut i skogen.. Men det var ikke noe gøy, fordi jeg klarte å brekke et tre, en stubbe.. OG sette fast foten i bakken med masse møkk i.. Lite koselig.
Deretter gikk vi på lekeplassen.. Måtte nemlig vekke opp gamle minner. xD

An eye for an eye, will only make the whole world blind

Det er så godt med høstferie, bare våkne sent og bare slappe av resten av dagen. I dag har jeg ikke gjort stort. Jeg fikk tilbud om å være med ut på et lite besøk, men jeg takket pent nei. Såååe... Så langt har jeg sett på "Life Of Ryan" i 2 timer, faktisk.. Det er så utrolig gøy! Og Ryan Sheckler er jo mega flink til å skate.. Jeg vil også være så god på skateboard. Ahahha. Men jeg tror jeg burde holde begge beina på bakken, der jeg står trygt. Nå burde jeg egentlig spise litt mat, for så langt har jeg bare drukket cola og tygd tyggis. GOSJ, im addicted to "senses".

Kvaliteten på bildene er ikke sånn superbra.. Så ALLE bildene er da uredigert.
Kjett at meg. :((


Tap og vinn med samme sinn....

... er det vel noe som heter..

Okeyokey, så ble ikke resultatet det jeg håpet på. Jeg må nok bare bite sammen tenna og være enig i at RBK spilte helt klart best. Jeg ble rett og slett skuffet over Enga. De var veldig gode i 1. omgang, helt til Rosenborg fikk det billige straffesparket sitt.. Da ble de fryktelig baktunge og gadd ikke å kjempe i mot. Men det var veldig mye usportslig oppførsel på banen.. Makan.. Bare sjekk dette http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=10041282 ... x] OGSÅ tusen takk til alle søte små som bombanderte meg med ekle Rosenborg-meldinger under kampen : ((((

Ellers har jeg hatt det super fint i Trondheim! Den ene dagen dro vi på kinarestaurant i byen, og der møtte jeg John-Marius. Å det var syyykt koselig! Har ikke sett han på suuuuper lenge, så det var veldigveldig hyggelig. De andre dagene slappet vi bare av.. Har sett masse filmer og spist hjemmelaget tacopizza, det var digg! I går, før vi dro hjem, så stakk vi en tur innom Trondheim torg.. Og der møtte jeg Tone, Channe og Ellen. Jeg fikk ikke vært der så lenge, fordi jeg og Mariann hadde jo en laaang vei hjem.. Men det var bedre enn ingen ting. Først gikk vi rundt på senteret og coopa, helt til Tone kom. Da stakk vi på en cafè i ca 10 minutter før jeg måtte dra igjen.. Det var utrooolig kos å se dem igjen..!! Neste gang blir på ball, som forresten er i slutten av November.. Håper tiden går fort, fordi jeg savner mæti GS-folk. :// Men jeg får gjøre det beste ut av det!

Akkurat nå er jeg i Oslo og der skal jeg være til Søndag, mest sannsynlig. DET ER GØY. ((:
Nå skal jeg dusje.. CYA ((:Høstferie!<3

WOHOO... Endelig fri. Det skal bli supergodt å bare chille uten å tenke på skole. I hvert fall for en liten stund! Nå står jeg på reisefot her. Skal opp til Trondheim i dag, og jeg skal øvelseskjøre. Litt av i veien i alle fall.. Det er jo noen timer å kjøre og jeg har ikke CD-spiller i bilen min en gang!! SUKK. Da får vi høre på PH, da.. Haha.. Men jeg tror jeg kommer til å få en kjempe fin tur, tross timene. Når man har med seg godt selvskap så er det utrolig hvor fort tiden går!  HA EN FANTASTISK HØSTFERIE FOLKENS! :))))

(Savn på håret mitt<33<333<333<3... Neira, jeg overlever! :)

Fikk forresten masse positive tilbakemeldinger på den "nye" håret mitt, så da falt det vel i smak da.. Det er bra! ((:

FARGA HÅRET

Yesda, nå er det faktisk blitt brunt. Etter alle årene som blond, har jeg endelig tatt det store steget som alle andre. Nemlig den store forandringen! Damdamdamdaaa...!! Jeg måtte forhøre meg med mange folk først, før jeg i det hele tatt turte å farge det.. Men folk var faktisk ganske positivt innstilt på at jeg burde gjøre en forandring. Klart er det veldig uvant, men alt etter sin tid! Tilvenning er en bra ting.. Så regner med at jeg er blitt vant med det innen jeg skal legge meg. Den store reaksjonen skjer vel i mårra på skolen, for de som ikke har sett håret mitt enda.. Men får håpe det går greit! ;D

 Tjaaa.. Såee, uhmm.. Hva syns dere? =3
Hæppi!

JEG HAR FÅTT JOBB. Det var bra.. Trenger nemlig å ha en jobb i disse dager, siden jeg har bil og må betale for bensin. Dessuten er det kjekt å ha litt penger dersom jeg skal ut på shopping eller skal reise rundt å besøke folk. Nå skal jeg snart øve på tysk fremføring og mediaprøve. MEN det blir sikkert ikke lenge, fordi jeg skal på bursdag, igjen. JIPPI. Mere feitmat å trøkke ned i seg. Ahahaha.. SUKK. På Torsdag skal jeg farge håret mitt brunt, det blir sikkert bra. OGOGOGOG det er ikke lenge til høstferie!! Det er så sick godt.. Jeg er litt sliten av skole, så skal bli herlig å bare slappe av en uke før det nærmer seg siste innspurt til jul. Har masse planer for høstferien min også, da skal jeg til Trondheim. Skal nemlig se RBK-VIF.. Det blir konge. (((:


OG.. Line og John-Marius.. En ting.. Vålerenga kommer til å slå Rosenborg, bare vent å se! (((:

Deutsch macht Spaß

Jeg og Martine nerder tysk på msn nå. Dæven å flinke vi er! Vi har et miniprosjekt i klassa, der vi liksom skal være i Hamburg i et par dager. Også skal vi sette opp et budsjett og skrive litt om hva vi skal gjøre. Tror vi begynner å nærme oss slutten, har ikke alt for mye i gjen. Heldigvis. Jeg la meg ikke før halv 12 i går, så det var litt hardt å stå opp i dagmårres jah. Fint for meg er at jeg har halv dag i morgen, så da kan jeg ligge leeeenge. hjerte.

Dette innlegget ble litt kort. Men har ikke så mye mer spennende å si. Det dukker vel opp et nytt innlegg i kveld, dersom jeg har gjort noe morsomt utover dagen (:Sløv uten dop.....<3 

Gratulerer J16!

Gratulerer så mye med seieren J16!! Vi er seriemestere! WOHOO. Jeg fikk dessverre ikke blitt med på kampen, fordi det var ting som kom i veien for meg.. Jah, har grunner. Så da legger vi det bak oss. Fint. Flott! (:

I dag har jeg vært på bursdag, og det var gøy. Jeg og Emilie  ++ andre folk har vært ute, spist kake og ellers bare skravla. MEN jeg har også hatt besøk av Karoline og Hauger i dag. DET VAR VELDIG HYGGELIG. Lenge siden jeg har sett Karoline, så det var veldigveldig kos å ha henne på besøk igjen! (: Vi så på "The Runaways" med Kristen Stewart. Den var ganske bra, men litt sånn.. Frem og tilbake. Hoppet litt i scener å slikt. Men den dugde!


"Partyfaktor9"

Søta.

Yooo.
Slækk Lørdag

Overskriften sier sitt. Jeg har vært mega slapp i dag, bare sosa rundt i huset og daffa. Det er godt med en slik dag i helga også, da. Men har ikke vært helt på latsiden heller, jeg har vært ute en tur med Erlend og Stian. Også har jeg og mamma øvelseskjørt en del! I kveld skal vi restaurant å kjøpe mat og ta med hjemmat til Skal Vi Danse og God Kveld Norge begynner. Jeg er sikkert èn av få ungdommer som faktisk syns det er ganske morsomt å se på slike type programmer. Tror jeg er en skikkelig familieperson, sånn som er med familien en Lørdagskveld og vraker venna for å se et danseprogram. NEIDA, tulla. Men ja, syns det er veldig koselig å være sammen med familien jeg.. Man skal sette pris på hverandre og nyte den tiden man har, så lenge det er mulig. HIHI. I morgen skal jeg spille fotballkamp og jeg gleder meg. Det er siste kamp og vi skal kjempe om førsteplassen!!!

 

Teller du år blir livet kort,

teller du dager, går livet fort.

Teller du timer,varer livet en stund.

Men lengst varer livet om du nyter hvert sekund!!


(Dette var Martines ord for dagen, å det var så søtt.. Så måtte ha det med her :)

 

 

 Få kreativiteten din fra tanke til handling!

.... Det var dagens lille tips til meg. Sånn_horoskop_ting.

Så langt har jeg ikke gjort noe spess, men jeg tror jeg skal på obs senere i dag. Sikkert bare for å kikke i butikken etter noe nyttig, og ellers handle inn til i kveld. Egentlig har jeg veldigveldig lyst til å finne på noe gøy, men hva? Har lyst til å reise bort jeg.. Sånn bare vekk fra alt og alle. Det er så godt å få litt variasjon i helga, se nye ting og være med andre folk. Ikke at det er ille å være sammen med de folkene jeg omgås med nå, men jeg føler meg så rastløs for tiden.. For mye energi enn det jeg er vant til, ahhahaa.. Jah, den var det bare noen få som skjønte. Faktisk! ((: Det var meningen også. Nå er det ikke lenge til høstferien da, å det blir kos! Forhåpentligvis skal jeg ut å farte littegranne.. Noe som allerede er bestemt er at jeg og Mariann skal til Trondheim. Vi skal på RBK - VIF, og jeg gleder meg sinnsykt!

 Gjøvik Marken 10

Det var litt skuffende i år, syns jeg. Det var ikke så veldig mange karuseller eller boder som det var i fjor. Ikke at jeg tok en eneste karusell, da xD Men jeg spiste mæti vannmelonstenger, namm! Jeg gikk sammen med Silje og to av hennes venninner, + Ida x2. Tror vi gikk litt om hverandre, så til slutt var det bare meg, Hauger og Ida. Men det var da koselig det å! Merker veldig godt at ettersom årene går og jeg blir større, så blir marken mindre. Er liksom ikke så "gøy" som det det var før. Senere på kvelden kom Madcon for å holde konsert, den var i grunn ganske bra. De spilte seff glow, liar og beggin, og da ble jo folk helt gale. Yeah, det var fun.


Bilder fra oa


I dag skal jeg bare chille hjemme. Senere i kveld skal vi ha biff, det blir godt. Vi pleier ikke å ha det midt i hverdagen da, men siden pappa skal på spillejobb så må vi mixe sammen en lizzom-lørdag. Uansett, det blir kos!! (:

BakeBakeBake

Amanda fant ut at hun skulle bake boller, det er fint. Fordi jeg kjeder meg fryktelig.. Så da fikk jeg bli med å hjelpe til litt. Hihi. Men hun gjør mest, også er jeg flink å forteller åssen hun skal gjøre det ((:

Ellers i dag har jeg ikke gjort noen ting, jeg har rett og slett bare sitti foran TV'n og datan. Ikke spennende med andre ord. Eller JO, jeg har faktisk vært litt flink også.. Jeg rydda rommet mitt. HØHØ. Jeg blir like stolt over meg selv hver gang jeg setter ræva i gir og faktisk rydder og bretter klær. HEHE. Etter jeg var ferdig med rommet mitt, begynte jeg på sosiologileksa mi, men jeg skjønner egentlig ikke sånn kjempe mye av det.. Så jeg tror jeg drøyer'n til i kveld, da Erlend også kan være med. YaY, teamwork.

Candy eyes, I'm sugar addicted

DA har jeg kommet meg til Oslo, og skal være her i helgen fordi Amanda skal være med i ny dansekonkurranse. Hun danser freestyle, hvis dere ikke visste det. Hun er flink, yeah. Også så sprek og myk som hun er! Jeg er stolt, hun har arvet det av søstera si! HØHØ... C: I går var jeg med Hauger på shopping, det var jo som vanlig veldig morsomt. Vi brukte meste parten av tiden på å gå rundt hele senteret, før jeg i det hele tatt vurderte å kjøpe noe. Det er rart det derre, hvordan man tenker på forhånd.. "Jeg skal virkelig slå meg løs i dag! Skal kjøpe meg en del klær!..." Også kommer man fram til butikkene, også finner man ikke en damn shit. Men det var jo ikke så altfor mye stæsh der heller da. Var ikke så mye nytt, hadde liksom sett alt fra før av. Tror jeg skal bruke pengene mine til nettshopping, da skal jeg nok få svi av noe skarr'u se. HIHI. Uansett, jeg fikk kjøpt meg to cardigans i svart og grå. Men jeg må nok spare bittelitt penger også, fordi nå er det snart Gjøvik Marken og jeg SKAL dit i år. Må jo kjøpe sånn vannmelon-godteri-stang, eller hva det heter.. Det er jo super godt! I fjor brukte jeg nesten opp ALLE penga mine på det, det var litt flaut når jeg kom hjemmat. Men heeey, det er jo bare èn gang i året! ;D 
Hauger fant en genser som hun ville prøve. Hun lignet på en rumpeldunkspiller der hun stod, jeg ble flau. xD

I kveld skal jeg bare slappe av hos mommo, det er koselig. Elsker å være her, det er såå chill. Bare ta livet med ro, liksom. OGSÅ har vi kjøpt inn godteri til x-faktor og senkveld, jaaah.. Det er så herlig. HOFF, på en måte kunne jeg ønske at jeg ikke likte godteri. Man blir feit av det. ÅH. Jaja, me får trene det av att til uka. Hahaha.. lol. n__n''Vi er glad i hverandre, ama!!! ((:

 
Tatt for mye Möller's tran?..

Yeah, right!.. Jeg har tatt tran frivillig èn gang i hele mitt liv, å det var nå i dag. Å fy faaader, så møkk det smakte. ÆSJ, jeg blir kvalm bare jeg tenker på det. Det er helt greit hvis man liker fisk fra før av, å ikke har noe problem med å svelge torsken.. Men hallo i luken, jeg liker jo ikke fisk en gang. Så da blir det med en gang litt verre. Kjenne den ekle og feite væska renne nedover halsen, samtidig som du har den fiskesmaken i munn. IKKE GODT D: Men uansett er jeg nødt til å ta det, fordi det skal liksom gi meg mere vitaminer.. + at jeg må ta en anna vitamingreie. Skulle egentlig være med på høstdag med skolen, men siden jeg skulle til legen så hadde jeg ikke fått blitt med alikevel. Det var synd. ((((((: I dag har jeg vært veldig flink, syns jeg. Har faktisk rydda hele huset, så nå BØR folka mine bli litt glade når de kommer hjem. HIHI. Senere i dag, skal jeg og Hauger på shopping.. Det blir gøy. (Y)Stress

Dro til Oslo da klokka var 07.00 fordi jeg skulle til legen. OMG, i Oslo liksom. Det er langt det, men halloo.. Det var verdt det, for det var ganske så interessant. Er helt syykt trøtt, siden jeg og mamma har brukt alle timene på å kjøre oss vill pga ombyggning i kjøremønsteret. Legen sa at jeg var frisk, men hvis jeg fikk et tilbakefall så måtte jeg med_en_gang ringe, slik at jeg kan ta en søvntest. Jah, sheeempe gøy. Nå skal jeg nok ta det rolig resten av dagen, kanskje jeg tar meg en liten tur ut.. Men tror ikke jeg orker noe ville greier ;D;D;D

Måtte visst ha med et ubergammalt bilde. lol. x]

 

1 uke igjen........ (A)

I dag har jeg hatt en hel ok start på uka. Hadde først Norsk, deretter Tysk. De fagene er jo helt greie, så har vel ikke så veldig mye mer å si om det vi gjorde i de øktene. Tror nok jeg har hatt den morsomste mediatimen everrr.. Jeg, Martine og Ida satt nesten hele timen å lo. Herremin, så gøy det var. Læreren skjønte vel egentlig ikke hva som var så morsomt, å til slutt tror jeg ikke vi skjønte det heller. xD Hahaha.. Etter skolen dro jeg og Martine til friøsren. I begynnelsen ble jeg veldig skeptisk, fordi frisøren formet håret mitt på en rar måte.. Så jeg måtte spurte til butikken for å kjøpe hårspray, slik at jeg fikk stylet det selv. Foreløpig ser det jo greit ut, det er jo ikke store forandringen.. Bare litt kortere?.. Yeah. : >>
Dette er en video vi så i mediatimen.. For tiden driver vi med reklame, og hvordan man skal klare å lokke med seg kunder

Dagen i dag. Yeah..

I dag skal jeg hjemmat  fra pappa, det blir godt. Borte bra, men hjemme best! I helga har jeg for det meste kjørt bil, å det har vært suuuper gøy. I går kjørte jeg til sammen litt over 4 timer! HIHI. Nå skal jeg snart inn til bestemor å få litt mat, men jeg må høre litt mere på Dj X (Håvard) først. I dag er jeg litt trøtt, selv om jeg la meg ganske tidlig i går, så regner med at det ikke blir så seint i kveld.. Men jeg få med meg Vålerenga - Stabæk først.. Enga kommer til å knuse Stabæk. Ohyeas. Jeg vil klippe meg denne uka. Håret mitt er sick langt, og helt ustaylish. møkk.


Jeg er glad i denne fyren.<3

HELG

Nå sitter jeg inne hos pappa og ser på senkveld, det er gøy. I dag har vi kjørt gressklipper, henta papirene på bilen min, spist hamburger<3 og ellers bare loka rundt på gården. Meget spennende må jeg si. Men i morgen skal jeg øvelseskjøre myeee mer!! 

Dette ble et kort innlegg, men kommer mer i mårra!

Dignity Day

Har akkurat kommet hjem etter en chill dag på skolen. Lillehammer vgs har hatt besøk av kronprins Håkon og Mette-Marit, fordi de skulle ha et prosjekt om verdighet. Det var jo stor stas å ha de på besøk, hvert fall syntes lærerne det. De hadde jo pynta seg opp i finstasen og dekorert hele skolen med blomster. Etter foredraget skulle vi samles i klassa og fortelle hverandre om historier som handlet om verdighet.. Yeah. Mega gøy. På slutten av dagen gikk vi tilbake til gymsalen for å dele de fascinerende fortellingene. Det var mange rørende historier skal jeg si deg, å det kom jo ikke som noe stort sjokk at Mette-Marit tok til tårene. Men jah, hun var jo hyggelig. Hun smilte til meg. Det gjorde Håkon også.. KONGE! Haha, så morsomt. Nå skal jeg snart dra innover til pappa med toget, så jeg burde vel stikke. Jeg blogger nok videre i helga også, forhåpentligvis. Med mindre det ikke er internett hos pappa igjen, å serr.. Hvis det ikke er nett der, da blir jeg lei meg!!!!
Mette-Marit, 123JON!, Håkon, Rektor og Live C:

NAM

I kveld har jeg øvelseskjørt og spist brownies. Det var naijs. Dessuten ringte Anders i stad, det var veldig hyggelig.<3Jeg hørte på at han spiste knekkebrød, og vi snakket om juleball. Vi gleder oss. Nå ser jeg på "Evan den allmektige" på viasat 4 og spiser enda mere brownies. OMG, operasjon "ikke-rør-snoperier-i-uka" går i vasken! Men pytt, jeg trener det vekk. Sa vi. HIHI. I morgen drar jeg til pappa, det blir jo sikkert.... Morsomt. En veeeldig god grunn til at jeg gleder meg, er fordi jeg skal kjøre bilen min. Det er en ford escort, å den er mega fin ;D;D;DGooglebildeftw.!!!
Nei, harru'sett..

Jeg blogger visst igjen. Nå skal jeg bli flinkere også, det lovet jeg i alle fall. Men vi får sjååå. Jeg burde vel egentlig fortelle litt om hva jeg har gjort, men sannheten er at jeg ikke har gjort så fryktelig mye. Som sikkert noen har fått med seg, så har jeg hatt twar (utmattelsessyndrom) i muligens ett år. + kyssesyken. YAY. Legene i Norge er så utroolig flinke til å finne ut hva som er gæli! NOT. Helt utrolig sier bare jeg.... Etter alle gangene jeg har flydd til forskjellige leger å tatt mæti blodprøver, så har ikke tanken slått dem en gang at jeg har hatt twar og kyssesyken. Nå får jeg ikke trene heller, å det suger syyykt.. Må vente til svarene mine fra neste test blir klare. Ellers har jeg ikke gjort så mye denne uka. Eller forresten!! Jeg har vært på kino, jeg og Hauger så toy story 3.. HAHA. Den var morsom. Fikk totalt latterkrampe midt i filmen, så tror vi forstyrret litt.. Ehe.. Jeg følte meg veldig kul blant alle barnefamiliene. Nei, ikke egentlig. Nå skal jeg skrive ferdig brevet mitt, som skal sendes tilbake til Notodden. Jeg skal på ball, mann ;D;DUtfordret

av Tone<3 (http://enterlude.blogg.no/) <------ BESØK HENNE.

Legg ut et bilde av deg selv: 


Tok det første jeg fant.. HAH.

Skriv 7 ting om deg selv:
1. Jeg har en tvillingbror. JEG ER ELDST. Hele 6 minutter! x]
2. Jeg er en HP-geek. lol
3. Jeg bruker linserrrr
4. Jeg går nesten alltid med merkeklær, sossete yeah.
5. Jeg er jævlig lav -.-' 165, kanskje..
6. Jeg elsker fotball, og Vålerenga er det aller beste laget!! <3
7. Jeg er FOR naiv, omsorgsfull og klarer som regel aldri å si NEI....

Utfordre 7 blogger: 
1. tinaasin.blogg.no
2. hannehallo.blogg.no
3. singingina.blogg.no
4. marialaarsen.blogg.no
5. sigridmargrethemk.blogg.no
6. xcreepshow.blogg.no
7. angelicaheartit.blogg.no

HAHAHA.. Hei. Jeg blogger litt igjen. 8)

Naaah, jeg har vel ikke starta for fullt igjen.. Men holder litt liv i bloggen, jah.  


Hadde du kysset den siste du kysset, igjen? Ehehe.. Ja

Skal du til byen i dag? Nei
Den siste restauranten du var på? Peppes?
Hvem var den siste du snakket med på telefonen? Hauger

Har du noen gang farget håret? Mhmm.. Flere ganger. Brunt, og blondt.. + stripa det
Har du på deg et smykke? Ja
Hvem skulle du ønske du kunne ordne opp med? Den det gjelder vet det selv
Hvem kan alltid få deg til å føle deg bedre? Venner og famile
Har du fortsatt bilder av deg og din eks? Ja, faktisk. lol
Blir neste helg bra? Veit'a søren.. Skal til pappa
Hvem gav deg en klem sist? Mommo<3
Har du noengang gått i det motsatte kjønns klær? Naaai, hvertfall ikke!
Se bak deg, hva ser du? Vegg
Hva vil du kalle din framtidige datter? Hvem sier at jeg får en datter? Aner vel ikke jeg
Hvor lenge var du oppe i går, og hvorfor? Halv 1?

Hvem var den siste personen du sendte melding til? Hauger
Har du noen gang kysset noen som har en bokstav som inneholder E? Jaa
Har du vært i lag med noen lengre enn et år? Mhm
Har du noen gang vært så glad i noen at det gjorde vondt? Ja!
Er du lykkeligst i et forhold eller som singel? Begge tror jeg. Men akk nå trives jeg best som singel

Hater du den siste jenta du snakket med? Nei, jeg er utrolig glad i henne

Har du sovet hjemme eller borte i natt? Hjemme
Savner du noen? Ja.... : /
Hva sier din åttende melding? El: «Naturfagslæreren vår skriver aluminiumsfolie, «alluminiums folije»
Hva hører du på? I was made for lovin you babe
Er det et sted du vil besøke? Ja, gjett a!
Liker du vinteren? Nei
Angrer du på noe? Hoff ja
Planer i dag? Skal på bursdagspartyyy
Er du i et forhold nå? Nei
Hva gjør du i morgen? Antageligvis nerder GS, facebook og msn
Hvem er den viktigste personen på telefonlisten din? Det er så mange

Hvem kommer du ikke overens med? Kommer overens med alle, nesten
Hvor er den personen du liker nå? Liker mange. Så jeg har ingen anelse.. (:
Hva gjorde du 08:00 i morrest? SOOOOV
Siste ting du kjøpte? En hettejakke
Siste du drakk? Vann

Hvem er dine siste 4 meldinger ifra? Hauger, Edrun, Alice, Tone

Hvor er profilbildet ditt tatt henn? Inne i stua

Hvordan er humøret ditt nå? Helt ok! (Y)
Hvilken farger er det på t-shorten din nå? Blååå
Føler du deg romantisk eller freaky? Meget romantisk, oh yez

Hvis du kunne gått tilbake i tid og endret noe, ville du ha gjort det? JA
Hvor var du sist du var utenfor Norge? Sverige
Har du hatt en nær-døden-opplevelse? Nei, tror nok ikke det
Hva gjør du mest? Sku du likt å visst...
Liker du gnomer? Wtf?

Hvem kan du fortelle alt til? Mine bestevenner..

Si noen med samme bursdag som deg? Min tvillingbror
Når var det sist du var trist? Ikke alt for lenge sia..
Hvor er du nå? I stua
Hvis du kunne ha hatt en superkraft, hva ville det ha vært? Fly eller tankeleser
Hvem er din favorittkjendis? Daniel Radcliffe, han er åsum !!
Hvilket sitat(er) tror du på? «Kjærlighet ved første blikk, er den mest utbredte øyesykdom!»
Favorittfarge? Rød
Hva hater du mest på tv? Reklame, det sug tissemann!
Hva drikker du og spiser fortiden? Øøhh.. Dette var et teit spørsmål -.-'

Snakker du andre språk? Noen
Hva er din favorittlukt? Parfyme og lukten av personer jeg liker godt, I guess <3
Beskriv livet ditt med et ord? OK.

Noen tatoveringer eller piercinger? Nei, men SKAL ha tatovering snart

Hva ser du fram til mest? Høstferien, juleball og til å bli 18år <3
Hvem tenker du på nå? Ingen spesielle..
Hva skulle du ha gjort nå? Ingenting spess
Hvem var den siste personen som fikk deg sur? ... Gaadh, samma
Hva hører du på nå? VOICE

Liker du å jobbe i hagen? Naaai
Oppfører du deg annerledes når du er med den du liker? Nei.. Jeg er 110% Anja Andersen. Okey, så blir jeg kanskje litt.. fjern da..

Hva er din naturlige hårfarge? Mørk blond
Hvorfor gråt du sist du gråt? Fordi jeg var sur og sjalu

Hva har du på deg nå? Volcome t-skjorte og Bjørn Borg pyjamasbukse

KJÆRLIGHETSLIVET:

 • Har du kjæreste: Nei
  - Vil du ha: Nope
  - Hvem kyssa du sist: Holder kjeft om det tror jeg...
  - Hvem er den neste du kysser: Vetke
  - Er det noen som er forelska i deg: Nei....
  - Angrer du på noen du har vært sammen med: Jaa, litt

  - Hva har vært den beste dagen hittil i ditt liv: Den ene dagen på sommerleir. Angrer IKKE.

  MOBIL:
  - Første i kontaktlista: Alice
  - Den som du ringte sist: Mamma
  - Den som ringte deg sist: Hauger
  - Den siste meldingen i innboksen er fra: Hauger


 • MSN:
  - Nicket: AJ
  -Uleste e-poster? 1
  - Pålogget: Opptatt

  HAR DU NOEN GANG:
  - Hoppet i fallskjerm: Nei
  - Ville dødd for og slippe noe: Mhhm
  - Angret på noe? Jærra
  - Knust noe: Ja, huff

  ANDRE TING:
  1. Tror du på gud: Ja, seff
  2. Har en drøm blitt virkelig: Jaaa, HIHI
  3. Leser du aviser: Noen ganger
  4. For du nok søvn: Jah, i hverdagene så xP
  5. Har du en bestevenn: Jaaaaa : D
  6. Bader du daglig: Dusjer ja
  7. Ønsker du ved stjerneskudd: Det gjør jeg!

HAR DU:
1. Døgnet: Ja
2. Kysset noen av samme kjønn: Jaoo
3. Prøvd deg på noen som har kjæreste: Yep, lol
4. Vært i en brann: Nei, heldigvis ikke
5. Rømt hjemmefra: Tror det, sikkert når jeg var mindre
6. Noen du stoler på: JA!!

I DE SISTE 24 TIMENE HAR DU:
1. Grått: Nope
2. Hatt det gøy: Yep!
3. Blitt kysset: Naij
4. Følt deg dum: Niks..
5. Snakket med en ex: Neiass
6. Savnet noen: ........Kjsfdkjs ja
7. Hørt på musikk: Hører på nååå

ANDRE SPØRSMÅL:
- Har du en stol på rommet: MM
- Er noen sjalu på deg: Det tror jeg. Faktisk..
- Hvem var den siste personen du var med i en bil: Tante og Amanda
- Hva vil du aller mest nå: Besøke søtinger, som bor laaangt vekk fra meg .___.'
- Har du vondt noen steder på kroppen: Nope
- Noe som irriterer deg nå: Jaah
- Noe du tenker på, som du ikke burde: Ja
- Har noen kalt deg perfekt før: Jaggu ... lol
- Sover du på siden, magen eller ryggen: Sover i alle mulige stillinger.. høhø
- Ler du når folk detter uten grunn: JA, som faen! xD

Gidder ikke mer...

BloggpauseBloggpauseBloggpauseBloggpauseBloggpauseBloggpauseBloggpauseBloggpauseBloggpause

Oppussing!

Jaah, overskriften sier vel sitt.... Men prøver litt forskjellige med bloggen for øyeblikket, så headeren kommer sikkert til å variere litt fra tid til annen..

Shopoholikere....

Fytti rakker'n for en dag jeg hadde i går! OMG, det var jo helt vilt. Dagen startet veldig bra, med min fantastiske flaks. Jeg, Hauger, Guro og Kamilla tok toget til Oslo, der vi skulle møte resten av gjengen. Så begynner toget å kjøre, og vi drar forbi maaange andre togstasjoner, og enda har ikke konduktøren kommet innom oss. Etter en lang stund, så kommer han endelig. Mest sannsynlig var denna mannen litt glemsk, så Guro, Hauger og Kamilla kjøpte billett og sa de kom fra Moelv, men jeg satt i det innerste sete og hørte på musikk, så konduktøren tenkte sikkert at jeg hadde allerede betalt. MEN NEI, det hadde jeg jo ikke. Så da slapp jeg å betale togbillett. Så kom vi fram til Oslo og fikk møtt de andre jentene, de hadde allerede shoppet litt fra før av inne på Oslo City, så da skulle vi gå i Karl Johan's gate istedet. Vi var jo aldeles IKKE heldig med været, det regnet jo som bare pokker.. Så vi var jo kliss blaute store deler av dagen. Ikke gøy. Så gikk vi inn på H&M, der kjøpte jeg en skjorte i rød. Men så fant jeg den samma skjorta i en anna farge, så da ville jeg bytte. Da jeg kom frem til kassa var det så utrolig mye mikk og mekk, med denne skjorta og ALT skulle jo tastes inn på nytt i forbindelse med kvitteringa.. Ikke gjorde det saken bedre at det var ei svensk jente som stod i kassa. Hun skjønte vel egentlig ikke så veldig mye av hva jeg mente, fordi jeg måtte gi henne 1kr også fikk jeg tilbake skjorta + 200kr.. HVA SØREN? Jaja, jeg var jo nokså fornøyd da jeg gikk ut av butikken. Hallo, der fikk jeg jo et gratis plagg. Å hvorfor egentlig? Tror ikke hun skjønte at jeg bare skulle bytt farge, å ikke ha tilbake pengene mine.. Deretter skulle jeg, Hauger og Guro spise på en resturant vi hadde hørt SÅ mye bra om. Eller Hauger hadde hørt fra sine klassevenninner at den var veldig bra, men jeg var jo seff skeptisk på dette. Da vi kom inn, ble vi mottatt av en dritsur italiener. Stedet inneholdt bare dyre retter, så jeg fant ut at jeg skulle velge den billigste middagen samma hva det var. Å da ble det barnemeny. Da jeg skulle bestille, fikk jeg et møkksurt svar tilbake "ALDERSGRENSE 10 ÅR!". OKEY, fine.. Da måtte jeg spise den kjedelige grønnsakssuppa da! Søstrene-Hauger's fant ut at de skulle dele en pizza, men med den kelneren vi hadde.. Tror dere de fikk lov til det eller? NEI. Det var forbudt å dele en pizza hos dem skjønner'u. Vi gikk ganske så missfornøyde derifra. Å til dere som lurer, det var "Mama Rosa" i Karl Johan's gate!!

Etter en lang dag i hovedstaden, så tenkte vi å komme oss hjemmat. Det skulle i utgangspunktet gå et tog 18.37, men da vi hadde kommet oss ned på perrongen fant vi ut at det aldri eksisterte et 18.37 tog. Så da måtte vi smøre oss med tålmodighet og vente på 19.37 toget. Da vi satt på opus så vi et tog som skulle til Dombås, det kunne vi jo ta. Så slapp vi å vente enda en time liksom.. Så løper vi ned til plattformen, men toget kjører jo såklart fra oss da vi kom oss ned dit. Skuffet går vi opp igjen, å bestemmer oss for å bare vente på 19.37 toget. Da klokken var slagen, gikk vi ned til der toget våres skal gå fra. Men som om ikke det var nok, så er ALLE togene innstilt. Ingen tog kommer inn på stasjonen, og ingen får lov til å dra.. GREAT. Det ble en evig lang ventetid fordi alt var jo helt kaos.. Tilslutt ble det satt opp buss for tog, og taxi. Det endte med at jeg, Ida og Guro måtte ta en taxi helt hjem. Den mannen som kjørte oss, var jo ikke Norsk, så det var litt vanskelig for han å skjønne hvor vi skulle.. Selv om han hadde GPS. Heldigvis satt det en dame med i taxien vår, så hun hjalp til litt. Sjåføren var ikke en av de beste heller, jeg ble så sabla kvalm og dårlig, at tilslutt måtte jeg legge meg. Beklager så mye til min kjære bestevenn som fikk hele meg på skulderen, ryggen og nærmest i fanget, fordi jeg skulle sove. EHEHEHE.. Men hun tilgir meg!! :D<3 Å ble nokså flau da jeg våknet også, fordi da fortalte søstrene-Hauger's at jeg hadde snorket HØYT. Å herre... Da det var igjen 20 minutter av turen, ble det kø. Å vi ble stående bomstille en laaaang stund. Vi kom oss nå hjemmat, men for en tur det var.. Hele meg var jo helt utslitt. Men uansett, jeg hadde en veldig koselig tur. Å fikk faktisk kjøpt meg noe også.. Helt utrolig : ))


I dag har jeg og Amanda vært ute å tatt bilder. Hun har fått nytt kamera, så det måtte jo prøves ut ^^

Good Times

Da har jeg nettopp kommet hjem etter en veldig hyggelig kveld. Stakk til Biri for å få i oss noe mat og deretter dro vi til Edrun for å spille kort. Jeg tapte big time i kortspillet, det sugde. Men så spilte vi "president" etterpå, å da gikk det jo bedre. Men morsomt var det jo uansett! Selvom vi ble oppspist av mygg en liten periode. Det er så utrolig godt å bare henge sammen med venner. Da kan man prate om absolutt alt og ingenting! Jeg bruker mye av min fritid på data, ehehe.. Men jeg er jo sosial der også! Men jeg har funnet ut at den beste tiden.. Det er den jeg deler med andre. HIHI. Når jeg, Hauger og Martine tok bussen hjem, fant vi ut at i dette året som kommer.. Så skal vi bruke mer tid på hverandre, altså vi i gjengen. Bli litt flinkere til å finne på noe, ikke bare være usosiale og loke hjemme. MEN heller komme oss ut og være sammen.. Om det så måtte være å bare møtes hjemme hos en eller anna og spille kort eller prate. (Y)

Smile. ((((:

The rush is worth the price I pay

Yo!.. I dag våknet jeg tidlig. FØR vekkeklokka ringte, å det er helt utrolig spør du meg. Var oppe ganske sent i går også, så det at jeg våknet da klokken var litt før halv ni, det er virkelig kryss i taket! HEHE. Da jeg stod opp, dro vi først for å slippe av Erlend på togstasjonen. Han skal til pappa, og det skal ikke jeg. Rart? - Nei, i grunn ikke. MEN, jeg har jo ikke tid heller da.. Såee jah, det får gå. Etter det, dro jeg for å fikse sykemeldingen min. Å det tok jo selvsagt laaang tid å bare få et par ark, men slik er det jo støtt.. I dag blir nok dagen rolig, utenom at jeg kanskje stikker for å møte et par venninner. Muligens vi skal ut og shoppe, eller spise elno. Men me får sjå! På Onsdag skal jeg være med enda et par venninner til Oslo, vi skal på shopping. Det blir jo veldig hyggelig! MEN HALLO I LUKEN, jeg ble dødsirritert i går. OMG... Vålerenga tapte 2-0, mot Haugesund. HAUGESUND! WTH? De lå jo såå godt ann, på andreplass å greier. Og skulle jo i utgangspunktet gå foran RBK, men hvis de skal fortsette i dette kjøret.. Så er det jo ingen rå! Neste kamp blir vel mot Sandefjord, å dit skal jeg muligens. Må visst gå, skal spise lovehearts. NAM.


Slik går no dagan

På Fredag var det endelig tid for filmkveld! Jeg hadde virkelig sett fram til den Fredagen, siden vi i gjengen skulle samles og ha en koselig kveld hos Marthe Lise. ML hadde lagd gryterett til oss, å det smakte veldig godt. Så vi leid ingen nød i matveien hvertfall.. Etter maten skulle vi se film, og det ble jo en evig lang diskusjon på hva vi skulle se. Men det er jo vanlig at vi ikke helt bestemmer oss, for alle har jo ulike meninger om saker og ting. Men det ble da enighet til slutt. Vi så "Lovlig Blond". Etter filmen bestemte vi oss for å spille kort, å det ble en heftig kamp mellom oss fem. Edrun må jeg si var den mest ivrigste i dette spillet, for det stod jo mellom liv og død må du jo skjønne. HEHE.


Pokerface!!  

Lørdag hadde jeg planer om å dukke opp på minitreff, å det gjorde jeg. Det var veldig koselig å se igjen folka! Dessuten var det veldig morsomt å overraske dem. For jeg hadde fortalt et par stykker at jeg ikke kom, å de ble sure. Så sendte de meg terrormeldinger over SMS, mens jeg satt på toget! Jeg trodde jeg skulle le meg ihjel, heldigvis gjorde jeg ikke det. Men unsett, så kom jeg til Oslo S, og POW der var jeg. Da ble de glade, å det var kos :'3 Etter jeg hadde vært på treffet og konsert, ble jeg hentet av mommo. Så i natt lå jeg over hos henne, å det var veeeldig hyggelig. Alltid hyggelig å være på besøk hos henne : ))))) I dag skal jeg ikkeno, tror jeg. Bare slappe litt av. Foreløpig er det sol ute, men jeg har hørt rykter om regn i disse dager.. Så jeg håper virkelig ikke at det skjer.

FunFunFun

Jeg dro til Ida i dag.. Å det var stor stas! Har liksom ikke sett disse to tullingene her på dødslenge.. EHEHE. Så det ble mye prating og mye latter.


Ida i farta!! : >


Jeg var så utrolig glad for å se Edrun igjen.. Det var visst ikke gjensidig på dette bildet.


NEIRA, hun var veldig glad for å se meg igjen.. HIHI <3


Edrun og Ida som koser seg med rips : ]]]


ÅJA, jeg eide i dette her. Kastet rips oppi været, og tok imot med kjæften.. Ehehee x]


Her leker vi bonderomantikk, av en rar grunn... xD


Edrun og Hauger som diskuterer om de skal åpne fuglekassa.. DET BLE TILSLUTT JEG SOM MÅTTE ÅPNE DEN! PINGLERRR...


Jeg har hatt en veldig koselig dag i dag. VI har også sett film, Shutter Island. Og Hauger lagde lasagne til oss, å det var veeeldig godt. Nå skal jeg bare slappe av hjemme imens pappa lager Chicken Tandoori, det blir nok utrolig nam! Han er så snill som lager det til oss :')) GLAD I DEG PAPPA.<3

Zup?..

"Nææh.. Kjeder meg." LOL.. Det svaret har mange folk fått av meg i dag. Hah. Men det er jo ikke rart i, for NÅ kjeder jeg meg virkelig. Det er lenge siden jeg har kjedet meg så mye, men det har sikkert noe å gjøre med at jeg har hatt det så fint hittil i ferien og hver dag har jeg hatt en ting å gjøre. Så når jeg først er hjemme, så er jeg bored to death. Akkurat nå ser jeg på musikkvideoen til "California gurls".. Å den ser sabla dum ut. Herre, Katy Perry surrer rundt i et slags.. Godteriland? O.O'' Med et teit kostyme på. Det er ganske tomt i huset, alle sammen er borte.. Eller pappa og bror er hjemme, men de er ute i garasjen.. Så kan vel si at jeg er alene siden de ikke kommer til å dukke opp i huset på en stund. De mekker bil. Ja, nettopp. Mamma har bestilt kameralader, så nå blir det ikke lenge til før jeg kan knipse litt bilder og lime inn på bloggen. DET er jo en positiv ting da.. Ehehe (A) Så slipper man sånne dårlige googlebilder. For de som lurer, så er halsen blitt litt bedre, men jeg har også begynt å hoste da. Så i kveld skal jeg prøve å drikke varm saft! For det skulle visst hjelpe litt på.. + At jeg skal ut å kjøpe pastiller. Yeah, cya!


Limte inn et random bilde av meg og Lene. Hun var flink og pusset skoene sine i Danmark :'D 

Legebesøk sugerrrr....

Dårlig start på dagen vil jeg si... Jeg våknet opp i dag og følte meg rimelig svimmel, og ikke minst hadde jeg sabla vondt i halsen. Hver eneste lille bevegelse jeg gjorde med munnen (svelget, snakket osv) svei jo som bare pokker! Egentlig skulle jeg på jobb, men hadde ingen ork til det siden jeg følte meg så på bånn og skulle til legen. Da jeg kom fram, sa legen at jeg måtte ta en CRP og en halstest. Halstesten var den værste delen, fordi jeg måtte stikke en q-tips-lignende sak nedi halsen... Å da fikk jeg jo brekninger. URGH! CRP var ekkel også, fordi jeg fikk stikk i fingeren. Å JEG HATER Å BLI STUKKET NÅLER I. Men det gikk jo, jeg var så flink :'))) HAHA. Legen fortalte etterpå at jeg hadde en kraftig halsbetennelse (Streptokokker), og at jeg måtte gå på medisiner i 10 dager. ÅÅH. Jeg hater jo å svelge tabletter også. HOFF, det er kjett at meg..! Men det går vel det også, får knuse den stoooore tabletten i 1000 knas. HIHI. I kveld er det Vålerenga mot Start, å jeg venter i spenning. Har en god magefølelse på at Enga kommer til å løpe av med seieren! NOEN SOM VEDDER I MOT KANSKJE? - NÆH, såklart ikke ; ))Sommerleir og Dana Cup

Endelig kom dagen da jeg skulle på sommerleir, å jeg gledet meg noe sinnsykt. Jeg hadde vel pakket seks dager i forkant, for å være sikker på at jeg hadde alt til turen. Tror jeg aldri har vært så nærvøs og spent på en og samme dag. Mest nærvøs fordi det kom folk jeg ikke kjente og jeg gledet meg så, og spent fordi jeg viste hva jeg gikk til.. Siden jeg allerede hadde vært på juleballet. Jeg møtte opp i Oslo, for å ta buss sammen med de andre GSingene.. Å det var mega hyggelig å se dem igjen, det var jo så lenge siden jeg hadde sett noen av dem. Etter to timer ankom vi Galtvort, og det var stor stas! I dagene som fulgte, hadde vi skoletimer med forskjellige fag, slik som: Eliksirer, Transfigurasjon, Oldruner, Stell av magiske vesner, Clairvoyanse, Astronomi osv.. Ja, faktisk.. Når vi er der, gjør vi lekser. Vi har studietimer der vi skal lese på lekser og lever diverse ark tilbake til lærerne, og få en karakter på det. Mange tenker sikkert "HÆ? Lekser i sommerferien?!", men svaret er jo ganske enkelt.. Siden dette er noe du interesserer deg veldig mye for, så er du villig til å gjøre ganske mye når du lever deg inn i slikt. Så lekser på Galtvort, er null stress! Men så er jo min rollekarakter ikke helt geek på skolen heller, så leksene mine var vel ganske enkelt og greit.. Ikke de som inneholdt mest fakta. HAHA. På leieren møtte jeg mange fantastiske folk, men det kommer til å ta en evighet og ramse opp alle sammen som jeg fikk god kjemi med. Så alle de jeg var borti, veit selv hvem de er! Å jeg ble så utrolig glad i alle, så dere skal vite.. At det å si ADJØ, til dere.. Er noe av det værste jeg har gjort. Det så dere kanskje på hvordan avskjeden ble. Ja, virkelig. Det sugde! FORRESTEN, skulle vi ha rumpeldunk mens vi var der. Verdens beste sport, hahaha... Å jeg ble faktisk kaptein, så jeg trente jo laget mitt super hardt. Sorry til dere Griffinger som sleit dere ut på mine treninger, men det var vel verdt det? - ÅJA, fordi GRIFFING vant rumpeldunkpokalen. Herremin, jeg ble så utrolig glad og ikke minst stolt over laget. Hele meg strålte, og det var nesten så gledestårene spruta ut! Vi hadde jo den beste speideren ever! Hun var jo mega flink.. Å til dere andre på laget, dere var super gode! Hadde aldri klart det uten noen av dere. Så JA; det var dødsmorsomt. Tusen takk for innsatsen<3 Jeg hadde jo forresten masse arrester osgå.. Noen som er sjokkerte? Nei, min rollekarakter er jo litt en liten ramp til tider.. Men HALLO, bare Herr Nask kikket på meg var det "ARREST, LOVEHEART!" .. Men var vel kanskje også pga at, skjorta ikke var i buksa? Eller what? Ehehehe.. (A) Noen av arrestene jeg fikk gikk ut på å, klippe Galtvortsplen med saks (Stående, i 25 minutter.. Tusen takk for den, Bård!), skrive 30 linjer med f.eks "Jeg skal aldri vandre ute på natterstider", vaske dassen med tannbørste, pusse hele trappa, and so on. Men seff, det var jo litt morsomt da. HIHI. Jeg har egentlig VELDIG mye og fortelle, men hvis jeg skulle fortalt enda mer her, ville jeg nok skrivd i evigheter. Så jeg foreslår at hvis folk lurer på hva mer anna jeg har gjort på leieren, snakk til meg.. I går brukte jeg bare èn time på å fortelle familien alt det morsomme jeg hadde holdt på med, og enda ble jeg ikke helt ferdig. EHEHEHEHE... Men det er så morsomt å snakke om det, fordi dette er en ting jeg virkelig bryr meg om.. SÅ derfor syns jeg det er viktig at folk bryr seg litt om det jeg finner interessant, fordi jeg selv er en veldig god lytter og hører på hva alle andre har å si. Såå det er jo litt godt å høre at andre kan lytte til meg til tider. MEN tusen takk til teamet som har gjort dette her mulig. Hele arrangementet er helt utrolig, og dere gjør mange veldig veldig happy. Sitter bare igjen med positive opplevelser! : ))))) Må jo også takke foreldrene mine nok en gang for at jeg fikk lov til å dra på sommerleir, dette har jeg vel egentlig sagt før også. Men det er virkelig noe jeg bryr meg veldig veldig mye om, og som er viktig for meg. Tusen takk for at dere skjønner det, og lot meg få lov til å dra! Dere kan nok tenke dere, hvor mye minner og positive opplevelser jeg sitter inne med. Dere er fenomenale, mamma og pappa!


Oppvarming med Griffinglaget

En stygg takling fra Herr Nask : >>

Her prøver man å fortelle laget, hva man skal gjøre : ]]]

BESTE LAGET <3

John-Marius, Alice og mai.. Søte ass : D

Trøtte sa du??...Her hadde vi vunnet Rumpeldunkpokalen! En veldig stolt kaptein, kan man si (Y) :' )))

DANA CUP
I Danmark hadde jeg det utrolig koselig sammen med laget. Vi sov på samme skole som i fjord, så det var egentlig ganske så greit. Så kjente vi oss liksom mer igjen. Første dagen dro vi på bowling, laserskyting og gokart. Det var kjempe morsomt! Hahaha.. Mye latter ble det den dagen. Neste dag skulle vi spille våres første kamp mot et lag fra Sverige, det ble uavgjort. Vi var egentlig ganske fornøyde, fordi vi tapte jo ikke.. Så vi krysset bare fingrene for at vi vant noen andre kamper. Å tror du ikke at vi gjorde det? Kjære land, vi havna på 2. Plass i pulja våres. Det er virkelig ikke værst! Vi alle sammen var kjempe fornøyde med innsatsen på laget, og ingen sure miner at all! Vi kom til A-sluttspillet, men tapte mot et anna lag. Det gjorde vel egentlig ingenting, fordi vi gjorde våres beste og hadde jo allerede kommet ganske langt i cupen. I går tok vi båten hjemmat, å det gikk sånn midt på tre. Det var en del bølger på havet, så jeg ble en smule svimmel. Heldigvis sov jeg i et par timer, så tiden ble ikke alt for lang. Alt i alt, har jeg hatt to flotte uker.. Det jeg har gjort har vært veldig forskjellig, så litt forandring er bare sunt! Klart, jeg er litt sliten.. Så det blir godt å bare chille hjemme resten av ferien. Skal jobbe litt også, men regner med at det skal gå rimelig greit.


Litt utydelig bildet.. Men det er pga det mørke rommet vi var inne i : >

Lene, Anja og Runa koser seg i Danmark : ]]

Her venter vi på bussen x]

Å SÅ FORNØYDE VI ER MED MATEN.. NÆT!

Nok en gang, venter vi på bussen i det fine sommerværet : ]]]]

Yeash da! : D

Det var vel ikke noe sjokk å se et bilde av meg, der jeg sover? .. HAHA.. xD

What a world of fun for everyone, holi-holiday

I går var jeg med mamma på dansefestivalen på Sel. Det var min første gang, og jeg hadde ikke tenkt over hvordan det skulle være. Trodde egentlig det dreide seg om gamle mennesker som danset på gulvet og slappet av med andre gale danseband fans.. Men fikk vel litt andre inntrykk også, kan man vel si. Det var vel mer enn èn gang jeg fikk latterkrampe, for det var så utrolig mye rart å se på. Det var 18-åringer helt opp til 70 år gamle folk som gikk kledd rundt i fullt cowboy kostyme, med skinnvest, cowboyhatt og diverse andre effekter. Indianer kostymer også for den saks skyld. Lurer på hvor mange ganger mannfolk kom å lurte på om jeg ville danse, og sendte meg innpåslitne-blikk.. Det var spesielt èn mann, som jeg hele kvelden hadde sett veldig rart på, og som jeg syntes var utrolig weirdo. Han gikk rundt i en kort shorts, thights under, jente-singlet, cowboyhatt, vannflaske (som det sikkert ikke var vann på) og en rar greie han holdt i hånden.. Han kom bort til meg og mamma, men jeg satte hånden foran han og "NAI, ikke interessert, liksom!" Han stakk, heldigvis. Men det var veldig morsomt å høre på pappa spille da, dænsebændet er jo flinke.. HEHE. Det er ganske rart i grunn, hvordan gale fans vil ha autograf av far'din liksom. Mannen du bor sammen med.. Crazy voksne damer som skriker navnet hans og vil ha klem, bilder og autografer. Jeg fikk noen ganger ganske store øyne jah! HAHA. Jeg og mamma dro derifra når klokka var ca. 12.30, så kjørte hjem om natta.. Ble litt trøtt ja, men det gikk fint. I dag dro vi rett til Oslo, å der er jeg nå. GJETT HVA JEG GJØR NÅ? - Ja, blogger tenker sikkert de fleste.. Å det er riktig. Men jeg ser på mitt elskede Enga spille. De knuser Kongsvinger.. MWHAHAHA!!

Dette blir nok mitt siste blogginnlegg før sommerleir og Dana cup.. Jeg er helt i 100, for jeg gleder meg så ufattelig mye til både sommerleir og Dana cup! Håper dere får to like fine uker, som det jeg får. Dere får kose dere masse masse!! HIHI. Så da sneiks vi, peepz.. Å fortsatt, tusen takk til alle leserne mine, setter pris på det :'))
(Om dere skulle ha behov for å kontakte meg, så er jeg ikke helt lost.. Er vel ikke mer enn et tastetrykk unna ;)

SES UTI AUGUST! : DD

Oh rainy day

HJammen er det stuslig med regn.. Herremin -.-' Det eneste man får gjort er å sitte inne på datan, glane tv, lese bøker/blader etc.. Ja, ok. Jeg har vært på butikken i dag, det var ganske koselig. Var sammen med familien, hihi. Vi møtte pappa litt tidligere og spiste lunsj sammen. Etter vi hadde shoppet litt, dro vi hjem. Å JEG kjørte bilen hjem, hah.. Det er så utrolig gøy å kjøre bil, jeg gleder meg virkelig til jeg blir 18! I dag skal jeg på besøk hos noen venner, og senere i kveld skal vi opp på Dokka camping. I helgen skal jeg være med mamma til Sel, fordi vi skal høre på Dænsebændet spille (Siden pappa spiller der, gosj.. Ikke noen annen grunn til at jeg drar så langt for å høre på danseband. EHEHE) Håper at været letter snart.. SNEIKS! ^^


Bonzo <3

Har ikke mye å skrive i dag.. MEN GRATULERER MED DAGEN TIL MIN SØTE VOFFSE. Han er 7 år i dag :'))


:')) <3

Bæng-bæng-bæng

JEG HATER LYN OG TORDEN. OMG, så skummelt det er. Var sikkert ikke bare jeg som hørte det buldre og lyse opp i natt? Tror jeg lå våken meste parten av natta og bare ventet på at det skulle slå ned ett eller anna sted der jeg befant meg. Heldigvis slo det ned lang-laaangt unna meg, i Hvaler faktisk. HVALER?! Er ikke Ella i Hvaler akkurat nå? O.O'' Men uansett, jeg har fått veldig skrekken for lyning og torden etter den gangen hos pappa. Det skjedde vel for to år siden, elns? Jeg, Erlend og Amanda ante fred og ingen fare den kvelden, men når uværet tok overtaket løp vi i bilen.. Siden det er det tryggeste stedet å være. Plutselig slo det ned et par meter unna oss, rett vedsiden av smia våres.. Det smalt kraftig, og gnistret fryktelig.. Det begynte med en gang og ryke opp derifra. Men ingen av oss turte å gå ut, siden det kunne skje igjen. Jeg tror jeg aldri har vært så redd før, jizez! SÅ man kan aldri si aldri!! De fleste pleier jo å si "Det er så liten sjanse for at det skal skje noe der vi bor" MEN halloooo! Det skjedde hos meg, så hver gang uværet starter, er jeg pretty scared.


I dag har jeg vært en tur i Lillehammer, for å kjøpe siste rest til jeg skal ut på ferd. HIHI. Jeg gleder meg så vanvittig mye. Det er bare 6 dager til leir, og litt over èn uke til jeg skal til Danmark. Denne sommeren kommer til å bli bra, det er jeg helt sikker på. Har ganske store forventninger også, men tror ferieskalaen min ranger over 10 når jeg er hjemme igjen. Så det blir spennende! Blir lite blogging de to ukene jeg er borte, men da blir det så spennende å høre fra meg når jeg kommer hjem vettu.. Så folk får bare smøre seg med tålmodighet :')

Fotballkamp og kaffebesøk

I dag våknet jeg litt før klokka 13.00, så fikk uthvilt meg skikkelig. Det var veldig godt, men litt synd at jeg ikke våknet før, fordi mamma og S-E skulle dra på Kielferga til Tyskland. De kommer jo hjem på Onsdag, så får jo sett dem da, så det går fint! Fikk høre i stad at de hadde kjøpt Amor Amor til meg, altså parfymen, å den er sinnsyk god! Lurer på hvor lenge jeg har hatt den typen, jeg går nemlig aldri lei. HAHA. Da klokken var slagen, dro jeg og mommo til Redalen.. For laget skulle spille treningskamp mot Gjøvik/Lyn. I denne kampen skulle vi fokusere på holdninger, og teste ut forskjellige formasjoner.. I tilfelle vi skulle gjøre noen forandringer under Dana Cup med andre typer posisjoner på banen. Resultatet var egentlig ikke så spennende, å det brydde vi oss lite om. Vi spilte 3 omganger i 25 minutter. To av de tre kampene tapte vi (husker ikke hva resultatet ble), men vi spilte uavgjort den siste. Tilslutt skulle vi ha straffekonk. Det var Tina, Maren, jeg, Lene og Tonje som tok de og alle scoret. Vi vant i allefall straffekonken da (Y) I kveld har jeg og mommo vært en tur nede hos bestefar og bestemor på kaffe, det var hyggelig. I morgen skal jeg en liten tur til byen for å handle inn det jeg trenger til Notodden og Dana Cup.


BTW SPANIA VANT VM, OG JEG LIKER DET.

Camping FTW

Da er jeg hjemme igjen fra camping på Dokka. Har vært der i ca fire dager, å har kost meg masse. Jeg og Silje har spilt vollyball, bada, gått tur med hunder, sola oss, "ridd" på en hestestatue og sett film.. JÆ, vi har hatt det digg! Den eneste ulempen med camping... Det er MYGG! OMG, de er så utrolig stygge. HOFF. Jeg tror jeg klikker i vinkel! Jeg har tror jeg har 12 myggstikk over hele kroppen, og det klør som bare rakker'n. Om kveldene dynket vi oss i myggspray og tente på myggbål? Ja, det kommer slik røyk som myggen skal reagere på.. Ehehe.. Men like fordømt var de der alikevel! Knott var også en brikke i det slemme spillet deres.. Lite kult å ha disse svermende rundt øret. Men er man på camping, så er man jammen på camping. Nå har jeg nesten akkurat kommet ut fra dusjen, og gjort meg klar til mat.. Familien min + en annen til, skal til Biri å spise.


Å her har vi det gøy.. Denne hesten var dødshøy! Eller, kanskje bare jeg som syns det? Lavhostkremt..


Det var ikke bare opp jeg trengte hjelp, jeg falt jo nesten ned!.. Var like før jeg måtte tilkalle hjelp, slik at jeg fikk hjelp ned også. Hele meg sklei ned på denne glatte gampen, mens Nina og Silje syntes det var veldig morsomt! xD

O to the S to the L to the O

I går var jeg sammen med Mariann nesten hele dagen. Vi dro først til Mc Donalds, der vi kjøpte litt mat for så etterpå å dra til et badested. Vannet var helt ok egentlig, bare litt kaldt med en gang. Men det var veldig godt å komme seg ut litt, det var min første "badetur" i sommer, tror jeg.. Da klokken ble mange nok, måtte jeg stikke til frisøren og få fiksa på sveisen. Det ble klipt opp litt, og fikk også farget etterveksten. Senere på kvelden fant vi ut at vi skulle få i oss mere junkfood, så vi kjøpte en kebab og dro hjem igjen for å se på fotballkamp. YEAH, det er så artig med VM!


(Dette bildet ble tatt for en stund siden. Jeg og Silje vekket gamle minner shø.. FORDI når vi var mindre, så fant vi ut at Silje stadig vokste, og tilslutt kolliderte hun i taket med denne steinen. Men jeg fant visst ut at ikke jeg hadde strekt meg så sabla mye.. Har fortsatt mye å gå på.. HAHA. -.-')


Dagen i dag har vært bra! Vi tok toget ned til Oslo S, fordi vi skulle på slottet, jeg og et par andre i familien. Vi gikk i gjennom de 15 viktigste/peneste rommene i slottet, og brukte ca èn time. Det var i grunn ganske greit, for jeg fikk veldig vondt i ryggen av å stå rett opp og ned. Da vi var ferdige dro vi på MC'ern.. Nå er jeg hjemme og ser på fotballkamp. Skal jobbe i morgen og på Fredag, så det blir litt å gjøre regner jeg med. I helga skal jeg opp på Dokka camping, håper bare på bra vær!Skummle mannen, som danser hver gang man gir penger til han : >


Ehehehe.. Festlig. 

Yeah.

I dag var min aller første dag på jobb, og det var veldig spennende og gøy. Jeg fikk jobbe med mange hyggelige mennesker og fikk hjulpet en del beboere. De gamle er jo så søte. HIHI. Etter jobben tok mamma med meg på en koselig lunsj, og etterhvert kom pappa også. Kvalitetstid med foreldre er naijs, vettu.. Etter mat dro vi hjem, ordnet oss, og satte kursen mot Oslo. Akkurat nå sitter jeg foran TV'n med pc'n på fanget, og glåmer fotballkamp.. Stabæk mot Molde, akkurat nå er stillingen 2-1.. GOSJ, spennende. Det er bare gått 19 minutter, å her kommer målene èn etter èn. MEN SNAKK OM SPILL FRA ENGA I GÅR..!! VIF vant 4-1 mot Lillestrøm, HAHA.. SUCKERS! Mwohahaha!! Skal være hos mommo i tre dager. I morgen skal jeg maybe en tur til byyyn, og på Onsdag skal jeg på slottet.. Det blir artig. Have fun, peepz! ^^


Ahh Saaaker!

Får vel åpne hele bloggen med å si "TUSEN TAKK ALLE SAMMEN FOR HYGGELIGE GRATULASJONER!" Jeg kan si at jeg har hatt en veldig koselig dag i Oslo sammen med mommo. Og jeg koser meg veldig mye! I dag dro vi til to sportsbutikker for å se etter noen fotballsko og event. andre fotballting jeg hadde behov for. Etter litt fikk jeg vite at jeg skulle få noe... AND GUESS WHAT?!

*Trommevirvler*... Takk! (A)Jeg fikk de nye kunstgress VM-skoene i bursdagsgave! (A) Jeg ble utrolig glad for det, så tusen takk til mamma og pappa : )))


Fikk også nye leggskinner, såå det var toppers! 

..............................SVERIGE..............................
Mandag: Jeg og Hauger sjekket inn på Hotellet, det var veldig fint btw. Hele dagen gikk til shopping og utforskning i byen. Det var utrolig mye butikker der, OMG.. I hele gata var det butikker på begge sidene, og over 20 butikker på 3 etasjer på et kjøpesenter. Det var virkelig ikke værst! Vi ankom Göteborg rundt 11, halv 12 tiden.. Så vi fikk hele dagen å "slappe" av på. På kvelden gikk vi på pizza resturant, det var jo.. Øh. En morsom opplevelse. Hvis jeg legger ut videoen fra turen, så får dere sikkert høre hva jeg mente med det... 

Tirsdag:  Vi dro på det kjente kunstmuseumet "And there was light" der de tre kjente personene "Leonardo, Michelangelo og Raphael" hadde sine berømte verker. Da vi ankom Eriksbergshallen tidlig om morgenen, fikk vi vite at museumet ikke åpnet før kl. 13.00 pga tekniske feil. SUKK! Det betydde at vi måtte loke rundt i byen, i to og en halv time.. Vi hadde først tatt buss i en lang stund til et anna fremmed sted, for så å få vite at vi ikke kom inn på museumet før klokka var slagen.. Men vi måtte jo gjøre det beste ut av det, så vi gikk opp på et fjell for å se på den nydlige utsikten. HIHI. Senere dro vi på en liten cafè for å slukke tørsten. Etter en lang stund gikk vi inn på museumet, å jeg hadde vel egentlig ingen store forhåpninger som Hauger hadde. Jeg var istedet for, veldig veldig, skeptisk. Med en gang jeg hadde satt foten innenfor kunstutstillingen, visste jeg at det ikke var noen vei tilbake før maaange minutter senere. Å jeg fikk faktisk rett, merkelig nok holdt jeg ut i en og en halv time. Kryss i taket! HIHI. Men jeg skal ærlig innrømme at det var ikke såå kjedelig som jeg trodde. Tvert i mot var noen av maleriene/skulpturene ganske så spennende å høre om... Mye historie bak det der ass, skal jeg fortelle dere. Senere den dagen valset vi bare rundt i byen og kvelden gikk til kveldsmat og is-spising. 
 


Onsdag: Det var dagen da vi skulle hjem.. Vi skulle i utgangspunktet ta et tog som gikk kl. 17.00, men det gikk et tidligere tog kl. 12.00.. Så heldigvis ble det.. det. Tror vi begge to var ganske så fornøyde etter mye gåing de to dagene. Hehe..


I Fredrikstad, dagen før vi skulle dra : ]]

PS: Legger sikkert ut noen bilder fra Sverigeturen.. Når Ida får kommet seg hjem : >

Barnevakt ftw

Da er jeg i Oslo og hjelper mommo med å passe Emma og Goliath. Det er faktisk veldig morsomt, fordi begge to er jo aktive til de graderrr.. Så man kjeder seg ikke et sekund kan man si! Hehe. Store deler av dagen har gått til leking, og jeg kan si at jeg har fått slengt meg innom diverse festligheter. Har hatt drakamp, kastet ball, sparkesykkling ol.. Nå lager mommo mat til oss. Vi skal ha kylling, ris og med bretagnesaus til, namm!! I morgen stikker jeg til Fredrikstad, skal være der til Mandag's morgen da vi stikker til Sverige. Jeg antar at jeg ikke rekker å blogge i morgen, eller mens jeg er i Gøteborg.. Men jeg kommer til å filme litt fra turen, så dere kan se hva vi bedrev tiden med. HEJ-DÅ!


Noe spennende på dataen :]]


Her så hun noen hun kjente på dataen : ))


Goklumpen Goliath vet ikke helt hvilken vei han skal se når èn tar bildet, mens den andre spiser : ))Ferieplan 2010

Hvis jeg ikke får blogget når jeg er på ferie, så er vel det ganske forståelig? - Men jeg legger ut en liten plan for dere, så veit dere når jeg ikke er tilgjengelig på bloggen. Når jeg er hjemme og har tid, skal jeg selvfølgelig blogge, men da veit dere det ; )


25-27. Juni: Oslo
28-29. Juni: Sverigetur med Hauger  (Gøteborg)
1-4. Juli: Oslo
7. Juli: Guidatur på slottet
5,8 og 9. Juli: Jobbe
19-25. Juli: Sommerleir
25-31. Juli: Dana cup
2,3,5,6. August: Jobbe
 

Båttur på Mjøsa

I dag dro jeg, Erlend og Hauger på det åpne hav! NEIRA. Bare Mjøsa, hihi.. Hauger's familie hadde en søt liten båt med motor som vi kunne låne, så i dag bar det avsted på bøljan den blå. Det var i grunn super morro! Båten gikk ikke akkurat så veldig fort, men det var utrolig koselig alikevel. Vi kjørte fra den ene siden av Mjøsa til den andre og parkerte etter en liten stund på ei brygge, for å spise boller og drikke brus. Senere på dagen møtte vi noen gutter, som vi kjente. Så vi fikk låne fiskestang, da skulle vi dregge. Eller hva det kalles. HØHØ.. Men fikk vi fisk? Nei, null komma nix, nada! Men det gjorde ikke så veldig mye, for ingen av oss hadde vel turt å kille fisken. Dakaj daaa.. Vi brukte faktisk litt over tre timer på vannet i dag, så dagen har jo egentlig vært ganske så bra. Vi har sunget, ledd og prata masse.. Så har vel fått utnyttet en solfylt dag ganske så fint. Har vært på fest i kveld, så jeg er ganske trøtt.. Ehehe. Så jeg blogger sikkert mere i morgen om hvordan kvelden har vært..


Der var jeg jammen flink, hadde bært hele båten alene. Sa vi ^_^


Å her har vi det gøy, jah xD

Ida koser seg ombord 8D

Hyggelig dag på stranda

Jeg har hatt en kjempe fin dag på stranda sammen med gutta! Vi dro ned for å spille vollyball og bade, og været var jo helt perfekt. Guttene var kjempe tøffe, de hoppet uti det kalde vannet mens jeg sto på land å så på. Hihi.. Men jeg tror det var sabla kaldt, for jeg stappa føttene nedi og jeg trodde beina mine skulle brekke av. Heh.. Men må nesten prøve å bade uti Mjøsa en gang i sommer, jah! Etter et par timer på stranda ble jeg med guttene hjem. De hadde laget kylling, pomfri og salat til oss, å det smakte kjempe godt. Senere på kvelden så vi på fotballkamp, Brasil mot Elfenbenkysten. Brasil vant 3-1 for de som ikke fikk det med seg. Høhø. I morgen skal kanskje jeg, Erlend og Hauger kjøre båt på Mjøsa.. Det kan jo bli spennende!Tusen takk for en hyggelig dag, gutter! : ]]]Fornøyelsen har sin pris, men gleden er gratis

(Nei, det betyr ikke noe spesielt. Overskriften altså).. Våknet halv 11 i dag, å var faktisk ikke trøtt. Det er nesten litt rart siden jeg var oppe til halv 4, eller halv 5 i natt pga at jeg ikke fikk sove. Været er jo så utrolig dårlig nå at jeg tror jeg blir gal. I hele går blåste det sabla mye, trodde nesten at treet utenfor vinduet mitt skulle brekke. Flink i dag har jeg også vært, med en gang jeg stod opp tok jeg på meg treningstøy å stakk ut for å trene. Det gjorde jammen meg godt å få strekket litt på kroppen! Har forresten vært på butikken sammen med Hauger, fordi jeg skulle kjøpe shorts. Den ene var kjøpt på H&M og den andre på Lene V, de var faktisk ganske diggbare! Det blir sikkert bilder av de elns.. Time will show. Resten av dagen vil bestå av rydding av hus og matlaging til mine søsken, guri land hvor flink storesøster di har :')). Amanda er på musikalenes verden og Erlend er på besøk hos en kamerat, så jeg styrer huset slik jeg vil nå. Men det går storsett bare i VM om dagen. Ehehehe.Outfit for i dag jooo.. Med dårlig kamerakvalitet, men pytt pytt. EY, det er den ene shortsen jeg kjøpte faktisk

Skjorte - Aner ikke hvor den er kjøpt
Shorts - H&M


 


 

Harry Potter And The Magic Of Puberty


!!HAHAHA!!
De som har lagd videoen heter PistolShrimps, søk på youtube og det kommer mange andre videoer fra andre filmer og serier..........

Nothing special

Endelig er det sommerferie og man kan slappe av lenge-lenge før skolen begynner på igjen. Prøvde faktisk å sole meg i går, men det funket dårlig da alle skyene la seg rundt sola. SUKK! Det har heller ikke vært et imponerende vær i dag, så jeg håper på bedre vær lengre ut i uka. JEG VIL BLI BRUN. I dag har jeg vært på gamlehjemmet, fordi jeg skal jobbe litt der i sommer. Det blir ikke lenge pga sommerleir og danacup + andre ting jeg skal gjøre denne sommeren. Men det er da bedre enn ingenting, penger er jo alltids lurt å ha. Ellers har jeg hatt besøk av Hauger, vi har bare slappet av foran datan, å ellers bare prata om Gøteborgturen vi snart skal på. Vi gleder oss sykt! I kveld blir det taco, namm! Skal også se på VGlista topp 20 kl. 20.55 på nrk1 i kveld. Det kommer til å bli spennende å se hvordan "Voe's" nye låt er.. Men jeg begynner å bli lei den sukkersøte jenta med sjarme til 1000 som skal få både i pose og i sekk! OMG. Selv om man er kjendisblogger, så trenger man ikke ta helt av med oppmerksomhet da..


Så har man fått den på hjernen da : >

S-S-Spørsmålsrunde til videoblogg

Har fått mange positive tilbakemeldinger fra forrige videoblogg, så tack så mycke! Det er mange som har spurt om jeg kan lage en videoblogg til, å det kan jeg vettu.. Så jeg åpner nå spørsmålsrunden!

- Jeg kommer til å la denne spørsmålsrunden ligge ute litt, så kan folk stille spørsmål en stund fremover
- Kan ta en stund før jeg lager videobloggen pga sommerfeire og andre planer
- For God's sake, still litt vettuge spørsmål da.. Ikke bare kødd og driiit, så slipper vi pinligheter. Jeg kommer nemlig ikke til å svare på usæriøse spørsmål. Men dette vet dere jooo ; ))

- Still så mange spørsmål du vil!

- ANJA ANDERSEN

Sommartider, hej hej, sommartider

LALALALAL LALALAL.. Jeg er ganske så happy nå! Jeg kom nemlig ikke opp i muntlig eksamen! Gooosj, har vært et nervevrak helt siden forrige opptrekning. Det som var drit midt oppi dette her, var at jeg måtte stå opp kl. 06.00, dra på skolen i ca 10 minutter for å vite at jeg ikke kom opp til eksamen. Hva er poenget? De kunne da bare skrivd det på fronter dagen før eller noe. Det var to stykker som kom helt fra RINGEBU bare for å se på lista i 5 minutter! Det er litt for drøyt.. Stakkars folk! Da jeg kom hjem var det bare å slakke foran TV'n og kose seg på data, ikke så veldig mye anna å gjøre når resten av huset, fortsatt sov. Akkurat nå har jeg og Erlend vært ute å spilt fotball, hihi. Det var ganske morsomt faktisk, særlig når Erlend har så god ballforståelse som det han har! *kremt kremt*. Senere i dag skal jeg på nok en dugnad.. Når man trodde det var over så er det alltids en liten overraskelse på lur, jadda. Grunnen til at jeg må tilbake er pga; jeg ikke har tjent opp egenandelen min til Dana, eller hva jeg skal kalle det. Nå har jeg kun èn dag på skolen igjen, nemlig Torsdag. Da skal vi hente karakterene våre, men jeg har kinda tatt sommerferie nå, så det spiller ingen rolle. Det er ikke lenge til jeg og Hauger skal til Gøteborg, jeg gleder meg sick mye! Underveis på turen så tenkte jeg at jeg skulle videoblogg litt, så når jeg kommer hjem så har jeg forhåpentligvis lagd en video til dere.. DA kan dere se hva vi gjorde underveis på toget eller når vi loket rundt i Sverige. HIHI.


(FORRESTEN, jeg finner ikke laderen til kameraet mitt... Så det vil si, ingen "ferske" bilder enda..)

AU.. DET SVIR!

MINE BEIN BRENNER SOM BARE DET!!! Jeg har akkurat kommet hjem fra fotballkamp på Moelven, å det ble forresten uavgjort. Vi spilte desidert dårlig og jeg er ganske sikker på at dette var en av mine værste kamper.. Men vi kan jo være stolte over èn ting, vi er ubeseira denne sesongen! Tilbake til mine bein. lol. Jeg, Tina og Lene smørte på muskelkrem som skulle hjelpe mot strekk, knuter i leggene etc. Men etter ca 5 minutter trodde jeg at begge beina mine skulle brenne opp! Jeg aner virkelig ikke hva det er fornoe i den kremen som gjør det så jævlig, men noe er det! Vi tre fikk problemer og dynket beina i kaldt vann, men med en gang vi stoppet å helle på vann, kom smerten like fort tilbake. No kidding, dette må være det værste jeg har kjent tror jeg.. Det kjennes ut som noen har kasta meg i en vulkan!! Noen av de voksne dro på apoteket for å finne en krem som skulle lindre smerten, men jeg kan ikke si at den kremen fungerte særlig bra. Da jeg kom hjem hoppet jeg i dusjen, men fy faaader det brant like mye at jeg nesten ikke klarte å gjøre meg ferdig. Heldigvis var Erlend hjemme så han kunne hjelpe meg litt. Han løp frem og tilbake med kalde håndkler som vi surret rundt beina mine.. Det hjelper jo en stund, men med en gang man fjerner de.. Såå.. JA, dere skjønner sikkert. Det suger at dette skal skje akkurat nå, fordi jeg skal på filmkveld hos Hauger i kveld. Ligge over hos henne skal jeg også, så jeg håper i grunn dette forsvinner etterhvert hvis ikke får Hauger en jobb i dag!Her har Erlend lagt kalde håndkler på beina mne, under ligger isplater og inni isbiter.. Etter hvert hentet han en vifte også. Snill bror jeg har som hjelper søstra si! : ))

NY HEADER

... Å JA DEN BEVEGER SEG!! : DD Søte Jessica har lagd en header til meg.. TNAAW <3 Tusen takk, den var kjempe fin! <3

Her begynner folk å bli litt slitne.. Men det er jo ikke rart i, to dager med dugnad sliter på! Men nå er det Danacup neste : DD(Ja, I know. Bildet ble litt lite : >)

You dirt-y one

Da er jeg hjemme fra dugnad, åå guriland så morsomt jeg har hatt det. Jeg og Lene startet med å gjøre møkkajobben, nemlig å bære plantebrettene opp på traktoren. Men vi fant ut at det var mye artigere å være ute å løfte plantebrettene av traktoren å ned på bakken. Hihhihi!...Ja, øhhmm.. Tina, Lene og jeg fant opp en veldig gøyal lek, men trenger vel ikke si hva den gikk ut på siden jeg "kinda" tapte?! GOSJ, jeg vil ikke innrømme tap : ( Men det ble jo tilslutt tre mot èn, tror jeg.. Eller kanskje Hanne bare ville freak'e meg ut? Ikke veit jeg, men det var dødsgøy uansett! : D


ER IKKE DET MANGE JULETRÆR KANSKJE?! O.O'' 15.000 eller noe.. Kanskje til å med meeeer :O
(EL: Hva tror du er værst? Sitte på trafikkalt grunnkurs i tre timer? Eller bære slike inn og ut? O.o'')Sjekk gullunga daaa! : ]]]]]

Usæriøse skoledager sa du?

Da blir det å slenge på seg andre klær og gjøre seg klar til dugnad på planteskolen. SUKK! Det er ikke akkurat verdens beste jobb, det kan jeg love. Men uansett er det viktig, fordi vi trenger å samle inn penger til Dana. Så det går jo til noe fornuftig! Dagen på skolen har vært syyykt slakk. Jeg kom forresten ikke opp i muntlig eksamen, men det er enda igjen èn opptrekkning til, så jeg krysser fingrene for at jeg slipper. Resten av dagen brukte vi på å chille i solen med boller og is. lol. Den ene læreren stakk fra oss da vi satt i parken, så vi ble sittende å spise is.. Jaja, klager kan man jo hvertfall ikke gjøre når man får spise i skoletiden. Skoledagene fremover nå er så utrolig unødvendige, lærerne har jo ikke noe opplegg for oss siden dagene går mot slutten. Har kun hatt èn særiøs time i dag, å den "timen" varte for meg i 15 minutter.. Da måtte jeg stikke. (Blogger mere i kveld, I guess :)


Den særiøse tyskgruppa <3 AWWW ... ! (Erik, Emil, Erlend, Brage og Martin)

Flower PowerNeeeh, jeg har ikke gjort all verdens i dag. Jeg har hatt fri fra skolen, og da benytter jeg anledningen til å slappe av i heimen. Til tross for at jeg kunne sove lenge, våknet jeg faktisk kl. 09.00 i dag. HELT UTROLIG. Bror og jeg har vært ute å tatt bilder i dag, det var hyggelig : ))

Beseiret Brynstadberget!

Joda, jeg dro skinka opp av godstolen å stakk på trening alikevel. Når jeg kom fram fikk vi is av trenerne, det var digg! Etter litt snakking fikk vi vite at vi skulle gå Brynstadberget.. lol. Det var i starten sykelig slitsomt, men det hjelper alltid på humøret når man er i lag med de beste jentene! Treneren hadde lagd quiz til oss, å vi ble delt inn i tre lag: forsvar, midtbane og angripsspillere. Underveis fikk vi frukt, og vi koste oss veldig. En ganske så annerledes treningstime kan man vel si.. Men forandring fryder! Resten av kvelden skal gå til tv og avslapping. I morgen skal jeg til optiker og ikke på skolen før halv 2. OMG, så unødvendig skoledag.....

SPREKE FOLK!

Tonje, Maren, Marita og AB : )))


Gina, Heidi og Hanne-Line : )))

3. Plass!

I cupen kom vi på 3. Plass! Ikke værst, eller hva? HAHA. Vi var faktisk ganske gode i cupen vi.. Eller litt i allefall. Tror egentlig vi alle var fryktelig nærvøse da vi spilte semifinalen. Vi ledet 3-0, helt til Storhamar 2 putta tre mål også. I de minuttene jobbet vi sabla dårlig følte jeg, men etter litt tilsnakk fra trenere og laget, bygget vi oss opp igjen og heldigvis banka inn tre mål til. Vi vant 6-3, å det føltes godt!


Her fikk vi medaljer mens kaptein Hanne snakker med en fyr.... ^^


Bildet ble tatt rett etter semifinalen! GLADE JENTER kan man vel si : ]]


(Vil jeg opp i Naturfag? NEI, jeg vil ikke opp i NATURFAG. ÆSJ!!)

I dag kunne vi bli trekt opp til eksamen, men jeg ble heldigvis ikke trekt opp i noe! Ulempen er at vi kan bli trekt opp èn gang til, på Torsdag. Så nå må jeg gå å grue meg til det.. HOFF! Men jaja, kommer jeg opp er det bare å bite tenna sammen og prøve så godt man kan. Kan ikke forlange mer. Har også vært hos legen i dag.. Er ikke helt i siget, så jeg er nødt til å stå over treningen. Det suger max, fordi jeg hadde lyst til å trene i dag!

Briskebycup

Da har jeg kommet hjem etter å ha tilbrangt x-antall timer på Hamar. I dag hadde tre kamper vi skulle spille, å det var mot Fart, Storhamar og Vang. Den første kampen vant vi 7-0 over Fart, å vi spilte super bra! Men selvfølgelig møtte vi litt motstand også.. Vi tapte de to andre kampene, men de var 1. Divisjonslag og var veldig gode. Jeg er imponert over hvor bra laget jobbet sammen i dag, tror vi nesten aldri har spilt så godt før! Vi tapte heller ikke to-sifret, så noe stolte burde vi da være! I morgen skal vi spille tre kamper da også, jeg gleder meg. Håper på litt seier da!JAA, man er stolt av laget sitt! : D
(BTW, vi spilte i røde drakter i dag.. Litt uvant egentlig, siden vi er gule og blå!)

Solbrent = IKKE GODT

Våknet opp til et fantastisk sommervær og med tanken i hodet, at det er Fredag. Alle negative tanker forsvinner fra hodet hver gang jeg kommer på at det er siste skoledag, og man kan innta helgen med glans. I dag hadde vi 45 minutter med Naturfag, det gikk i grunn ganske bra. Fikk vite standpunktkarakter også, jeg fikk en 3'er. Jeg er ganske fornøyd siden dette halvåret med stråling, radioaktivitet, bioteknologi, energi og arv er drit kjett! I andre time hadde vi sam.fag og læreren sa vi kunne gå et annet sted å jobbe. Alle jentene stakk til parken og ble sittende der å sole seg, siden vi var ferdig med prosjektet vi hadde fremført

Da klokken bikket 11 ruslet vi så smått til byen for å kikke i butikker..

Da vi var inne på Vero Moda fant vi et giga speil.. Seff måtte vi ta et bildet da! (Y) (Fortsatt dårlig kamerakvalitet på mobilen min.. æsj lol)

OMG, kan du gjette hva Jessica holder på med her???!!THATS RIGHT, HUN TOK PIERCING I DAG!! 
Dakaj jente, hun var så nærvøs stakkar.. Smilet var ganske godt plantet på henne da vi kom inn i butikken, men èn ting skar je si. Hun hadde ikke akkurat tenna på tørk da vi kom ut igjen! Hoffameg.. Søte Jessica så helt lost ut da hun skulle ta imot posen sin fra kassadama, bare stod der å glodde på a. Damen bare "EY, hallo?! Går det bra?" Jeg, Sofus og Martine ble en smule nærvøse for det så ut som lille Jes skulle svime av. Heldigvis gjorde hun ikke det da. Men uansett, jeg syns du var veldig tøff jeg! Credz til deg! Ha en fin helg. Å husk å ikke hekte deg fast i noe, klå på smykket eller som tattovøren sa "Ikke ta 100 situps da!".. Er kanskje en ìde å ikke vise den til foreldrene med en gang du kommer inn døra? HAHA.. Funny! : )
Klokka var nærmere kvart over ett da jeg kom hjem, så solen hadde enda ikke forsvunnet bakom åsen. Fikk hoppet i bikini og lagt meg godt til rette. Men hvor lenge tror du at jeg fikk være i fred med bror og Stian i hus? - IKKE LENGE. Erlend løp opp i 2. etasje og kastet en diger bøtte med vann ned på meg som lå i solsengen! Jeg ble kliss blaut. Der og da ble jeg veldig sur, men det var ganske så morsomt og godt i ettertid da. Ehehe.. Aner ikke hvor lenge jeg lå ute, men det var nok til at jeg ble brent og fikk skille. HOORAY! Auch, jeg har vondt. Det svir i ansiktet mitt. Men det er jo dommen jeg må betale når vi ikke har solkrem hjemme og jeg blotter kroppen foran sterke stråler! GOSJ. How stupid.. Senere i dag skal jeg ta livet med ro, kanskje finne på noe med Hauger (Hvis hun bare kan ta den telefonen!!). I morgen er det fotballcup, å jeg må stå opp grytidlig på en LØRDAG. Jaja, hva gjør man ikke for laget sitt? : ))

HA EN KNALL OG SOLFYLT HELG! 8D

Chill in tha sun

I dag har hele familien (almost) vært på danseavsluttninga til Amanda. Vi skulle grille ved stranda. YEAH. Jeg regnet med at det ikke var så mye for meg å gjøre, annet enn å spise pølse og nyte solen. SÅ jeg tok med meg Hauger. Vi hadde det som alltid like artig vi. Når vi kom grillet vi nesten med en gang og etterpå slappet vi bare av. Jeg og Hauger kjente litt på vannet, men det var ikke akkurat badeklart, men det kommer seg!


Ida koser seg i solen med et glass brus!
(Jeg løp forresten etter Hauger med potetsalaten i stad, hun fikk panikk! Èn av maaange ting hun finner ekkelt.. Haha)


(Her løser Vetle, Sindre og Sofus hjernetrim oppgaver. OMG, det var vanskelig!)
På skolen i dag var det egentlig ganske læx. Jeg begynte ikke før 2. time, så det var ganske digg. Da jeg kom på skolen hadde vi geo og vi var ute hele dagen å lekte. Resten av dagen var i grunn helt ok

Summer is near

På Mandag glemte jeg en liten ting å blogge om, det var pga forsinkende bilder. Etter gymtimen på Mandag gikk jentene i klassa forbi noen av guttene i klassa. De hadde allerede hoppet inn i badeshortsen og koste seg i solen. Vi joinet dem en stund og tok noen fancy bilder av de kjekke og veltrente guttene våres i fotballklassa. Noen av dem var så tøffe å stupte uti det kalde vannet! Larissa var også helt crazy og hoppet uti med alle klærne på, til og med joggeskoene sine hadde hun på! xD

Nå blir guttene så glade, siden jeg har blogget om dem : )


BTW: Nå er det ikke lenge til sommerferie...! OMG, jeg gleder meg syyyyykt mye : D
Q. Noen planer da?

GJESTEINNLEGG


Dette er et bilde av Anja og hennes pusekatt <3<3 er han ikke fin? Hva synes du?

Hei!
Det er sol ute og vi er på skolen. Nå har vi naturfag, skyt oss. Anja har mapper på skolepc'n dedikert til "Justin Beiber" og "Kjekkinger". Søte Anja forelsket i en 12åring <3
Love Jessica, Hanne Sofie og Eirik G.  (Vi er kule)

01.jun.2010Bildet er av Tabasco, hunden til Silje. Jeg og Silje tok med oss hundene våres til Mjøsa på Søndag for å gå en tur å vasse med dem. Jeg ble faktisk imponert av Bonzo, han gikk faktisk ut i vannet! Tabasco derimot, hoppet frivillig uti og var helt bajas. Vi kastet pinner og steiner i vannet, og Tabiss dynket hele hodet under.. Han var så søt!! : DI DAG....
... Har jeg bare slappet av store deler av dagen, pga saker og ting. Ehehe.. YEAH. Senere på dagen skulle jeg spille kamp mot Lillehammer. Biri vant 6-0 over Lillehammer, det var herlig! Lene klarte å score med hodet så Åge kjøpte is til hele laget. NAMMM..! Etter kampen dro jeg, mamma og Younus hjem til han på te. Det var veldig hyggelig! Gleder meg til helga, fordi da skal jeg spille cup. Det blir nok fun! MEN vi spiller så sabla tidlig, så det sugerrr!

Fake eller ikke?

I det siste har Carl Eliassen, fra Paradise Hotel, fått mye oppmerksomhet for sine "ny produserte" t-skjorter. Jeg syns det er litt for drøyt og begynne å lansere egne t-skjorter kun for å få enda mere oppmerksomhet. Det er greit nok at gutten vant årets PH, men halloooo hvor langt skal det gå? Ingen av de andre i huset skiller seg så sykelig ut etter at de var med. Heller ikke fjorårets deltakere vekker så mye oppsikt... Har begynt å lure på om Carl faktisk lyver, eller om det er 100% sant at han har egen designet dem selv. Disse guttene fra Bergen er hvertfall helt uenige! SJEKK: http://www.bt.no/bergenpuls/media/Full-krangel-med-Paradise-vinner-1089569.html
Hva syns dere om saken?
Liker dere t-skjortene?

(Blogger mere om helga som har vært, siden)

Share the moment

Da er MGP 2010 over! Det var Tyskland med låta "Satellite" som gikk av med seieren. I år var det veldig mange bra låter, så jeg hadde liksom ikke èn favoritt låt. Men jeg og resten av "huset" holdt med Danmark, Island, Frankrike, Hellas og noen andre land jeg ikke en gang husker. HAHA. I dag har jeg spilt kamp, det ble uavgjort. Uheldigvis. Jeg hadde liksom håpet på seier, men vi hadde ikke hellet med oss.. Bedre lykke på Tirsdag! Etter kampen dro jeg hjem og fikset meg før familien stakk på middagskveld/fest elns hos et vennepar av oss. Denne dagen var det sjømat som stod på menyen, ikke var jeg særlig fan av dette. Så jeg spiste kylling. NAM! I morgen skal vi tilbake til friendsa våres på lunsj, så det blir kos. Har forresten fått bildene fra photoshooten som jeg og Amanda var på. Bildene var faktisk ikke så veldig ille.. Ehehehe.. Tok èn og èn bilder, men jeg legger ut søskenbildene istedet trur jeee : >
Jeg er glad i søstra mi jeg : D <3

Litteraturfestival, trening og MGP

I dag har jeg vært ganske sliten, sovnet nesten på bussen og sovnet halvveis på vei til treningen i dag. På skolen gikk det i grunn ganske bra. Hadde kun to hele timer, og det var i en av mine hatefag. GEOGRAFI og TYSK. Jeg interesserer meg ikke for GEO i det hele tatt, det er så utrooolig kjedelig. Hvertfall når vi har en lærer som forer oss med lekser, innleveringer, prøver og laaange diskusjons oppgaver. Dessuten gir læreren meg bare dårlige karakterer. Tysktimen gikk sånn midt på tre. Jeg ble grillet i dagens undervisning! Klassen driver med nominativ, akkusativ og dativ's former. Å det er mega vanskelig. Jeg satt stille å fulgte med også skulle hun ha meg til å analysere, og fortelle hvorfor setningene ble som de ble.. Jeg ante rett og slett ikke og dreit meg ut! Heldigvis satt jeg vedsiden av Martine, å hun er flink i Tysk. SÅ fikk vel litt hjelp (A) DANKE!!<3 I siste time skulle det være litteratur festival i Lillehammer, så alle skolene i området (bare vg1 elevene) dro til et lokale for å høre på fire forfattere og et band. BlusRock bandet var døds bra! Vokalisten sang jo knall, å jeg ble imponert. Det er faktisk ganske sjeldent å høre meg si det, siden jeg aldeles ikke er en fan av en slik musikksjanger. Forfatterne derimot var ikke såå gøye å høre på, det var Jon Evo, Gro Dahle, Knut Nærum og Ingvar Ambjørnsen.

Treningen i dag var slitsom, men det kom mest av den varme sola som stekte meg i trynet! Jeg slukte den varme luften, ikke hadde vi altfor mange drikkepauser heller, og munnen min føltes ut som en sandkasse etterhvert. Men ja, morsomt var det jo! ÈN ting jeg blir så utrolig forbanna over er alle bøndene som sprer møkka si utover jordene! Det er rett og slett discusting med ku-dritt-lukta som fester seg i det nyvaskede håret mitt hver gang jeg rusler ned til bussholdeplassen. Hvorfor ikke bruke kunstgjødsel? BTW, nå sitter jeg å ser på MGP semifinalen. Hittil er jeg ikke veldig imponert av sangene som har fremført, mye rart kostyme og weirdo sanger. HAHA.. Jæjæ, men det er vel litt av sjarmen til MGP? Kun èn dag igjen til helg, det skal jammen bli godt. Sis er forresten på leierskole i Sandefjord, så det er ganske stille hjemme. Må vel innrømme at det blir godt å få henne i hus igjen, hun har vært borte i en uke og kommer igjen i morgen. Snakket med henne over tlf for ikke lenge siden, og hun fortalte om noen gutter som var ekkle og "dasket" litt på rumpa hennes. Pffft, hadde storesøster vært der nede hadde nok hun tatt tak i smågutta å hengt dem på knaggen! Huff... Gutter nå til dags.... HA EN FIN KVELD VIDERE PEEEPZ! :  )))Noen som tror Didrik har en sjanse i år? 

26.mai.2010

I går spilte jeg fotballkamp igjen, det var super gøy! Vi spilte ikke akkurat så veldig bra denne gangen her, men vi vant i allefall. 5-1 over Øyer/Tretten. OMG, jeg tror jeg aldri har vært så utrolig irritert på et møkka lag før! De diskuterte heeele fordømte tiden, og når motlaget slenger med leppa, så holder ikke akkurat jeg kjeft. De fikk tilbake noen gloser av den aggressive vingen, nemlig.. MOAH. Flere på laget som også fikk litt hetta når bærtene på det andre laget imiterte og baksnakket oss. At det går an å være dårlige tapere? LOL. Men ja, seieren i boks, og det smakte godt! I dag har jeg hatt en kjempe koselig dag, jeg har hatt besøk av tre gode venner. Mamma lagde pizza til oss, og etter mat så vi på film. Resten av kvelden skal jeg nok bare slappe av og se litt over leksene mine...

Videoblogg 2

Her kommer videobloggen dere har ventet på.. Enjoy!

OMG, ser så utrolig trøtt ut der.. Men ja, det er faktisk tilfellet 8D 
(På noen pc'er så er videoen skurrete og hakkete, så det ser sykt jalla ut.. Men da veit dere det!)

Here comes summer! =3

Er det ikke herlig?! - Jooooda, det er rett og slett digg. Sommeren er rett rundt hjørnet, og det merkes på varmen. Etter en nokså grei skoledag, ble vi endelig løslatt fra Engelsktimen. Jeg og Sof skulle ta buss ned til stasjonen, og tok på oss jakker og genser. Men hva skjedde i det vi gikk ut? Jo, varmen klasket oss i ansiktet og sola streifet oss så godt <3 AWW, nå er jeg virkelig poetisk her jeg sitter. lol. Da jeg kom hjem, heiv jeg i meg litt mat og hjalp mamma ute med rydding utendørs. Har gått i t-skjorte i hele dag, å det er super deilig. Så på gradestokken i stad, å da var det hele 20+ grader i sola. Pretty good, right? Jeg ble mega frista på skolen i dag, mange av guttene + Sof spiste is. Jeg hadde sykelig lyst på, men jeg kjøpte meg en frukt i stedet.. DA-AH! Gosj, jeg er sunn til tider ass (Y) På Torsdag skal jeg og noen venner ut å spise, det blir nok koselig. Har planer for helgen også, jeg og familien skal på Dokka camping.. Regner med at det blir grilling og sene kvelder. HøHø..!! Resten av dagen skal jeg øve litt til Engelsk test, den er ikke kjempe stor, men greit å være litt forberedt. Det er siste dag på skolen i morgen, før vi får nok en langhelg. Man blir virkelig i godt humør av skolefri, sol, musikk, paradise hotel og lite lekser!! : >>

 
For de av dere som lurer, så kommer jeg til å lage videobloggen i morgenkveld/Fredag, så jeg publiserer den så fort jeg blir ferdig. Å husk, det er fortsatt ikke for sent å sende inn spørsmål.. HA EN FIN DAG VIDERE SØTISER =3

   

Håvard er så søt, jeg fikk låne Humör t-skjorta hans. Den er suuuuper god å bruke! =3

ROCKY

Kom over en liten ting da jeg var på internett akkurat nå. I går, da jeg var på legevakta kom det plutselig en liten film.. Det så først ut som to veldig søte figurer, helt til vi så hva det var. OMG, jeg lo så sinnsykt høyt i hele venteværelse! xDD Dessuten hadde mamma skrudd lyden høyt opp, så når de figurene begynte å .. *kremt* JA, finn det ut selv, så hørtes jo det sinnsykt godt! Etter programmet ble vi helt tause og bare "wtf, hva var det der?" Men jææ, morsomt så lenge det varte.. Til og med, med hele familien til stedet 8D

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/636749/
Sjekk den ut. Jeg tror nesten jeg burde finne flere sånne filmer, for noen ganger har jeg så syk humor xD


Langhelg og 17. Mai

Jeg har hatt en veldig fin langhelg! Jeg startet med å dra til Oslo, fordi jeg skulle på minitreff. Det var syyykt koselig å se alle sammen igjen, for det har vært en stund siden jeg har sett dem. Jeg tok tog ganske tidlig, men jeg måtte bytte transportmiddel da arbeidere kapret hele veien. Ble veldig forsinket med buss, men men.. SHIT happens! Det var rett og slett herlig å se Håvard, Elantra, Johanne, Veronika, Jeanette, Tom Richard, Ella, Angelica, Kassy, Martina, Anders ++. Den dagen gikk vi rundt i sentrum og soset rundt, noen skulle shoppe og andre spise. And guess what, jeg har smakt på sushi! BLÆH. Jeg tok en_liten_bit, men det telles uansett! Jeg brøyt meg før jeg fikk spist, og rett etterpå, ikke særlig godt X__X. Senere tok vi tog til Asker, der jeg og Jeanette skulle ligge over hos Håvard. Jeanette kom helt fra Stavanger for å møte oss, å det var såå koselig å se henne igjen. Hos Håvard slappet vi av med mat, tv og golf. Dagen etterpå sto vi tidlig opp for å dra på drive range'n, jeg var faktisk ganske flink. Slo hele 150 meter! Etter en halvtime på banen tok jeg toget hjem til Oslo, der jeg møtte mommo. På Søndag dro vi hjem igjen, fordi mommo skulle være hos oss på 17. Mai og jeg skulle sparke fotballkamp. Uheldigvis gikk det ikke så veldig bra på kampen, ikke for meg i allefall. I slutten av første omgang, fikk jeg meg en trøkk av motspilleren og fikk problemer med foten/ankelområdet. Fikk lagt på ispose og teipet, men det var game over. Jeg ble hentet tidligere av mamma og hun ringte legen, vi fikk beskjed om å komme på legevakta å ta et røntgenbilde. Jeg, mommo, mamma og S-E ble sittene å vente fra kl. 20.00 - 21.30.. Det var møkk kjett! Legen fortalte at jeg hadde strukket/skadet leddbåndene i foten min, så jeg fikk bandasje.


Håvard er flink i golf ^_^

Forresten har familien satt campingvogna våres på Dokka, endelig sier bare jeg! Campingplassen er veldig fin, og naboene var faktisk veldig hyggelige. Gleder meg til neste helg, da skal vi opp dit igjen!


Ida som nyter en deilig tur i det friske xD


Joda, det gjør vel jeg også xD

17. Mai for meg er egentlig ikke en kjempe spennende dag. Det er fordi, på dette stedet jeg bor, så er det så sinnsykt dårlig opplegg. Det er underholdning fra barneskole elevene og deretter kan vi gå i minitog, å kjøpe is/brus/pølser osv. Det var heller ikke super gøy å hoppe rundt på krykker i syv lange og syv breie. Heldigvis er jeg hjemme igjen å slapper av, sitter også å venter på mat. Det er_faktisk_noe jeg gleder meg til. HIHI.. Forhåpentligvis blir det 17. Mai i Oslo til neste år.

Meg og bror : >>

Flott 17. Mai antrekk! Jæjææ, ingen bunad xD SYND?.. Not at all.
HEY, gratulerer med dagen folks (Y)

Ikke lenge igjen nå!

Mitt forrige særiøse innlegg var den 6. Mai, det er ganske lenge sia.. Jeg burde virkelig bli litt flinkere til å blogge. Men når det nærmer seg sommer, så er det alltid like stressete. Hvertfall for 10. Klassinger og vgs elever. Jeg kan jo fortelle litt om hva jeg har gjort i disse dager. I forrige uke tok jeg livet med ro og spilte en del fotball, noe som fortsatt er utrolig morsomt. Jeg er så ufattelig glad for at jeg spiller for det laget jeg gjør nå, de er noen fantastiske jenter og vi har alltid det morsomt! Er sikker på at hvis treningene skulle være uten spillerne, så ville det blitt dønn kjedelig. Har spilt fotball kamp også. Vi har vunnet èn og spilte uavgjort i går, det var litt synd, men vi møtte et godt teknisk lag. Men pytt, bedre lykke neste gang! Jeg synes vi var flinke uansett. Nå er det virkelig ikke lenge igjen til langhelg, skal bare på skolen i morgen og da har vi fri helt til neste Tirsdag. JAMMI...! Forresten, i dag ble jeg nesten utsatt for russeterror! De siste dagene har russen parkert bilene sine utenfor skolegården å fyrt løs med anlegget sitt. Det er utrolig digg med phet musikk i friminuttene, men straks russen tar frem vanngeværene blir det brått verre. Guttene i klassa mi begynte å kaste vann på noen russejenter i friminuttet, det jeg og mine klassevenninner ikke så. Var at guttene stakk, slik at når syv russefolkene kom for å sprute på dem, så de kun MEG, Jessica og Sofus. Jeg tror jeg aldri har løpt så fort i hele mitt liv, gaaadh! Vi løp nedover trappene og gjennom hele korridoren i første etasje, heldigvis fikk jeg låst meg inn på et klasserom. Jeg ble dødssliten etterpå, men det var i grunn ganske artig. I morgen skulle det vist være vannkrig der, så ønsk meg lykke til! På Fredag drar jeg innover til Oslo, skal på minitreff. Å herremin som jeg gleder meg! Det er så mange jeg ikke har sett på en meeega lang stund, så det skal bli helt ÅSUMT å se goingene igjen. HEHE.. Etter treffet skal jeg dra nedover til Asker, der jeg og Jeanette skal ligge over hos Håvard. Jeg er sikker på at vi får det koselig. Lørdag drar jeg hjem igjen, men ferien er ikke slutt der.. Skal nemlig opp på campingen senere på kvelden. Søndag er det fotball kamp, den gleder jeg meg til. Håper på seier!!Noen som er blitt utsatt for russeterror enda? 

Utfordring

Slapper av hjemme i Oslo, så mens jeg glor tv og hører på det nydelige søskenbarnet mitt le, legger jeg ut en utfordring!

Oppgaven er som følger:

 1. Gå til mine bilder/mapper
 2. Velg den 6. mappen
 3. Velg det 6. bildet
 4. Sett bildet på bloggen og skriv litt om det
 5. Inviter 6 nye og link til dem. Gi beskjed om utfordringenDette bildet er tatt av Emilie, sånn random egentlig. Det var ei plastikk ku på et kjøpesenter i Oslo, og mens mamma shoppet, tok vi bilder med denne søte kua! Er vel egentlig hele historien, kort fortalt? : >>

1. http://superlilan.blogg.no/
2. http://candyfl0zz.wordpress.com/
3. http://theeresee.blogg.no/
4. http://yessicas.blogg.no/
5. http://groonvold.blogg.no/
6. http://teddyxx.blogg.no/

Slik og sånn, har utfordret noen nye folk nå... Ikke bare de samme : >>
Sjekk dem ut ^^


Blahblahblah.. Spørsmålsrunde!

I det siste har jeg vært veldig opptatt, det har sikkert folk skjønt. Vi driver med siste innspurt i karakterer og prøver på skolen, så det gjelder for meg å henge med. I dag er det forresten kamp, å jeg gleder meg. Håper vi vinner! Til opplysning har jeg kåret vinneren på bloggen min, gratulerer til Sandra! Jeg tenkte å gjøre bloggen min litt mere "spennende" å det ved å piffe opp med en ny videoblogg, juhuu..

SPØRSMÅLSRUNDEN ER ÅPEN!
- Fyr løs med spørsmål! (Ehmm.. Prøv å vær litt særiøse da, noen spørsmål fra forrige runde var mega teite. Så dersom ditt forrige spørsmål ikke kom med i min videoblogg, ta hintet! Vis litt hensyn, jeg blir nemlig dødsflau når hele slekta ser på moah som prekar over bloggen -.- KØDDA! Neijovetke..)

Søt seier for jentene!

Etter litt opphold fra fotbalenl, kan man trygt si at Andersen er tilbake! Det har vært fryktelig mye stress for meg rundt vinterstider, så det var grunnen til min pause. I dag var siste treningskamp før serien begynner, å vi tok bortelaget med storm! Det var kjempe morsomt å spille sammen med jentene igjen, og vi jobbet virkelig godt i dag. Vi vant hele 13-0. Målscorere i dag var Tina og Lene, de er utrolig gode! Er sykt glad for at vi har dem til å finte litt, og skyte hardt til de graderrrr inn i mål! I morgen skal jeg på trening med laget, det kommer sikkert til å bli veldig morsomt preget med mye latter. Nå skal jeg snart sove, og det blir nokk veldig godt fordi jeg er veldig trøtt ^^'' NATTA <3

Lørdagskveld!

Da er det full party hjemme med Amanda og Emilie, yeah right.. Neira, men vi har det faktisk morsomt vi! Fått en bra start på kvelden i allefall. Familien dro til et anna vennepar av oss for å spise god mat, vi fikk biff med masse godt tilbehør. Det var veldig godt. Da jeg og jentene skulle dra hjem igjen klarte vi å slippe løs vennefamiliens hypre og gra'e hund, Tabasco. Han ble fryktelig interessert i venstrebeinet til Amanda, av en eller anna merkelig grunn. Hele kvelden hadde han hoppet opp på det beine og jokka på hu. lol. Så da vi kom ut ble hunden helt CRAZY, han løp etter henne som en annen gal og beit hu i leggen. Jeg og Emilie fikk nesten ikke puste og holdt på å pisse i buksa! Vi lo så utrolig mye mens vi så Amanda løpe for livet og hunden etter. Heldigvis fikk jeg filmet noe av det som skjedde!! xDD Stakkars jente, Amanda ropte og ropte på hjelp fra storesøster. Men fikk jeg kommet henne i unnsetning? - Neida, jeg var i lattersjokk og klarte knapt å stå rolig. Det endte med at Amanda løp tilbake til huset, helt til eieren kom. Resten av kvelden blir det godteri, TV og dota!
Filmen er litt skurrete, men det skyldes min ustødighet fra latterkicket 8DD

Hoppla hei ....

I denne uken som har gått, eller fortsatt pågår. Har hele fritiden min vært preget av lekser, skole, pugging og heldagsprøver. Jeg startet med Engelsk, Norsk og i dag har jeg hatt matte tentamen. Jeg føler selv at det gikk helt greit, så satser på en god nok karakter. I går var jeg og Amanda på shopping med pappa, det var utrolig koselig! Pappa kjøpte klær til moi, også fikk jeg nye sko av han. Han er utrooolig snill<3 Senere den dagen stakk jeg på jobben til mamma og var der helt til klokken 11. Hadde det veldig koselig med gutta, og vi snakket mye. Har egentlig ikke noen kjempe store planer for helgen. Ja, når det skal være sagt så har jeg faktisk ingen planer, litt utrolig til å være meg.. Siden jeg alltid er ute på farta! FORRESTEN, fikk jeg en herlig nyhet for ikke lenge siden. Jeg fikk vite at jeg har fått plass på sommerleieren, det var utrolig gøy. Gleder meg sykt mye til sommeren for å få se venna mine igjen! Helgen før 17. Mai skal jeg til Oslo på nok et minitreff. OGSÅOGSÅ kommer Jeanette, det er åsumt. Hun kommer helt fra Stavanger for å møte oss :' )) Etter treffet skal jeg og Jeanette sove over hos Håvard, det blir nok veldig hyggelig..


Tusenfryd

På Fredag dro jeg, Hauger og Edrun med tog innover til Oslo. Den dagen slappet vi bare av hjemme hos mommo, med tv og mat. På Lørdag dro vi på Tusenfryd, det var utrolig morsomt og vi hadde det veldig hyggelig! Var sykt heldig med været den dagen, for sola skinte som bare det. Etter et par karuseller, kjøpte vi mat og ble så daffe at vi la oss ned på en benk i litt over en time.. Ikke værst, huh? Da vi hadde vært et par timer der, dro vi hjem igjen. På kvelden var jeg på Baldus, det var nijs (Y)


Denne karusellen kjørte vi hele 2 ganger! Det var jo faktisk ganske.. Gøy (A)


I cowboy byen ..


Speedmonster!!


Ida og Edrun <3


Spandere godteri på trollet, snillt? ^^

What tooo say?

Beklager lite blogging folkens, men det skyldes egentlig meg selv. For det første har jeg ikke vært på noen spesielle ting i det siste, så det har ikke vært vits i å "tomblogge" heller. En annen ting er at jeg har ikke vært i blogghumør. Jeg finner ikke på ting i løseluften å blogge om.. Såee der har dere forklaringen! Men jeg setter gjerne pris på forslag til tema jeg kan blogge om, så har jeg litt å gå utifra på mine innlegg. Må forresten takke ALLE leserne mine for at dere følger med på bloggen min. Jeeez jeg ante ikke at det var så mange en gang, men det er utrolig godt å se! Bare den siste tiden har jeg hatt 600 lesere inne på bloggen min, å det er jo ikke værst! Tack så mycket! Lover at jeg kommer tilbake med noe interresant å snakke om, må bare ta litt tid, I guess. Men bare fortsett å lese og gi meg forslag, så skal det nok bli en ååårnings! : D

Rolig dag..

Som tittelen sier, så er det en rolig dag i dag.. Det eneste som har skjedd, er at jeg har fulgt Hauger halvveis hjem. Tok meg en liten joggetur på veien tilbake, det var gøtt. Når jeg kom hjem, rakk jeg ikke være noe mer ute, pga SNØ!! Jeg må bare si at jeg er dritt lei snø, jeg vil ha sol og varme <3 Tror ikke jeg skal gjøre så utrolig mye i dag, så det blir vel bare data, data og .. data! 8D


ÆSJ, plutselig ble det snøø : (

Lørdagen!

Fytti rakker'n å godt det er med helg. Føler jeg virkelig kan slappe av da, selvom det blir sene netter og jeg ender opp med å ligge langt utpå dagen, dagen derpå. På Fredag hadde familien besøk av noen venner, vi spiste mat og slappet av. Ikke så veldig mye nytt kan man si. Lørdagen har vært ganske ok. Jeg ble vekt klokka 13.00, da måtte jeg være med familyn ut på gåtur. Ikke fikk jeg ordnet meg eller noe, men det spilte vel ingen rolle siden det blåste så grusomt ute, så håret mitt ville ikke ligget der det skulle uansett. Senere på dagen fikk jeg besøk av Hauger. Vi har hatt en utrolig morsom kveld, sett på russekrav og youtube filmer! I morgen skal jeg nok bare chille, forberede meg til skole og trene litt... Tror jeg! Håper dere har hatt en fin helg foreløpig. Husk å melde deg på konkurransen min dersom du ikke har fått gjort det enda (Y)


Jeg og Ida har gomlet godteri i kveld.. Antar at vi ikke var de eneste? : >>

KONKURRANSE PÅ ALLTHEWAY!!

Da er det endelig tid for en konkurranse på bloggen min!

Dette skal du gjøre: Legg igjen en kommentar på bloggen min, der du f.eks skriver "Jeg deltar, eller jeg er med!". Husk å oppgi riktig e-mail eller link til bloggen din, slik at jeg kan kontakte deg dersom du er heldig å vinner. Du kan gjerne delta flere ganger, hvis du vil. Det eneste jeg setter krav til for at du er med, er at du linker til bloggen min. Vinneren trekkes tilfeldig og jeg kommer til å opplyse på min blogg hvem som har vunnet (vinneren blir kontaktet på e-mail eller bloggen sin av meg)

Premie: Gavekort på 150 kr, på Motemekka!!

PS. Konkurransen kommer til å ligge her litt fremover i neste uke, men det er ikke satt en viss frist!  

Lykke til! :' ))Motemekka har mange kule produkter til en herlig pris, så sjekk ut hva du kan vinne. Sjekk ut http://motemekka.no/ !!

14.apr.2010

I dag har jeg bare vært på skolen, ikke noe spennende. Det eneste "nye" som skjedde var at vi hadde brannøvelse, jippi. Ellers har jeg vært ute å gått tur med mamma, vi er flinke! På ettermiddagen dro vi til optikeren, fordi jeg måtte sjekke ut synet mitt igjen. Jeg ser ikke såå dårlig altså, men jeg bruker linser... Så da er det greit å bestille opp nye før jeg går tom. Har alltid lurt på hvordan reaksjonen på folk ville blitt, hvis jeg dukket opp med noen uber stygge linser en gang. Noen som er helt hvite med en svart liten prikk i midten, eller kanskje katteøyer? lol.

Sjekk outfiten for idag!

Genser - Lindex eller var det Cubus?
Hvit bukse - Vero Moda
(JEG HAR KJØPT MEG NY JAKKE MEN DEN HAR JEG IKKE PÅ AKKURAT DER, skinnjakke faktisk..)

 Jaja, måtte bare legge ut et random bildet også : >>

Hva er det fornoe med meg og frisører?

Da er jeg hjemme igjen etter en dag hos frisøren. Nei, jeg brukte ikke hele dagen på bare mitt hår, men mamma skulle klippe seg også. Jeg kom dit først og fremst for å stusse på luggen, og klippe tupper. Da jeg var ferdig var jeg så utrolig trøtt, å med den fantastiske frisøren jeg har, la hun frem sauetepper på en sofa og brettet meg inn i et teppe, mens jeg lå på sofaen inne i salongen. And guess what? She did it again! Jeg sovna igjen!! Hahaha.. Men det var jo fryktelig godt da ^^'' Nå sitter jeg å ser på Vålerenga-Molde, sålangt leder Enga og jeg håper det forblir sånn. Ære være Vål'enga!<3Å der ble vi liggende et par timer, mens jeg ventet på mamma ^^

Ny videoblogg + konkurranse?

Yessda.. Tenkte jeg skulle lage NY videoblogg snart, men trenger litt hjelp av dere. Jeg aner ikke hva jeg skal snakke om. Eller jeg har jo forslag selv da, men tenkte jeg skulle spørre hva dere syns er interessant å høre om. Så har jeg litt mere å velge mellom. + at jeg skal ha en konkurranse om ikke lenge! Så gled dere.. !

. Noen forslag til hva jeg kan snakke om i videobloggen? Det kan være alt i fra ny spørsmålsrunde til preking om mat!!

Good morning sunshine!

Da jeg våknet i dag, skinte solen så pent inn på soverommet mitt! Jeg ble rett å slett i godt humør, til tross for at bror vekte meg ganske tidlig etter min mening. Jeg er hos pappa, for de som ikke har fått med seg det. Altså 2 timer unna der jeg egentlig bor. Om jeg ikke syns hjemstedet er på landet (noe det pretty much er), så er hvertfall dette stedet det! Bor på gård med herlige dyr, jorder, møkkete traktorer, biler, masse redskaper og stoore låver. Elsk<3 ØØh..? Dagen i dag startet jeg med å dra på et kjøpesenter, ikke så veldig langt unna. Jeg fikk nemlig jakke av min schnille pappa, fikk en skinnjakke på Vero Moda, den var molni tuff og var billig, utrolig nok!! Utenom kjøpte jeg meg en hvit bukse og et skjerf. Pappa dreit meg også ut flere ganger på butikkene.. Gosj, mannen har jo ikke peiling på mote! Heldigvis fikk jeg dratt han med meg ut, slik at jeg slapp flere pinligheter. Da vi kom hjem skulle jeg få øvelseskjøre. Jeg har nemlig overtatt den utrolig kule bilen til tanta mi. Det er en svart Ford Escort, som er liten og søt. Passe til moij! Også har den jo en stilig spoiler!! Mwhihi... Jeg kjørte i ca en time, før vi tenkte å komme oss hjem igjen. Internetten funket ikke i går kveld, så jeg er sjeleglad for at den funker nå. I kveld skal familyn ned til tanta mi og samboeren for å spise gryterett. Det blir nok veldig godt. I morgen drar jeg hjem igjen.


Wihiii.. Minner! 8D

Sitter på YouTube right nao og hører på musikk fra da jeg var mindre. Altså sangene som var hitter da vi gikk i 4-9. Klasse. Det er utrolig morsomt å høre igjen sangene vi syntes var dødskule da vi var små rakkere, men som vi idag kan le litt over. Mitt favorittband da jeg var yngre var bl.a O-Zone. Noen som husker dem? Joda, trioen med de Moldoviske/Rumenske guttene! Alle var jo kjempe forelsket i dem. Forelsket meg spesielt i en sang, nemlig "Dragostea Din Tei"... HAHA! Gruppen finnes selvsagt ikke lenger, men to av guttene har fortsatt med musikk. Han ene fyren har vært med i MGP, mens han andre fyren har startet sitt eget band (Den ene sangen hans er drit bra! Legger den ut)

 
Denne sangen kunne alle, selv om det var på et anna språk ^^ HAHA.. Husker den som om det var i går xD


Hvem kunne vel ikke denne dansen? .. ^^


Har fått denna sangen heeeelt på hernen!! 8D

Påvirket? Øhh.. Nei? - JO!

I dag lever vi i et samfunn, hvor reklame stadig påvirker oss alle. Den påvirker oss stadig til å kjøpe ting, men hva du virkelig liker må du finne ut av selv. Reklame bestemmer hva vi skal spise, hvordan vi skal se ut osv. I dag påvirker reklame oss mer enn hva vi selv er klar over. Den er overalt, man kan ikke unngå å ikke legge merke til reklame i dag. Usannsett hva du leser, eller hva du ser på, vil du oppdage reklame. Selv ute i det offentlige. Når vi ser noe på reklame på tv, går vi å kjøper det, og tror det er slik som reklamen sier at det er. Ofte er det ikke slik. Selv om noe er bra, ser det ofte bedre ut på reklamen. Reklame lurer oss til å kjøpe ting. Det som kan være negativt med reklame er at den ofte gir oss feil og villedende informasjon, i forhold til hva man hadde forestilt seg. Noe som blir vist på reklame, i en eller annen form, kan til og med være skadelige produkter. F.eks unge jenter blir lett påvirket av reklame. Når de ser at tynne og pene modeller reklamerer for noe de synes er bra, tror de også det er bra. Når man kjøper det selv, og ser at det så bedre utpå de tynne og pene modellene på reklamen, blir man skuffet, og da har man sløst bort pengene. Når unge jenter ser modeller, blir de påvirket, og man kan få dårlig selvtilitt og selvbilde. Det er alltid bare de tynne og pene som er bra nok. Er det rart at verden har utviklet seg, til den vi kjenner i dag? Men vi har også en type reklame som bare er tull, men ja, folk går på den. F.eks "Kjøp den nye Cillit Bang Crystal 5000. Med ett og...BANG! Grønsken er borte på buksen din!" Familien ble lurt på en gang, for lenge siden. Det gikk en veldig overbevisende reklame på TVshop. De reklamerte for den nye "sprayen" sin, som man kunne pusse bilen skinnende blank med. Joda, vi gjorde det, men vet dere hva som skjedde? Våres flotte bil fikk store hvite flekker over panseret! Vi ringte selskapet og de beklaget og muligens fikk vi en liten erstatning. Men so what? Bilen var jo kinda.. Ødelagt. Ikke er det bare reklame vi blir påvirket av, men vi blir påvirket av hverandre også. Venner, familie, kollegaer .. ALLE kan påvirke oss. Med mindre du er fryktelig god til å la være da, hehe. Humør kan påvirket meg, hvis jeg irriterer meg over noe, kan humøret gå over på meg også. Noe som ikke alltid er så veldig bra!- Er du enig? Hva slags ting blir du påvirket av?

Days of our lives

Jærra, nå er det jammen meg blitt bart på bakken også. IGJEN! Det er så utrolig godt å se asfalt etter denne lange vinteren, som føles ut som har vart i tiår. Den eneste lille ulempen er all gjørma som produseres mitt oppi dette her, blir så utrolig møkkete på skoene + at inngangspartiet blir bombandert med sørpeflekker. Påskeferien er ferdig også og jeg er tilbake på skolebenken. Det var godt å se igjen venna, men synd jeg ikke kan si det samme om lærebøkene. Alle elevene håper på en mild undervisning, men neeeida, vi kjører på det hardeste vi kan. No mercy! I går var jeg en liten tur i Biri, spiste mat sammen med en god venn, det var veldig hyggelig. Senere i kveld skal jeg og Hauger ut å jogge (gå), det kan jo bli morsomt. Det ender som regel opp i mer prating og mindre jogging *kremt*. Har et par planer for helgen, skal til pappa, for første gang på veldig lenge. Nå har endelig et program jeg har savnet begynt igjen, nemlig Nordens Herligste! Jeg og bror så på det i går, og lo så grusomt fælt at vi nesten grein. De menneskene som er med der er jaggu spesielle! Underholdning til de grader (Y)

Her er et klipp fra Nordens Herligste! Denne danske fyren er MGP frelst og har sendt inn bidrag til MGP hele 9 ganger. Han har alltid fått avslag. Etter du har sett filmen kan du jo gjette hvorfor?....

Videoblogg.

Design hjelp

CTRL+F=SØK
CTRL+A=MERK ALT
CTRL+C=KOPIER
CTRL+V=LIM INN
                                                                                                   


Hvordan se hvor mange som leser bloggen din.
                                                                                                   

Lim inn denne koden i  Design>Rediger>widgets


<!-- Start FastOnlineUsers.com --> <a href="http://www.fastonlineusers.com"> <script type="text/javascript" src=http://fastonlineusers.com/on4.php?d=LINK TIL DIN BLOGG HER!!! mce_src=http://fastonlineusers.com/on4.php?d=LINK TIL DIN BLOGG HER!!!></script> </a> leser denne bloggen NÅ</a> <!-- End FastOnlineUsers.com --></div>

Husk og linke bloggen din (skrive bloggen) der det står LINK TIL DIN BLOGG HER!!!!
Det tar du bare bort og skriver bloggen din.
                                                                                                   

LEGGE INN VIDEO FRA YOUTUBE!

Da går du inn på youtube, finner den videoen du skal ha.

så tar du og kopierer den koden som er merka med svart der, der står det embed!!

og limer den koden inn i HTML boksen på et nytt innlegg.                                                                                                   
KOMMENTARORDETVil du at for eksempel at det skal stå "5 søte" istedenfor "9 kommentarer", så gjør du dette:
Design -> Rediger -> Maler 

- Trykk på CTRL + F tasten på tastaturet. 
- Søk på "comment".
- Der skal det stå: " <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a> "
- Det du skal gjøre er å endre litt på koden slik: 
<a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} søte små</a> 
                                                                                                   
MENY UNDER HEADER ! 
bare for og si det så er det egentlig ganske komplisert hvis du ikke har gjort det før.


1) Gå inn på Design -> Rediger -> Maler.
2) trykk på  Ctrl + F (samtidig) og skriver inn BlogDescription å trykker på Enter. Rett under BlogDescription står det </div>, under </div> er hvor du skal plassere koden:

<div class="mattblacktabs">
<ul>
<li><a href="URL-ADRESSE">NAVN PÅ KNAPPEN</a></li>
<li><a href="ULR-ADRESSE">NAVN PÅ KNAPPEN</a></li>
<li><a href="URL-ADRESSE">NAVN PÅ KNAPPEN</a></li>
<li><a href="URL-ADRESSE">NAVN PÅ KNAPPEN</a></li>
<li><a href="URL-ADRESSE">NAVN PÅ KNAPPEN</a></li>
</ul>
</div>

Der det står "linken din" plasserer du linken til de forskjellige innleggene.

URL-ADDRESSE= En adresse frk: www.google.com
For og få den må du ta et gammelt innlegg og bruke det og skrive frk:om meg
Også skriver du alt om deg også lagrer du . Da kopierer du adressen og legger den i sånn
<li><a href=www.google.com>NAVN PÅ KNAPPEN</a></li>

NAVN  PÅ KNAPPEN= Det er det knappen skal hete frk:videoblogger da skriver du inn sånn
<li><a href="URL-ADRESSE">VIDEOBLOGGER</a></li>

Når du har plassert den koden må du ta og plassere denne NEDERST inne på Maler.

<style type="text/css">
/*Credits: Dynamic Drive CSS Library */
.mattblacktabs{
width: 100%;
overflow: hidden;
border-bottom: 1px solid black; /*bottom horizontal line that runs beneath tabs*/
}
.mattblacktabs ul{
margin: 0;
padding: 0;
padding-left: 10px; /*offset of tabs relative to browser left edge*/
font: bold 12px Verdana;
list-style-type: none;
}
.mattblacktabs li{
display: inline;
margin: 0;
}
.mattblacktabs li a{
float: left;
display: block;
text-decoration: none;
margin: 0;
padding: 7px 8px; /*padding inside each tab*/
border-right: 1px solid white; /*right divider between tabs*/
color: white;
background: #414141; /*background of tabs (default state)*/
}
.mattblacktabs li a:visited{
color: white;
}
.mattblacktabs li a:hover, .mattblacktabs li.selected a{
background: black; /*background of tabs for hover state, plus tab with "selected" class assigned to its LI */
}

</style>


Så til slutt lagrer du.
                                                                                                   

HVORDAN FÅ STØRRE OVERSKRIFT PÅ MENYKNAPPENE!

 Da må du gå inn på Design>Rediger>Maler. Også holder du inne CTRL+F også skriver du i søke feltet: font: bold. Og da skal det komme opp: 12px Verdana. Og da er det bare og endre til noe annet (-:
                                                                                                   
RAMME RUNDT BLOGGEN


Hvordan gjør jeg dette?
Du limer bare inn koden i Stilsettet.
Koden du skal legge inn er:
border: 2px dotted #000000;

Hvor legger jeg den inn?
Du legger den inn under #wrapper og #footer. Ca. sånn her skal det se ut:
(Du kan også legge koden inn under #header, hvis du vil ha en ramme rundt headeren også).

#wrapper {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px dotted #000000;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px dotted #000000;

Hvis du ikke vil ha en 'prikkete' ramme, så skriver du solid istedenfor dotted. For å endre tykkelsen på rammen, så kan du for eks. skrive 3px eller hvis rammen skal være mindre så skrive du bare 1px. 
                                                                                                   
MENYEN FRA HØYRE TIL VENSTRE

Hvordan gjør jeg dette?
Du limer bare inn koden i Stilsettet.
Koden du skal legge inn er:
}
#main {
float: right;
}
#side {
float: left;

Hvor legger jeg den inn?
Du legger den inn under #wrapper.
Slik skal det se ut sånn ca:
#wrapper {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px dotted #000000;
}
#main {
float: right;
}
#side {
float: left;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px dotted #000000;

Hvis du vil ha menyen i en liten boks, så skal du legge inn denne koden:
border: 1px solid #000000;
background-color: #4D4D4D;

Hvor legger jeg den inn?
Hvis du ser under her så ser du hvor du skal lime den inn.

#wrapper {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px dotted #000000;
}
#main {
float: right;
}
#side {
float: left;
border: 1px solid #000000;
background-color: #4D4D4D;

                                                                                                   
MIDTSTILLE BLOGGEN DIN

Denne koden skal du bruke:
margin-left: auto;
margin-right: auto;

Hvor legger jeg den inn?
Den skal du legge inn under #header, #wrapper og #footer.

Slik skal det se ut:
#header {
background-color: #FFFFFF;
height: 236px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}
#wrapper {
background-color: #FFEFFC;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
margin-left: auto;
margin-right: auto;

Oppussing!

Bloggen kommer til å være litt... Kanskje ikke som dere er vandt til å se den, men det er pga oppussing. Jeg prøver ut nye muligheter med fargekombinasjoner og nye headere. Så inntil videre kommer bloggen til å se slik ut, headeren er hjemmelagd (lol) i paint, så det er ikke noe fantastisk mikk og mekk med den. Header kommer til å bli bedre da jeg tror jeg har fått tak i en som er flink med redigering i photoshop. Så vi får sjø! Det er bare å komme med tips om fargekombinasjoner!

Cya later, aligator!

Trøtt sa du?

Dagen der på er alltid like kjei, med poser under øynene og et ansikt som ser ut som marerittet selv. Etter en heidundranes natt er jeg da våken etter 7 timer med søvn i min gode seng. Jeg må si at TG for meg var i grunn ganske morsomt og underholdende. Det var alltid noe som skjedde hvor enn du var og stemningen på topp. På kvelden gikk jeg, Martine, Torstein og Jostein til noe som kaltes for Chillout. Der satt vi i en sofa og slappet av, helt til en dame lurte på om vi ville være med i en konkurranse. Vi skulle ta bilder av forskjellige ting på hennes liste og komme oss fortest mulig tilbake med bilde beviset. Ting vi tok bildet av var: En hai, Picachu, sovende person, fire folk som danset YMCA, noen som spilte Robot Unicorn Attack, en person som resirkulerte, en som hoppet paradis og klemming av security vakt. Da gruppa var ferdig løp vi tilbake til dama og vi fikk velge en gratis ting som hang på veggen. Vi valgte en kosebamse super Mario stjerne.. Hihi! Senere på kvelden var det show, og det var hypnose som stod på planen. På scena kom det opp 20 frivillige personer som satt på stoler og ble hypnotisert til å gjøre masse rare ting. B.la en som skulle leke Elvis, snakke kinesisk, være tolk, ri på hest, spille piano og drive med strippestang. Jeg og Martine fikk blandede meninger om showet, fordi noe så veldig ekte ut, mens noen ganger var vi laik "Er det der mulig? Er det bare skuespill eller?!". Men morsomt og spennende var det! Forresten møtte jeg Paradise-Petter, han gikk forbi meg ved utgangen sammen med noen venner. Til opplysning ser han mye bedre ut i RL enn på TV, det eneste som var, er at han virket fryktelig klysete og kjekkass. Da klokken bikket over 2-4 begynte folk å bli ganske trøtte, så de fleste ruslet bort på tribunen å la seg til å sove. Martine og Torstein forsvant sammen under en sovepose, mens jeg og Stian ble sittende igjen på datan. Må si at når klokken var 6 merket jeg det fryktelig godt at øynene ikke ville samarbeide, så jeg var nødt til å fyre løs på energidrikke. Vi måtte sjekke ut av Vikingskipet da klokken var 07.30, å da kom mamma og hentet meg og Martine. Når jeg kom hjem var jeg så trøtt, OMG. Jeg stelte meg smått og gikk opp på rommet å sovnet. Uheldigvis fikk jeg ikke sove lenger enn til klokka 3, for hvis ikke får jeg garantert ikke sove igjen til nata. Tenker litt på de andre folka på TG som skal være igjen helt til Søndag, de kommer til å bli utslitte. Hvis jeg får anledning til det, neste år, så er det stor sjanse for at jeg melder meg på.
Her var vi med i konkurranse, skulle skrive "spill.no" i panna til Stian 8D

AJ

AJ

17, Gjøvik

Hei søting. (: Livet er en seksuelt overført sykdom med en dødelighet på hundre prosent! SMIL.

leser denne bloggen NÅ
Norske blogger

Meny


FORSIDEN
VALGFRITT!!
VALGFRITT!!
VALGFRITT!!

Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits